Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ara da aciktigin icin simit yemissin sanirim. Kuru kayisi ve cig kuruyemisler tuketsen hem daha faydali olur hem de amaca uygun ;-)
Aksam da sucuk ekmek ustune gelmis.:-(
Benden sana 30 jj.

kızlarrr naıslsınızz
kusura bakmayın 2 gündür felaket hastayım yerimden kalkamadım doktora gidicektim gidemedim vs.. vs...
birde bu hastalıgın üzerine 20lik diş cıkarmaya basladım tam oldu

dün ki menüm
hasta olunca sürekli bitki çayı içtim
9.00 nane limon
11.00 adaçayı

öğlen 13.00
4 limonlu form bisküvisini sütle mama yaptım
1 minik muzu ezip bal gezdirdim biraz üzerine

akşam 18.00
1 tabak corba
3 kasık mantar yemeği
3 kasık semizotu salatası
yogurt

2 litre su

Gecmis olsun balim, bol bol sicak seyler ic.

benim bittiii şükürler olsun
Ne bitti kiz? Sporu diyorsan, spor bitmez

cnm hafifdemi yapiyosun sen eliptik bisikleti ??

evet canım ennn hafifde ve tempoyu artırıp azaltarak... su içinde kalıyorum,giysilerimi sıkıyorum o derece

ama ben bundan istiyorumm!
cok super bisey bodymedia
günlük adimlarini sayiyor ve kac kalori yaptığın yaziyor .. cep telefonla ben pek memnun değilim adimlarimi cani isteyince sayıyor

ben de istiyorum bu kol saatlerinden... tlfnuna walkloger yükle doğru sayıyor ve internet kullanmadan.. Gogo da bu uygulamayı kullanıyor.. bir de fitwell de çok güzel.. su hatırlatmaları falan harika

havalar desen bi bitkinlik yapıyor üstünede misafir vs.. iyice dinlen canım

canım sporu artırmadan olmuyor yaaa.. yerinde sayıyorsun.. biraz artırmalısın

5 saat uyumuşum zeynebim.. en az 6,5-7 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum.. 8 saate kadar yolu var fazlasıda sersemletiyor :)
Günaydınnnn. Zumbamı yaptım da geldim. Ya siz?:)

oh oh maşalllah

20 lik diş zor oluyor Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun

bu aksam erken uyu istersen dengelersin.
benim icindr ayni sey gecerli fazla uyuyunca bas agrisi ve sersemlikten kurtulamiyorum o gun

Kanki kalcani ne zaman incelttin hemen
Masallah
incelmiş dimi ama bana mı öyle geliyo dedimde.. 2 hafta deli gibi eliptik kullanmanın sonucu ben eliptiğin göstergesinin kondenstorunu patlatmışım dün dedimde sen duymadın galiba tempoma ayak uyduramadı eliptik

Bende bir türlü vazgeçmeyen bir kişi var yıllardır devam ediyor. Vazgeçeceğinide sanmıyorum yaşlılığına veriyorum.
Menü güzl
Tost fazla gibi geldi ama kendinyediğim ekmeği düşününce birşey diyemeyeceğim
Güzel olmuş canım
Hay maşallah.. Sporuna hayranım
Eki Görüntüle 1510141 Kızlar bir bayan yazmıştı dün üye olduğum bir sosyal paylaşım sayfasında. Çok kilo vermiş böyle, incecikti. Özellikle su konusunda motivasyon olsn içemeyen arkadaşlara.
İşin özünü yazmış, daha ne olsun

incelmiş dimi ama bana mı öyle geliyo dedimde.. 2 hafta deli gibi eliptik kullanmanın sonucu ben eliptiğin göstergesinin kondenstorunu patlatmışım dün dedimde sen duymadın galiba tempoma ayak uyduramadı eliptik
Yok kuzum sana öyle gelmemis, bencede fark var biraz aynen bu hizda devam
Naptin naptin benim gözümden kacmis bu hadi hayirlisi eliptigi dagitmana az kaldi

Hanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.

Hanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.

