Dans ederken bıleklıgı cıkarayım o zman adım işliyorIkisinide ayri ayri hesapla
Fitness dans ayri puan
Adimlar ayri
Yoksa kafa yordurtuyor bize
Evet bugun cerez attım agzıma baş agrısından yıyemedım canım mıdeme vurdu. Cocuklara bıle makarna falan yedrırp gecstırdım yapmadım baska yemekYine bisey yememissin ki ama
HosegldinMerhaba arkadaşlar
Ben 14.takımda yarışıyordum. Takım kapanınca izne ayrılmıştım. Şimdi geri dönmek istedim. Ve bu gruba katılabileceğimi söyledi kaptanımız.
28 yaşındayım. Öğretmenim. 22 aylık bir kızım var. Evlenme sürecinde kilo almaya başlamıştım. Sonra arada kendi çabamla biraz kilo verdim derken hamile kaldım. 84 ile doğuma gittim kendiliğimden önce 75lere sonra 71lere düştüm. 14.takımda 62lere kadar düşmüştüm. Şimdi hedefim 58 olmak. Boyum 1.65
HoşbuldumHosegldin
HosgeldinizMerhaba arkadaşlar
Ben 14.takımda yarışıyordum. Takım kapanınca izne ayrılmıştım. Şimdi geri dönmek istedim. Ve bu gruba katılabileceğimi söyledi kaptanımız.
28 yaşındayım. Öğretmenim. 22 aylık bir kızım var. Evlenme sürecinde kilo almaya başlamıştım. Sonra arada kendi çabamla biraz kilo verdim derken hamile kaldım. 84 ile doğuma gittim kendiliğimden önce 75lere sonra 71lere düştüm. 14.takımda 62lere kadar düşmüştüm. Şimdi hedefim 58 olmak. Boyum 1.65
Tamam ben bir göz atayım hemenHosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda hemsireyim. 6 yasinda kizim ve 9 yasinda oglum var :)
Ilk post da kurallar ve katilim formu var. Kabul ederseniz kurallari, formu doldurup burada paylasmaniz yeterlidir. Bir sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz
sedulu kuzum sende 14.takimdan gelmistin dimi?
Gecmis olsun canimDans ederken bıleklıgı cıkarayım o zman adım işliyor
Evet bugun cerez attım agzıma baş agrısından yıyemedım canım mıdeme vurdu. Cocuklara bıle makarna falan yedrırp gecstırdım yapmadım baska yemek
Siz iki ortak, spor plani mi yaptinizBugun basladik.
Normalde yarin rest derdik ama challenge gunu, o yuzden yarin ip atlama olsun.
Pazar rest
Pazartesi ucus
Sali rest
Carsamba dans
Persembe rest
Cuma da etek giyip salinma gunu, cunku haketmis olcaz
Cok sağol canim, oglum ayakta atlattı, ama kızım emerek uyudugu için burnunun tıkanması uykusunu bozdu, dun gece toplamda 4-5 saat uyumuştur, ben de iki saat uyuyabildim. Simdi kucagimda surekli uyanıyor, geri uyutmaya çalışıyorum, gun içinde sürekli burnunu temizledim, umarım bu gece rahat geçerKuzum gecmis olsun. Nasilsiniz sen ve cocuklar?
Olur tabii kiKilomdan tam emin değilim ama. Yarın sabah tartılıp tam kilomu söylesem olur değil mi?Arrietty_
Ah kiyamam minige. Cok gecmis olsunCok sağol canim, oglum ayakta atlattı, ama kızım emerek uyudugu için burnunun tıkanması uykusunu bozdu, dun gece toplamda 4-5 saat uyumuştur, ben de iki saat uyuyabildim. Simdi kucagimda surekli uyanıyor, geri uyutmaya çalışıyorum, gun içinde sürekli burnunu temizledim, umarım bu gece rahat geçer
Menuyu güzel dengelemissin. Cok begendimHanımlar şarj aleti bozuldu komşuda cihaz buldum yeni açıldı telefonum .
Menümü yaziyim hemen
Sabah
Menemen 2 dilim tb ekmek
Salatalık 5 zeytin
Öğle
Yoğurt chia yulaf elma
Aksam
Tavuk ızgara ayran slata
Su
2.200 litre
Spor
2x 20 mekik
2x20 makas
Bugün az yapicam sporum aksama kadar temizlik yaptım cok yorgunum
@Arriety_
sedulu
H3RA_
Zaten suan İsveçvariyim demiGecmis olsun canim
Isvec yapma
Toparlan önce. Isvec cok agir
Tatlım buralardayımNereyee ayrılma izne falan
Tamam canımTamamdir ablacigim. Düzelttim bildirimi. izin yazdim
Denemek istedigini dene bakalim. Cok merak ediyorum vucudun nasil tepki verecek.
Hala pazartesi ve cuma tarti ile bildir bize ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?