benim bittiii şükürler olsunaz kalmis gülüm sík disini, yediklerine de dikkat etmeye calis. Dönünce spora baslayalim cümbür cemaat
Gecmis olsun balim, bol bol sicak seyler ic.kızlarrr naıslsınızz
kusura bakmayın 2 gündür felaket hastayım yerimden kalkamadım doktora gidicektim gidemedim vs.. vs...
birde bu hastalıgın üzerine 20lik diş cıkarmaya basladım tam oldu
dün ki menüm
hasta olunca sürekli bitki çayı içtim
9.00 nane limon
11.00 adaçayı
öğlen 13.00
4 limonlu form bisküvisini sütle mama yaptım
1 minik muzu ezip bal gezdirdim biraz üzerine
akşam 18.00
1 tabak corba
3 kasık mantar yemeği
3 kasık semizotu salatası
yogurt
2 litre su
Ne bitti kiz? Sporu diyorsan, spor bitmezbenim bittiii şükürler olsun
cnm hafifdemi yapiyosun sen eliptik bisikleti ??
ama ben bundan istiyorumm!
cok super bisey bodymedia
günlük adimlarini sayiyor ve kac kalori yaptığın yaziyor .. cep telefonla ben pek memnun değilim adimlarimi cani isteyince sayıyor
Cok yorgun ve uykusuzum kizlar. 3 gundur yatili misafirim vardi. Bebegim de emekledigi icin yerinde durmuyor. Geceleri uyutmak zor oluyordu bi kac gundur. Genelde 2 de yatip sabah 7 civari kalktim. Arada bir iki kere de emzirmek icin uyaniyorum ayrica. Simdi onu uyuttum ben de yatip uyuyacagim. Hic enerjim yok . Gece 12 de evegreldik zaten. Biraz dinlenip enerji toplamam lazimYaklasik 1 haftadir da damagimda ucuk gibi bisey cikti. Canimi yakiyor Iyice dagittim sanki
Dunku menum..
sabah 9.00
iki dilim tam bugday
2 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalik
2 lokma sosis
Ara yesil cay
kahve
Oglen 14.00
4 ymk kasigi patates salatasi
Aksam 19.00
1 kisilik adana kebap bol salata ayran
ara 21.00
kahve 3 tane fistik
kizlar yaa dun yuruyus yaptim biraz yani yarim saat kadar ama spor yok onun disinda yaa
kacamak olmus oluyo hep bozmak istemedim hic ama burda o kadar zor oluyo ki diyet anlatamam.. sizi de ozluyom walla
kiyamam kac saat uyudunkii
elbette yapabilirsin gunluk 30 dk uygundur.
benim eski telefinum note 2 inda bu tarz uygulamalar yoktu. suan note 3 kullaniyorum shealt adli uygulama var ben hic bisi yapmiyorum o adimlari km kaloruleri gosteriyor.
(yrni kesfettim ama olsun )
mega cok buyuk yahuuu bende bi ara almayi düşünüyordum gerci simdi note 3 bile normal geliyor.
oh ohhh masallahh
bebisin dis mi cikariyordu sankim ama seninkimiydi bilemiyorum.
iyice dinlen tatlim gucsuz kalma protein al
bugun bende is yapacagim hala kalkamadim :))
Günaydınnnn. Zumbamı yaptım da geldim. Ya siz?:)
kızlarrr naıslsınızz
kusura bakmayın 2 gündür felaket hastayım yerimden kalkamadım doktora gidicektim gidemedim vs.. vs...
dün ki menüm
9.00 nane limon
11.00 adaçayı
öğlen 13.00
akşam 18.00
1 tabak corba
3 kasık mantar yemeği
yogurt
2 litre su
evet canım ennn hafifde ve tempoyu artırıp azaltarak... su içinde kalıyorum,giysilerimi sıkıyorum o derece
ben de istiyorum bu kol saatlerinden... tlfnuna walkloger yükle doğru sayıyor ve internet kullanmadan.. Gogo da bu uygulamayı kullanıyor.. bir de fitwell de çok güzel.. su hatırlatmaları falan harika
havalar desen bi bitkinlik yapıyor üstünede misafir vs.. iyice dinlen canım
canım sporu artırmadan olmuyor yaaa.. yerinde sayıyorsun.. biraz artırmalısın
5 saat uyumuşum zeynebim.. en az 6,5-7 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum.. 8 saate kadar yolu var fazlasıda sersemletiyor :)
oh oh maşalllah
20 lik diş zor oluyor Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
Kanki kalcani ne zaman incelttin hemensoldaki fotoyla sağdaki foto arasında kalçada 2 cmcik incelme var ama kilo aynıeliptikbisiklet sağolsun
Eki Görüntüle 1510659
incelmiş dimi amaKanki kalcani ne zaman incelttin hemen
Masallah
Bende bir türlü vazgeçmeyen bir kişi var yıllardır devam ediyor. Vazgeçeceğinide sanmıyorum yaşlılığına veriyorum.Bendende zayıf görünüyor yanlız okudum bloguni 35000 adım yazmış biz 15000 atamazken
Ben acikinca halsiz kalıyorum elim kolum tutmuyor resmen illa ara ögün şart ama deniycem birazda isteyken degil evdeyken.
