Su miktarin az diye hatirliyorum. Sebebi bu olabilir.Cuma:60,6
Pazartesi:61,2
Hedef:60,0
Neden böyle oldu anlamadım 2 gündürde hiç birşey yemiyorum gerçekten iştahım yok ama vücudum böyle bir şiş gibi bilemedim
Cuma 88.500 grSu sekilde yazarmisin canim
Cuma:
Pazartesi :
Cuma hedef:
Bende deneyecegim ama yapabilirmiyim ayri konuAyrica bugun Adim challenge günüSpor puaninizi yükseltmek icin sahane bir firsat
1 Aylik yeni bir challenge basliyoruz bu sabah
Plank ve Wallsit Challenge ( 30 gün)
*Challenge sporu ödül puani ➡puan
Sabah / Ögle / Aksam egzersizi tekrarliyoruz
Katilimcilar 1.Gün 2.Gün 3.Gün 4.Gün 5.Gün 6.Gün 7.Gün Alys sedulu H3RA_ E English_teacherrr Arrietty_ @rockandroll K klbk33 @Oaktree esmeriiim @Ozzybal @SsSiMqE Asi Matmazel noram @istanbulin @Melegimkorusun
@Dilber HalaLegendwomen bnnu @aomine daik Lenochka @pisi pisi kopatim @AppLesma @Aylakkadin @Osev @Serina08 graphicdesigner @sadece_ben @Emeeelll @Ceyhans 9 92kubra Cikocev Varyemez S Sade_Bilge @Zeytur
Eki Görüntüle 2801965
Eki Görüntüle 2801966
Kizlar katilmak istiyorsaniz haber verin
Tuvalete çıktınız mı? Birde vücudunuz ödem tutmuş olabilir böyle zamanlarda yeşilçay detoksu yapabilirsiniz.Cuma:60,6
Pazartesi:61,2
Hedef:60,0
Neden böyle oldu anlamadım 2 gündürde hiç birşey yemiyorum gerçekten iştahım yok ama vücudum böyle bir şiş gibi bilemedim
Günaydin kizlar
Bugun kontrol tarti günümüz. Sabah ac karnina tartilip fotografsiz kilo bildirimi su sekilde yapiyoruz
Cuma:
Pazartesi :
Cuma hedef:
@Dilber HalaLegendwomen bnnu @Aomine Daiki sedulu H3RA_ Lenochka noram @pisi pisi kopatim @AppLesma E English_teacherrr @SsSiMqE @Aylakkadin @Oaktree @Osev K klbk33 @Serina08 graphicdesigner @Ozzybal @sadece_ben @Emeeelll esmeriiim @Ceyhans @Melegimkorusun Alys @istanbulin @rockandroll 9 92kubra Cikocev Asi Matmazel Varyemez S Sade_Bilge @Zeytur
Beslenme seklinide mi degistireceksin?Ben yöntem değiştirmeye karar verdim. Adımsayarla yaktığım kaloriyi belli bir miktarın üstünde tutmaya çalışacağım. Bu hafta da böyle deneyeyim.
Neden böyle oldu acaba?
ben de katılmak istiyorum, burada yazan günlerde yazan sanşye kadar sabah öğle ve akşam mı yapacağızAyrica bugun Adim challenge günüSpor puaninizi yükseltmek icin sahane bir firsat
1 Aylik yeni bir challenge basliyoruz bu sabah
Plank ve Wallsit Challenge ( 30 gün)
*Challenge sporu ödül puani ➡puan
Sabah / Ögle / Aksam egzersizi tekrarliyoruz
Katilimcilar 1.Gün 2.Gün 3.Gün 4.Gün 5.Gün 6.Gün 7.Gün Alys sedulu H3RA_ E English_teacherrr Arrietty_ @rockandroll K klbk33 @Oaktree esmeriiim @Ozzybal @SsSiMqE Asi Matmazel noram @istanbulin @Melegimkorusun
@Dilber HalaLegendwomen bnnu @aomine daik Lenochka @pisi pisi kopatim @AppLesma @Aylakkadin @Osev @Serina08 graphicdesigner @sadece_ben @Emeeelll @Ceyhans 9 92kubra Cikocev Varyemez S Sade_Bilge @Zeytur
Eki Görüntüle 2801965
Eki Görüntüle 2801966
Kizlar katilmak istiyorsaniz haber verin
Yok. Hareket şeklimi.Beslenme seklinide mi degistireceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?