Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fotograflardakileri mi yapıyoruz kaptancim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

graphicdesigner 20 dk dans cezanı bitirmelisin bugün. Sarı kart onun için

Sabah yürüdüm. 2500adım atmışım. 84 cal yakmışım. Günlük 200 cal yakımının altına düşmemeye çalışsam az mı olur bugün bi deneyeceğim Arrietty_
Günlük 500 Hedef koy derim :)
Bende cocuklari biraktim. Markete gidiyorum. 5 farkli yere gidecegim
Daha ilkine ulasmadim. 6bin adim olmus

isterim katilmak

Gelir gelir

Leg raise yapacagim bugun mekik yerine
Oda Karina calisiyor
o nasıl güzel bir şey mi? Yeniyor mu

senin şu spor isimlerini çözmek için google amcaya soruyorum önce. Dur bakayım bu neymiş

Edit: Baktım güzelmiş hem bacak hem kalça hem karın çalışıyor. Videolarda hangi araya sıkıştıracaksın bunu. Mekik yerine mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…