Canım ısrar edenler sen kararlı olduğunda geri adım atiyolar sonra takdir etme dönemi başlıyor maşallah ne iradelisin falan demeye başlıyorlar.
Bence olur sebmiyosan yapma.
Aaa spor yapmamaya spor cezası verilir itinayla ne olarak istersin cezani cicim
Menü güzlBugünkü menüm ..
sabah 7. 00
iki kepek ekmek
krem peynir üzerine
salatalık
16.00
7 tane çilek
bide 4 tane tuzlu çubuk kraker
18.00
küçük karniyarik kiymasiz tavukluydu benimkisi
5 kasik basmati pilavi
2 litre su
spor eliptik bisiklet
40 dakka
1111 kalori
23 24 kmh..
15 km
30 kere jj
Tost fazla gibi geldi ama kendinyediğim ekmeği düşününce birşey diyemeyeceğimBenim menüm
Sabah 10 30
3 adet tam buğday ekmekli kaşarlı tost
1 adet salatalık
Saat 15:00
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
Akşam 19 00
2 Kepçe ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 adet ceviz
Su: 1 lt ancak olmuştur
Spor: Lesli 3 mil
Güzel olmuş canımBugünkü menüm
Sabah 07:00
2,5 bardak ılık su (biri limonlu)
250 jj
1 kase yoğurt (1,5% yağ oranı)
08:12
25 dk yürüyüş
100 basamak merdiven
10:30
10 dk yürüyüş
Ara 11:30
1 elma
12:30
10 dk yürüyüş
100 basamak merdiven
Öğle 14:00
185 gr salatalık
1 kase yoğurt (1,5% yağ oranı - sabah ile birlikte toplam 500 gr. yemiş oldum)
Ara 16:30
1 avuç badem
18:00
45 dk yürüyüş
Yatmadan önce yoğurt kürüm - 11
2 lt su - daha içerim
Cezalarım
300 jj / 100 kaldı
Yarım saat kolbastı -yapamayabilirim
Yarım saat yürüyüş
100 zıplama
180 mekik (50 sağ sol)
30 sumo squat
Dünkü faciamı dengelemek için az yedim bugün, yarın normale döneceğim.
Hay maşallah.. Sporuna hayranımSlm kizlar..
Kabataslak sayfalari okudum gözümden kacan bisey yoktur umarim.. sene sonu yaklastigi icin mezuniyet fotoğrafları,yil sonu gisterileri video cekimi vs gibi isler oluyor o yyzden yogun oluyorum. Bugun gelemeyisimin sebebi bu yani.. bugun bir ara bi vakit buldum onuda eliptikte kullandim :)
Dunku menum
Kahvalti
3 dilim sucuk
2 sogan halkasi
1 dilim light ekmek
Labne ve lor
Oglen
2 top dondurma
Aksam
1 bardak kefire 6 cilek katip blenderla karistirip ictim
Spor
95 dk eliptik bisiklet
Evde oda kapilarini sildim
2,5 lt su ictim
yogurt kürümün 15.gunu yapildi
Bugunku menum
Sabah 08:30
Zencefil ve limonlu ilik su
09:00
Az kasarli tost
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Oglen 14:00
1 elma
1 haşlanmış yumurta
aksam
Ceyrek gevrek
1 haşlanmış yumurta
1 köfte
4-5 tane cig Yerfıstığı
salatalik
Domates
Spor
Oglen gibi 60 dk eliptik yaptim
Yatarak bacak kaldirma 20 tane
Pilates cemberi ile ic bacak 20x4 set
Cesitli mekik egzersizleri
birazdan tekrar eliptik yapicam
Yogurt kürümün 16. Günü olucak
2 lt su ictim
Eliptik bisikletimin gostergesi söndü birdennn pili bitti sandim degistim yine yokkk kondensatorumu ne oluyosa o patlamis.. dun 90 dk ya dayanamadi herhalde :)) napalim gostergesiz devammm :)) eliptik bisiklet parcalanana kadar devam hahaha :))
İşin özünü yazmış, daha ne olsunEki Görüntüle 1510141 Kızlar bir bayan yazmıştı dün üye olduğum bir sosyal paylaşım sayfasında. Çok kilo vermiş böyle, incecikti. Özellikle su konusunda motivasyon olsn içemeyen arkadaşlara.
