Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaşlar
Ben 14.takımda yarışıyordum. Takım kapanınca izne ayrılmıştım. Şimdi geri dönmek istedim. Ve bu gruba katılabileceğimi söyledi kaptanımız.
28 yaşındayım. Öğretmenim. 22 aylık bir kızım var. Evlenme sürecinde kilo almaya başlamıştım. Sonra arada kendi çabamla biraz kilo verdim derken hamile kaldım. 84 ile doğuma gittim kendiliğimden önce 75lere sonra 71lere düştüm. 14.takımda 62lere kadar düşmüştüm. Şimdi hedefim 58 olmak. Boyum 1.65

Ikisinide ayri ayri hesapla
Fitness dans ayri puan
Adimlar ayri
Yoksa kafa yordurtuyor bize
Dans ederken bıleklıgı cıkarayım o zman adım işliyor
Yine bisey yememissin ki ama
Evet bugun cerez attım agzıma baş agrısından yıyemedım canım mıdeme vurdu. Cocuklara bıle makarna falan yedrırp gecstırdım yapmadım baska yemek

Hosegldin

Hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda hemsireyim. 6 yasinda kizim ve 9 yasinda oglum var :)

Ilk post da kurallar ve katilim formu var. Kabul ederseniz kurallari, formu doldurup burada paylasmaniz yeterlidir. Bir sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz

sedulu kuzum sende 14.takimdan gelmistin dimi?

Tamam ben bir göz atayım hemen

Gecmis olsun canim
Isvec yapma
Toparlan önce. Isvec cok agir

Kuzum gecmis olsun. Nasilsiniz sen ve cocuklar?
Cok sağol canim, oglum ayakta atlattı, ama kızım emerek uyudugu için burnunun tıkanması uykusunu bozdu, dun gece toplamda 4-5 saat uyumuştur, ben de iki saat uyuyabildim. Simdi kucagimda surekli uyanıyor, geri uyutmaya çalışıyorum, gun içinde sürekli burnunu temizledim, umarım bu gece rahat geçer

Kilomdan tam emin değilim ama. Yarın sabah tartılıp tam kilomu söylesem olur değil mi? Arrietty_
Olur tabii ki
Kilo bildirimi yaparken fotografli ve bir kagit da tarih ayrica Kullanici isminide yazarsan sevinirim. 14.takim kapatilmadan bu kural Seabahar kaptan tarafindan gelmismiydi hatirliyamadim. Ama boyle bir kural var artik

Hanımlar şarj aleti bozuldu komşuda cihaz buldum yeni açıldı telefonum .
Menümü yaziyim hemen
Sabah
Menemen 2 dilim tb ekmek
Salatalık 5 zeytin
Öğle
Yoğurt chia yulaf elma
Aksam
Tavuk ızgara ayran slata
Su
2.200 litre
Spor
2x 20 mekik
2x20 makas
Bugün az yapicam sporum aksama kadar temizlik yaptım cok yorgunum
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Ah kiyamam minige. Cok gecmis olsun
Tam grip sezonu. Benim cocuklar da atlatti 5gun ara ile hastalandilar.

Uykusuzluk da cok zor. Insallah sabaha daha iyi olur minik

Menuyu güzel dengelemissin. Cok begendim
Puan hesabi unutma kiz.
Temizlik yorucu oluyor. Yarin ip atlama günü. Hazir ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…