Bence Leyla'nin dedigi gibi her ikinci dondurmayi cezalandiralim, dondurmanin kalorisi kadar jj/hoplama/mekik/squat tarzi birseyler olsa?

Yok kuzum sana öyle gelmemis, bencede fark var biraz aynen bu hizda devam
Naptin naptin benim gözümden kacmis bu hadi hayirlisi eliptigi dagitmana az kaldi

sağol kankim evet yaa dağılmasından korkuyorum

bence kendimiz sınır koymalıyız dondurmaya.. meyve nasıl sınırlıysa dondurmada böyle.. ve yedik mi öğünümüz çok hafif olsun,kalori hesabıyla dengeleyelim

Bence Leyla'nin dedigi gibi her ikinci dondurmayi cezalandiralim, dondurmanin kalorisi kadar jj/hoplama/mekik/squat tarzi birseyler olsa?

aslında sporunu düzenli yapan biri icin sorun olacağını sanmıyorumda(mesela ben) sporsuz diyet yapanlar için dondurmanın zararı olabilir o yüzden her bi top dondurmaya 50 jj vs olabilir diyorum

Ben dondurmaya bayiliyorum sporumu da yaparim dondurma mi da yerim
50 jj kabul

E-brulim alinti yapamadim kuzum bi sıkıntı var galiba. Eğer mumkun olursa ramazan ayina kadar tutmak istiyorum tabi regl olacagim icin kesintiler olacaktir. Bide pazar gunleri tutmayim diyorum ama.
Allah kabul etsin canm.
Bende başlayacam inşallah. Şu öksürük bi geçeydi.

Menün güzel
Evet zey zey cim benim huysuz bebisim dis cikarma surecine girdi.
Allah kokaylık versin
Bizim çook zordu, inşallah sizin kolay geçer.
Canim ara da aciktigin icin simit yemissin sanirim. Kuru kayisi ve cig kuruyemisler tuketsen hem daha faydali olur hem de amaca uygun ;-)
Aksam da sucuk ekmek ustune gelmis.:-(
Benden sana 30 jj.
Yok canım yaa acıktığım için değildi simit. Parktaydık, kızım zorla yedirdi. 2 yaş sendromumu yaşıyoruz anlamadım gitti. Kendini yerlere atıyor isteği dışında birşey olunca. yeni çıktı bu da. Evde olsak yemezdimde dışarıda göze alamadım.
Geçmiş olsun canım

soldaki fotoyla sağdaki foto arasında kalçada 2 cmcik incelme var ama kilo aynı eliptikbisiklet sağolsun

Eki Görüntüle 1510659
Fıstıksın fıstık..
Bence bi taneden bişey olmaz
Olabilirr bencede
Bence bi top yiyelim birden sonrakiler 50jj
Ben dondurmaya bayiliyorum sporumu da yaparim dondurma mi da yerim
50 jj kabul
Biz dondurmadan önce hoplayalım

Slm Kızlar
Bugünümü dışarda geçirdim diyebilirim. Kahvaltıdan sonra çıktım alışveriş merkezinde dolandım, eşimle bir yerde oturduk ama ben yemeği yemedim. Şimdi geldim acıkmışım yedim. Akşam da ziyarete gidicez kayınvalidemi o yüzden yiyipte gitmeyi tercih ettim
Menümü yazayım ben çünkü sonra geç olur. Unutmayayım.
Menüm
Sabah 8:30 2 haşlanmış yumurta 1 wasa
Öğle 12:00 bir restaurantta oturduk, ben 1 sıfır kalorili limonlu soda içtim ve yarım lavaş 2 çatal salata
Akşam 16:15 4 yk müsli 1 bardak süt
450 ml yeşil çay 1,5 lt su (500 daha içerim)
Spor sabah 50 jj 50 mekik . Çok gezdim dizlerim ağrıyo. Akşam eve gelincede 100 mekik daha yaparım inş.

Dondurma dedinizde burda kornetto var tatlandırıcıyla yapılmış diyettekilere özel. Bir kere yemiştim ceza almıştım grupta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…