Yok kuzum sana öyle gelmemis, bencede fark var birazincelmiş dimi amabana mı öyle geliyo dedimde.. 2 hafta deli gibi eliptik kullanmanın sonucu ben eliptiğin göstergesinin kondenstorunu patlatmışım dün dedimde sen duymadın galiba tempoma ayak uyduramadı eliptik
Hanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.
Yok kuzum sana öyle gelmemis, bencede fark var birazaynen bu hizda devam
Naptin naptinbenim gözümden kacmis bu hadi hayirlisi eliptigi dagitmana az kaldi
Hanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.
Bence Leyla'nin dedigi gibi her ikinci dondurmayi cezalandiralim, dondurmanin kalorisi kadar jj/hoplama/mekik/squat tarzi birseyler olsa?
Ben dondurmaya bayiliyorumsağol kankimevet yaa dağılmasından korkuyorum
bence kendimiz sınır koymalıyız dondurmaya.. meyve nasıl sınırlıysa dondurmada böyle.. ve yedik mi öğünümüz çok hafif olsun,kalori hesabıyla dengeleyelim
aslında sporunu düzenli yapan biri icin sorun olacağını sanmıyorumda(mesela ben) sporsuz diyet yapanlar için dondurmanın zararı olabilir o yüzden her bi top dondurmaya 50 jj vs olabilir diyorum
Allah kabul etsin canm.E-brulim alinti yapamadim kuzum bi sıkıntı var galiba. Eğer mumkun olursa ramazan ayina kadar tutmak istiyorum tabi regl olacagim icin kesintiler olacaktir. Bide pazar gunleri tutmayim diyorum ama.
Gecmis olsun canim, stresten olmus olabilir. Iyice dinlen kendine gel
Sürpriz olsun istiyor iste
Ekmek aksam 8 de degil de daha önce ki ögününde olsaymis daha iyi olurmus balim.
Bugün herkes uykusuz ve yorgun, havalardandir belki de.
Menün güzelDunku menum..
sabah 9.00
iki dilim tam bugday
2 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalik
2 lokma sosis
Ara yesil cay
kahve
Oglen 14.00
4 ymk kasigi patates salatasi
Aksam 19.00
1 kisilik adana kebap bol salata ayran
ara 21.00
kahve 3 tane fistik
kizlar yaa dun yuruyus yaptim biraz yani yarim saat kadar ama spor yok onun disinda yaa
kacamak olmus oluyo hep bozmak istemedim hic ama burda o kadar zor oluyo ki diyet anlatamam.. sizi de ozluyom walla
Allah kokaylık versinEvetzey zey cim benim huysuz bebisim dis cikarma surecine girdi.
Yok canım yaa acıktığım için değildi simit. Parktaydık, kızım zorla yedirdi. 2 yaş sendromumu yaşıyoruz anlamadım gitti. Kendini yerlere atıyor isteği dışında birşey olunca.Canim ara da aciktigin icin simit yemissin sanirim. Kuru kayisi ve cig kuruyemisler tuketsen hem daha faydali olur hem de amaca uygun ;-)
Aksam da sucuk ekmek ustune gelmis.:-(
Benden sana 30 jj.
Geçmiş olsun canımkızlarrr naıslsınızz
dün ki menüm
9.00 nane limon
11.00 adaçayı
öğlen 13.00
akşam 18.00
1 tabak corba
3 kasık mantar yemeği
yogurt
2 litre su
Fıstıksın fıstık..soldaki fotoyla sağdaki foto arasında kalçada 2 cmcik incelme var ama kilo aynıeliptikbisiklet sağolsun
Eki Görüntüle 1510659
Bence bi taneden bişey olmazHanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.
Olabilirr bencedeBence Leyla'nin dedigi gibi her ikinci dondurmayi cezalandiralim, dondurmanin kalorisi kadar jj/hoplama/mekik/squat tarzi birseyler olsa?
Bence bi top yiyelim birden sonrakiler 50jjsağol kankimevet yaa dağılmasından korkuyorum
bence kendimiz sınır koymalıyız dondurmaya.. meyve nasıl sınırlıysa dondurmada böyle.. ve yedik mi öğünümüz çok hafif olsun,kalori hesabıyla dengeleyelim
aslında sporunu düzenli yapan biri icin sorun olacağını sanmıyorumda(mesela ben) sporsuz diyet yapanlar için dondurmanın zararı olabilir o yüzden her bi top dondurmaya 50 jj vs olabilir diyorum
Biz dondurmadan önce hoplayalımBen dondurmaya bayiliyorumsporumu da yaparim dondurma mi da yerim
50 jj kabul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?