20 lik dismi ayy çok zor cikiyo o yavrular yaa.gecmis olsun canım.kızlarrr naıslsınızz
kusura bakmayın 2 gündür felaket hastayım yerimden kalkamadım doktora gidicektim gidemedim vs.. vs...
birde bu hastalıgın üzerine 20lik diş cıkarmaya basladım tam oldu
dün ki menüm
hasta olunca sürekli bitki çayı içtim
9.00 nane limon
11.00 adaçayı
öğlen 13.00
4 limonlu form bisküvisini sütle mama yaptım
1 minik muzu ezip bal gezdirdim biraz üzerine
akşam 18.00
1 tabak corba
3 kasık mantar yemeği
3 kasık semizotu salatası
yogurt
2 litre su
Gerçekten belli olmuş maşallah leylam.soldaki fotoyla sağdaki foto arasında kalçada 2 cmcik incelme var ama kilo aynıeliptikbisiklet sağolsun
Eki Görüntüle 1510659
Az olmuş canım keşke yeseydin oglen bişeyler.Slm Kızlar
Bugünümü dışarda geçirdim diyebilirim. Kahvaltıdan sonra çıktım alışveriş merkezinde dolandım, eşimle bir yerde oturduk ama ben yemeği yemedim. Şimdi geldim acıkmışım yedim. Akşam da ziyarete gidicez kayınvalidemi o yüzden yiyipte gitmeyi tercih ettim
Menümü yazayım ben çünkü sonra geç olur. Unutmayayım.
Menüm
Sabah 8:30 2 haşlanmış yumurta 1 wasa
Öğle 12:00 bir restaurantta oturduk, ben 1 sıfır kalorili limonlu soda içtim ve yarım lavaş 2 çatal salata
Akşam 16:15 4 yk müsli 1 bardak süt
450 ml yeşil çay 1,5 lt su (500 daha içerim)
Spor sabah 50 jj 50 mekik . Çok gezdim dizlerim ağrıyo. Akşam eve gelincede 100 mekik daha yaparım inş.
incelmiş dimi amabana mı öyle geliyo dedimde.. 2 hafta deli gibi eliptik kullanmanın sonucu ben eliptiğin göstergesinin kondenstorunu patlatmışım dün dedimde sen duymadın galiba tempoma ayak uyduramadı eliptik
Su an dis eti ayrilmis disler yavastan kendini gostermis. Huysuzluk var ama asiri degil bakalim. Umarim hafif atlatiriz. Evlat soz konusu olunca isler degisiyor degil mi :-DAllah kabul etsin canm.
Bende başlayacam inşallah. Şu öksürük bi geçeydi.
Menün güzel
Allah kokaylık versin
Bizim çook zordu, inşallah sizin kolay geçer.
Yok canım yaa acıktığım için değildi simit. Parktaydık, kızım zorla yedirdi. 2 yaş sendromumu yaşıyoruz anlamadım gitti. Kendini yerlere atıyor isteği dışında birşey olunca.yeni çıktı bu da. Evde olsak yemezdimde dışarıda göze alamadım.
Geçmiş olsun canım
Ogle saati keske birseyler yeseydin en azindan bir corba .Slm Kızlar
Bugünümü dışarda geçirdim diyebilirim. Kahvaltıdan sonra çıktım alışveriş merkezinde dolandım, eşimle bir yerde oturduk ama ben yemeği yemedim. Şimdi geldim acıkmışım yedim. Akşam da ziyarete gidicez kayınvalidemi o yüzden yiyipte gitmeyi tercih ettim
Menümü yazayım ben çünkü sonra geç olur. Unutmayayım.
Menüm
Sabah 8:30 2 haşlanmış yumurta 1 wasa
Öğle 12:00 bir restaurantta oturduk, ben 1 sıfır kalorili limonlu soda içtim ve yarım lavaş 2 çatal salata
Akşam 16:15 4 yk müsli 1 bardak süt
450 ml yeşil çay 1,5 lt su (500 daha içerim)
Spor sabah 50 jj 50 mekik . Çok gezdim dizlerim ağrıyo. Akşam eve gelincede 100 mekik daha yaparım inş.
