İyi akşamlar kaptanımBana müsade
artik kuzularim ile ilgileneyim
sedulu Hyperborea17 siz kararlastirinca beni etiketleyin lutfen :))
sabah dan yapmayi dusunuyorum
iyi aksamlar
Yarisma icin illa bir sey secilecek.Aynen herkes uygun olanı yapsa daha iyi sanki
Sinavimi ertelediler ileri tariheDers çalıştığın için eklememiştim ama katılmak istersen benimle eş olur musun benim eşim yok
Bence de yapanlara helal olsunYarisma icin illa bir sey secilecek.
Yalniz egzersizler cok guzel.
Saglam alt yapisi olanlar zorlanmadan yapar gibi...
Takimdan kac kisi yapacak merak ettim...
Yapanlara helal olsun.
Pes etme chloe bi deneBence de yapanlara helal olsunben hele leslie filan idare ederim
Onu bi deniyim yarın bakim nasılmış yaparım inşallah yaaPes etme chloe bi dene
Anlaştık o zaman hemen menü bildireyimSinavimi ertelediler ileri tarihene guzel pazar gunu olup biteekti olurum seninle es
@arriety
Ya kısa gibi ama acayip kasları çalıştırıyor pes peşe yapiyorsun bir de hareketleri ben sonrasında verdiği enerjiyi sevmiştim.Onu bi deniyim yarın bakim nasılmış yaparım inşallah yaa
Afiyet olsun canım erişte ler erimiştir o adımlara
Bana egzersiz programı daha iyi olur gibi@arriety
Tek video olarak mı bakıyorsunuz? Ben egzersiz programlarını yapıyordum. Biraz zor gerçi. Tek video yaparız isterseniz farketmez
Kaç dk oluyo canımYa kısa gibi ama acayip kasları çalıştırıyor pes peşe yapiyorsun bir de hareketleri ben sonrasında verdiği enerjiyi sevmiştim.
Videolar değişiyor 20 dk var 10 dk 15 dk falan ama egzersiz programı daha iyi olur sankiKaç dk oluyo canım
Atabilir misin o nasıl oluyo canım bilmediğim için yabancı kaldkmVideolar değişiyor 20 dk var 10 dk 15 dk falan ama egzersiz programı daha iyi olur sanki
Youtube da chloe ting yaz orada oynatma listeleri var onlardan birini seçip yapabilirsin bir kaç video arka arkaya gibiAtabilir misin o nasıl oluyo canım bilmediğim için yabancı kaldkm
Tamam canımYoutube da chloe ting yaz orada oynatma listeleri var onlardan birini seçip yapabilirsin bir kaç video arka arkaya gibi
Ben yapmadımKızlar unutmayın yarın ödül yok bugün yapılacaksa yapılacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?