Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

elbette uygundur kuzumm
ama 3 gun icinde bir kacamak olursa verdigim cezalar cumaya kadar devam eder haberin olsun

Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Tartı yaramış diyor ama
Milletin 1 haftada yediğini kaynanam bana 1 günde yediriyor
65 de böylelikle gitti
sabah şişlik oluyor ondandir ebru abla

tamam canimm tsk ettimm yapicam bugün

Canlarim bir yenilik olsun diye düsündüm, bundan sonra menü bildirimlerini sadece ben degil hepimiz takip edelim. Menüler ertesi gün saat 12:00 ye kadar kabul edilecektir... Bildirmeyen cezalandirilacaktir Hemen cezalari dagitmaya baslayin

Haftalik menü paylasim tablosu

[TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD]Cuma[/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[TD]Pazartesi[/TD]

[TD]Salı[/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]
[/TR]
[TR][/tr]

[TR]

[TD]gogo2405[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Leyl35[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]E-brulim[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]dilviin[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Pembe_dizi[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Wemba[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]BiricikS[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Parfym[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]AKovser[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]eliflider[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]_choco_[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]gunes-86[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]PembePuantiyeli[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]Aurablue[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]hamus16[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]Kurupina[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR]
[/tr]

[TD]ddanes[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

kuzum ellerine saglik.
sana yazacakyim unuttum banuyla konustum sorun yok kullanabilirsiniz demisti ama bugun yazdi kbakma hemen yazmaliydim.
neyseki sen hazirlamissin mmhh mis olmus

Tatlandırıcı kısmı ve 6 öğün kısmı beni ilgilendiriyor ama napiim şeker pancarindan uzak durmam gereken 2 ay daha var önümde birde nedense ara ögün den vazgecemiyorum napsam acaba.
Ama bu çok sevimli olmuş yaa

kuzum ellerine saglik.
sana yazacakyim unuttum banuyla konustum sorun yok kullanabilirsiniz demisti ama bugun yazdi kbakma hemen yazmaliydim.
neyseki sen hazirlamissin mmhh mis olmus
Hic önemli degil kuzum, bende kendisine mesaj attim kullanabilirmiyiz diye o da müsade etsin sagolsun
Tesekkür ederim

bende öyle düsünüyorum kuzum

Öğlen yemeğinde şekerpare vardı normalde bi tanede olsa alıp yerdim sevdiğim nadir şerbetli tatlilardan birisi ama şeker pancarı intoleransim yüzünden yemedim canimda istemedi onumdeki 2 ay geçtikten sonrada yemiycem galiba.
Yani demem o ki bırakmak istediğiniz herhangi bir seyden 2 hafta kadar uzak durduktan sonra canımız çekmiyor ve unutuyorsunuz tadını ve önünüzde yense bile ilgilenmemeyi basariyorsunuz bu süper bişey. Azaltıp birakmak zor birdenbire kesmek en iyisi ben yıllar önce sigarayı da böyle bırakmıştım.

İŞTAH KESEN BESINLER VE METABOLIZMA HIZLANDIRMA ÇAYI

Bugün yazımızda sizlere diyet programlarında en büyük yardımcınız olacak, iştah kesen besinler den bahsedeceğiz. Kilo vermeye çalışırken karşılaştığınız açlık hissini, iştah keserek azaltacak olan bu tok tutan besinler sayesinde diyet yaparken daha az zorlanacaksınız. Bu tok tutan yiyeceklerden bahsettikten sonra ise zayıflamanız da yardımcı olacak olanmetabolizma hızlandırma çayını sizlerle paylaşacağız.

DIYET DE İŞTAH KESEN BESINLER NELERDIR

Bir çoğumuzdiyet yapmaya karar verse de sonrasında oluşan açlık hissiyle baş edemediğimiz için kısa süre sonra diyeti bozuyoruz. Evet çok zor bir durum açlık ile başa çıkmak , özellikle de yemeye alışmış bir vücuda , diyet programları uygulamaya çalıştığımızda vücut aşırı reaksiyonla açlık hissini arttırıyor.

İştah kesen besinler ile kilo vermek çok daha kolay

Vücudun açlık hissini oluşturması çok normal bir durum. Fakat bununla mücadele etmek ve zayıflamak sizin elinizde. Dilerseniz tokluk hissini arttırarak kilo verme de yardımcı iştah kesen besinlere bir göz atalım.