Aynen balim cok sıkı bi proggram yapip spor yapmaliyyiz yawwaz kalmis gülüm sík disini, yediklerine de dikkat etmeye calis. Dönünce spora baslayalim cümbür cemaat
spor biter mi bitmez fafataram reglım bittiGecmis olsun balim, bol bol sicak seyler ic.
Ne bitti kiz? Sporu diyorsan, spor bitmez
sagol canım mm20 lik diş zor oluyor Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
Allahtan 2. ye ceza veriliyo ben dondurma yemezsem ölürümHanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.
ne güzel burda hiç öyle seyler yokkkkkDondurma dedinizde burda kornetto var tatlandırıcıyla yapılmış diyettekilere özel. Bir kere yemiştim ceza almıştım grupta
valla cok zor20 lik dismi ayy çok zor cikiyo o yavrular yaa.gecmis olsun canım.
noom walk ama sadece adimlari sayiyor kalorileri falan saymiyorhangi programi kullaniyorsun
cumartesideki smile nedemek oluyorHaftalik menü paylasim tablosu
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gogo2405[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyl35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]E-brulim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilviin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe_dizi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wemba[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BiricikS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Parfym[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AKovser[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliflider[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_choco_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunes-86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PembePuantiyeli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aurablue[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamus16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kurupina[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR]
[/tr]
[TD]ddanes[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr]
[TR][/tr][TR] [/tr]
evet canım ennn hafifde ve tempoyu artırıp azaltarak... su içinde kalıyorum,giysilerimi sıkıyorum o derece
ben en agirda yapiyorum 40 dakka ama varya Şarıl Şarıl ter akiyor o yuzden 1000 kalori oluyor
ben de istiyorum bu kol saatlerinden... tlfnuna walkloger yükle doğru sayıyor ve internet kullanmadan.. Gogo da bu uygulamayı kullanıyor.. bir de fitwell de çok güzel.. su hatırlatmaları falan harika
havalar desen bi bitkinlik yapıyor üstünede misafir vs.. iyice dinlen canım
canım sporu artırmadan olmuyor yaaa.. yerinde sayıyorsun.. biraz artırmalısın
5 saat uyumuşum zeynebim.. en az 6,5-7 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum.. 8 saate kadar yolu var fazlasıda sersemletiyor :)
oh oh maşalllah
20 lik diş zor oluyor Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
indiriyim deniyim ben onuevet canım ennn hafifde ve tempoyu artırıp azaltarak... su içinde kalıyorum,giysilerimi sıkıyorum o derece
ben de istiyorum bu kol saatlerinden... tlfnuna walkloger yükle doğru sayıyor ve internet kullanmadan.. Gogo da bu uygulamayı kullanıyor.. bir de fitwell de çok güzel.. su hatırlatmaları falan harika
havalar desen bi bitkinlik yapıyor üstünede misafir vs.. iyice dinlen canım
canım sporu artırmadan olmuyor yaaa.. yerinde sayıyorsun.. biraz artırmalısın
5 saat uyumuşum zeynebim.. en az 6,5-7 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum.. 8 saate kadar yolu var fazlasıda sersemletiyor :)
oh oh maşalllah
20 lik diş zor oluyor Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
dondurmasiz hayattmi olur :)) ama mesela canin dondurma istedii tabiki sporunu yapican senin dedigin gibi ama dondurmadan dondurmaya fark var sütlü dondurma degilde buzlu dondurma yesek daha mantikli bence onlarin cok az kalorisi var ..sağol kankimevet yaa dağılmasından korkuyorum
bence kendimiz sınır koymalıyız dondurmaya.. meyve nasıl sınırlıysa dondurmada böyle.. ve yedik mi öğünümüz çok hafif olsun,kalori hesabıyla dengeleyelim
aslında sporunu düzenli yapan biri icin sorun olacağını sanmıyorumda(mesela ben) sporsuz diyet yapanlar için dondurmanın zararı olabilir o yüzden her bi top dondurmaya 50 jj vs olabilir diyorum
yasakk olan seylerrr hepmii guzel olur yaa sinirleniyom bazenFirin torbasiyla veya izgara bolumunde yapabilirsin canim. Kizartma lezzetli sma yagli tabiki.
Aynenn yayasakk olan seylerrr hepmii guzel olur yaa sinirleniyom bazen
bende severim ama firinda derisi biraz yumuşak kaliyor ya onu migdem almiyor :)Aynenn yaama bence baligin her turlusu guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?