Merhabalar bende bu takıma davet edildim hep birlikte kilolardan kurtuluruz inşallah
Merhabalar bende bu takıma davet edildim hep birlikte kilolardan kurtuluruz inşallah
Merhaba kızlar. Rize Ayder yaylasında zorla bir apart bulup sığındık resmen. Oteller dolu.
Bugünkü menüm:
Sabah: 15 gr tereyağı, 15 gr bal, 5 zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir, yarım domates- salatalık, 2 parça karpuz
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen:yarım lavaş, 1 dilim helva, 1 dilim kek, çay
Akşam: kuşbaşılı-kaşarlı pide, 1 su bardağı ayran, çay
2 litre su, 1 saat yürüyüş
Diz problemim olmasaydı 40 dakika da Rafting süper olacaktı ama olmadı.
hosgeldin canim :)
azcik kendini tanit
takim bayramdan sonra biraz sakin ama yakinda gelir herkes :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bur de takım kurallarını okuyup kabul ettin mi? 1 hafta deneme sürecimiz var.
kilonu ve hedef kilonu da yazarsan seviniriz :*
Günaydın güzeller nasılsınız bugün.
hoşbuldum22 yaşındayım samsunluyum boyum 169 kilom 82.7 hedef kilom 60 geçen sene sağlıklı beslenerek 65 e kadar indim ama çok uzun zamandır 60 ı göremedim görmenin yanında kilomu korumak da istiyorum tabiki biraz üşengecim sanırım ya da tembel de diyebilirz bu spor konusunda geçerli koşu bandım var pilates ve yoga setim var onlarla aramı düzelteceğim inşallah
ilk sayfadakiler kurallar sanırım evet okudum onları deneme süresine hazırım
Hoşgeldin canım aramıza. Katilimin güzel olursa cuma alırız listeye yoksa öbür cumaya kalır. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.hoşbuldum22 yaşındayım samsunluyum boyum 169 kilom 82.7 hedef kilom 60 geçen sene sağlıklı beslenerek 65 e kadar indim ama çok uzun zamandır 60 ı göremedim görmenin yanında kilomu korumak da istiyorum tabiki biraz üşengecim sanırım ya da tembel de diyebilirz bu spor konusunda geçerli koşu bandım var pilates ve yoga setim var onlarla aramı düzelteceğim inşallah
ilk sayfadakiler kurallar sanırım evet okudum onları deneme süresine hazırım
gogocum güzel bi güm olsun hepimize :) sen nasılsın.yeni üyeyle kaynaşıyorum :)
aaa 65 e kadar vermissin süper :) yine aynı çabayla vercez hep beraber.yatarken yada bir sonraki gün yediklerimizi, yaptigimiz sporu ve ictigimiz suyu rapor olarak yaziyoruz, birbirimizin raporlarını yorumluyoruz eksiklikleri hataları beraber görüyoruz.
biz şimcik sana ukala şey mi dicez :) denmez öyle :) bu arada öğrenci misin?
yemek duzenin nasıl?
gerci gorcez raporlardan yakinda :)
Hoşgeldin canım aramıza. Katilimin güzel olursa cuma alırız listeye yoksa öbür cumaya kalır. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
Iyiyim canım bayram tatilinde kilo almışım birazcık onları vereyim vede taşınma işini halledeyim doncem izinden.
gogocum güzel bi güm olsun hepimize :) sen nasılsın.yeni üyeyle kaynaşıyorum :)
aaa 65 e kadar vermissin süper :) yine aynı çabayla vercez hep beraber.yatarken yada bir sonraki gün yediklerimizi, yaptigimiz sporu ve ictigimiz suyu rapor olarak yaziyoruz, birbirimizin raporlarını yorumluyoruz eksiklikleri hataları beraber görüyoruz.
biz şimcik sana ukala şey mi dicez :) denmez öyle :) bu arada öğrenci misin?
yemek duzenin nasıl?
gerci gorcez raporlardan yakinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?