Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba ben kaptan yardımcısı vera. İlk sayfadaki formu doldurarak ve kuralları okuyup kabul ederek aramıza katılabilirsiniz.
Merhaba, az önce de yazdım. Kuralları kabul ediyorum ama tartım yok evde. Her cuma kilo fotosu çekip atma kısmını nasil halledeceğim bilmiyorum.

18 aralık menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
1 çay kaşığı tahin + 1 çay kaşığı pekmez
peynir
8 tane zeytin

öğlen : 8 tane köfte
peynir
1dilim ekmek
5 tane zeytin

akşam : balık
1dilim ekmek
salata

ara : 1 tane kocaman muz
10 tane fındık

su : 1.5 litre
spor : yok

@_Vera_ Arrietty_

Yani kafama göre yapıyorum olmuyor dıyemem de cok yavas oluyor
Temmuz sanırım 5 ay olmus 5 kılo
Ayda 1 kılo bı ara 63 ten cıkamamıstım bılıyosun
Sımdı 61 deyim burdada uzun kalmam umarım
5 ayda 5 kilo sanırım az gibi
Bıkmadın mı kız :)
Ben çoktan sıkılıp bırakmıştım

Günün ozeti

Ilk ögün.
2 dilim cavdar
2 dilim kasar

Ara
Ödül niyetine, Badem ezmeli cikolata

Aksam
4 kucuk kofte
2 kasik kozlenmis patlican salatasi
1 kasik bulgur

Su 2 L
Spor
Chloe 40 dk 400 puan

sedulu @_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_20201218_185013_com.huawei.health.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 11
bari 5 dk pilates yap dicem ama işte çok yoruluyorsun menün çok güzel

bugün tansiyon ilaçlarımın raporunun günü bitti diye dahiliye bölümüne gittim . doktor önce bir kan ver dedi . su içmemekten kanımda üre değeri yüksek çıktı , vay başıma gelen yaz raporumu gideyim yaa ne gerek var da kan vermeden olmaz diyosun demi hiç hesapta yokken hastalık çıktı başıma ,iyi kolesterolle kötü kolesterolde fırlamış gitmiş , doktora görünmeden önce sağlıklıydım ben o kadar diyet yapıyoruz arkadaş bu kolesterollere ne oluyor anlamadım , hadisu içmiyorum diye üre artıyor onu anladık da . neyse bundan sonra suyu artıracam mecbur yoksa böbrekler iflas edecek

bari 5 dk pilates yap dicem ama işte çok yoruluyorsun menün çok güzel
canım valla menümü yazayım diye ayaktayım şuan . şimdi kendimi yatağa atacağım . yarın da 16 saat çalışıyorum hiç spor havasında değilim uyku havasındayım şuan
Nursing home da hemsire. Huzur Evi dicem ama ayni mantik degil herhal Turkiye de ki ile
Hic evden calismadim. Guzel olurdu herhal :)
ooo sende sağlıkçısın . Allah yardımcın olsun canım . evden çalışsak ne güzel olurdu bence de tam hayalimde ki iş , pijamalarla ohhh mis yat kalk çalış çalış yat kalk çalış missss

5 ayda 5 kilo sanırım az gibi
Bıkmadın mı kız :)
Ben çoktan sıkılıp bırakmıştım
Bıkmazmıyım gelde sor ama bıraksaydım bu 5 ide veremezdim. Önceden bunkadar yavas vermıyordum. Mesela ılk doğumdan sonra 16 kılo yu 4 ay da verdım
2. Doğumdan sonra yavas verdım ama 76 dan 66 ya genede ıyı geldım sonrası zor oldu
Bende düşünmüyor degılım ama bakalım bu hafta bi ona gore gıderım belkı dıyetısyene. Aslında hastanede calıstıgım donemde dıyetısyen doktordan fıkır almıstım tarttı beni ölçüm cihazıyla. Yap yok sende dedı ıdeal kılon 63 sende zaten oylesın dedı he hee dedım cıktım

Aynen bnde aımdı 1 i yapıcam Arrietty_ de bastan baslıyacaktı. Bıde ölçelim kendımizi bakayım netten bıraz nasıl olçülüyormuş vucut
Yarın sabah ölçeyim bende bide 1 ayı tamamlayınca ölçeriz yalnız beklediğimden zormuş ya bayağı yordu beni açıkcası yapanlara helal olsun full body videosunda son sete geldim durdurup mola vere vere yapıyorum valla antrenmanlı değilim malum

Iyi olmus istemesi. Zor da olsa arttir bencede.
Son 2 senedir benim de LDL yuksek. Ama birsey yapmaya, vermeye gerek gormediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…