merhaba ben kaptan yardımcısı vera. İlk sayfadaki formu doldurarak ve kuralları okuyup kabul ederek aramıza katılabilirsiniz.Teşekkürler
Merhaba, az önce de yazdım. Kuralları kabul ediyorum ama tartım yok evde. Her cuma kilo fotosu çekip atma kısmını nasil halledeceğim bilmiyorum.merhaba ben kaptan yardımcısı vera. İlk sayfadaki formu doldurarak ve kuralları okuyup kabul ederek aramıza katılabilirsiniz.
azalmadı aynısı çıktıAzaldı mı?
Olsun iyi ki
Sağlık olsun
Bi dahakine 900 gram vericen içime doğdu
Tebrikler
Tebrikler
Olsun dostumgüzel kiii
sağlık olsun
Nereye cadi supurgesi ileiyi akşamlar kızlar
5 ayda 5 kilo sanırım az gibiYani kafama göre yapıyorum olmuyor dıyemem de cok yavas oluyor
Temmuz sanırım 5 ay olmus 5 kılo
Ayda 1 kılobı ara 63 ten cıkamamıstım bılıyosun
Sımdı 61 deyim burdada uzun kalmam umarım
Kalimeeero merhaba
Tarti alma imkaniniz var ise en iyi cozum o
Veya eczane /saglik ocaginda tartilmak
Ama orda da ilk sayfada ki gibi isim ve tarih yazan kagit koymak mumkunmu bilmem
oyyy kıyamam , senin işin neydi canım , evden mi çalışıyosun yoksa sende benim gibi ev dışında msıın ?Nereye cadi supurgesi ile
Sen gece calisiyorum diyince uzuldum.
Bugun patron bana 2 gece isi patlatti
bari 5 dk pilates yap dicem ama işte çok yoruluyorsun menün çok güzel
A101 veya bim e mutlaka tarti geliyordur uygun.Deli derler sanırım. Bilemiyorum açıkçası nasıl halledeceğim
Nursing home da hemsire. Huzur Evi dicem ama ayni mantik degil herhal Turkiye de ki ileoyyy kıyamam , senin işin neydi canım , evden mi çalışıyosun yoksa sende benim gibi ev dışında msıın ?
canım valla menümü yazayım diye ayaktayım şuan . şimdi kendimi yatağa atacağım . yarın da 16 saat çalışıyorum hiç spor havasında değilim uyku havasındayım şuanbari 5 dk pilates yap dicem ama işte çok yoruluyorsun menün çok güzel
ooo sende sağlıkçısın . Allah yardımcın olsun canım . evden çalışsak ne güzel olurdu bence de tam hayalimde ki iş , pijamalarla ohhh mis yat kalk çalış çalış yat kalk çalış missssNursing home da hemsire. Huzur Evi dicem ama ayni mantik degil herhal Turkiye de ki ile
Hic evden calismadim. Guzel olurdu herhal :)
Bıkmazmıyım gelde sor5 ayda 5 kilo sanırım az gibi
Bıkmadın mı kız :)
Ben çoktan sıkılıp bırakmıştım
Yarın sabah ölçeyim bende bide 1 ayı tamamlayınca ölçeriz yalnız beklediğimden zormuş ya bayağı yordu beni açıkcası yapanlara helal olsunAynen bnde aımdı 1 i yapıcamArrietty_ de bastan baslıyacaktı. Bıde ölçelim kendımizi bakayım netten bıraz nasıl olçülüyormuş vucut
Iyi olmus istemesi. Zor da olsa arttir bencede.bugün tansiyon ilaçlarımın raporunun günü bitti diye dahiliye bölümüne gittim . doktor önce bir kan ver dedi . su içmemekten kanımda üre değeri yüksek çıktı , vay başıma gelenyaz raporumu gideyim yaa ne gerek var da kan vermeden olmaz diyosun demi hiç hesapta yokken hastalık çıktı başıma ,iyi kolesterolle kötü kolesterolde fırlamış gitmiş , doktora görünmeden önce sağlıklıydım ben o kadar diyet yapıyoruz arkadaş bu kolesterollere ne oluyor anlamadım , hadisu içmiyorum diye üre artıyor onu anladık ta . neyse bunda sonra suyu artıracam mecbur yoksa böbrekler iflas edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?