ÇEŞITLI TOK TUTAN BESINLER

Yumurta ( Tüm diyet programları içermeli )

Protein kaynaklı bir besin olan yumurta sabah kahvaltısında 2 adet tüketilirse uzun sindirim süresi sayesinde sizi öğle yemeğine kadar tok tutabilmektedir.

Diyet Listelerinin Vazgeçilmezi Yeşil Çay

Yeşil çay güçlü bir antioksidandır. Tüm gün vücudumuzun metabolik aktiviteler sonucu maruz kaldığı serbest radikalleri bloke etmektedir. Aynı zamanda içerisinde bulunan metabolitler sayesinde metabolizmayı da hızlandırmaktadır. Günde 2 ila 3 fincan yeşil çay iştah kesme de size yardımcı olacaktır.

Badem ( Sağlıklı yaşamak ve zayıflamak isteyenler vazgeçmemeli)

Badem içerisinde bulunan omega-3 yağ asitleri sayesinde kalp sağlığını korumaktadır. Bunun yanı sıra içerisinde bir çok mineral ve vitamin bulunmaktadır. Bademin iştah kesen besinler içerisinde yer almasının ne deni ise zengin protein ve yağ profilidir.

Salatalar da “Sirke” kullanmak tokluk hissini arttırır

Sirkenin içerisinde buluna asetik asit sindirim süresini yavaşlatmaktadır. Bu sayede kana yavaş geçen şeker , kan şekerini bir anda yükseltemez. Bu sayede çok daha geç acıkırız. Bu yüzden sirke iştah kesen besinlerin en önemlilerindendir.

Diyet yapanlara en büyük yardımcı “Tarçın”

Tarçının en büyük özelliği kan şekerini düzenlemesidir. Aslında diyet yapılırken acıkmamızın en büyük sebebi kan şekerindeki ani düşüşlerdir. Tarçını mutfakta kullanmaya başlayarak fark edilir bir tokluk hissi yakalayabilirsiniz.

Başlı başına “Salata” tokluk hissi veren yiyeceklerdendir

Her öğün yemeklerin yanında koca bir kase salata sizi fazlasıyla tok tutacak bir besindir. Açlık hissi yaşamak istemiyorsanız her öğünde tok tutan yiyeceklerin başında gelen salatayı bol bol tüketmelisiniz.METABOLIZMA HIZLANDIRAN ÇAY TARIFI

Metabolizma hızlandıran çay sayesinde , çok daha hızlı kilo vereceksiniz.

Metabolizma Hızlandırma Çayı

2 adet greyfurt,3 tane limon,4 bardak su,1 çorba kaşığı bal

Metabolizma Hızlandırma Çayııın Hazırlanışı

Greyfurtlar ve limonlar güzelce yıkandıktan sonra kabukları soyulmadan bıçak yardımıyla 5-6 parçaya ayrılır ve 4 bardak su ile 15 dakika kaynamaya bırakılır.Soğuduktan sonra , limon ve greyfurtlar suları iyice sıkılarak alınır ve bal karışıma eklenir.Sabah ve Akşamları yemeklerden önce 1 er bardak içebilirsiniz.

Dün ebru elticigimle kaynanamizdaydik
maglum yemezsek olmaz istemesekde yemek zorundayiz her seferinde aynii:))

menüm:
aksam 18.00
bitane kepek ekmek
üstüne peynir krem

20.00
yarim kase mantı
5 kasik pilav
tavuk iki tane
2 tane icli köfte
3 kaşık kabakli yogurt
2 tane helva
3 tane çilek

1.5 litre su
isyerinde 420 kalori yaktim ..
30 jj cezam var ..bu sefer cezaya açığım.. ne istiyosaniz vere bilirsiniz

ebru abla bu cezalar ceza.diye değil biraz intikamm gibi bisey olmus vallah hahahh :)))

100 jj + 50 mekik bu kayinvalidemin azizliginden dolayi
30 dk eliptik - bu da menünü vaktinde paylasmadigin icin
Kolay gelsin gülüm

ebru abla bu cezalar ceza.diye değil biraz intikamm gibi bisey olmus vallah hahahh :)))
Saglik olsun basa gelen cekilir... Bir daha benim böyle bir menümü yakalamalari zor o yüzden bende heveslerini alsinlar diye sesimi cikartmiyorum

30 dakka 900 kalori haha billiyon demi ama yapicam

Ebrunun menüsüne ne kadar benzemis mantı kayinvalidenin spesyali galiba. Cezalar gelsin yarın 3 lt su içilecek 30 eliptik te benden gelsin ve 50 jj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…