Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20 lik dismi ayy çok zor cikiyo o yavrular yaa.gecmis olsun canım.
soldaki fotoyla sağdaki foto arasında kalçada 2 cmcik incelme var ama kilo aynı eliptikbisiklet sağolsun

Eki Görüntüle 1510659
Gerçekten belli olmuş maşallah leylam.
Az olmuş canım keşke yeseydin oglen bişeyler.

Ben öğleden sonra uzanmistim biraz uyuyakalmışım iyi geldi biraz dinlendim işler yine yarım kaldı neyse kalani şimdi yapıyorum artık neyseki hava geç karariyor.

Esim dondurmayi buzluga degil de buzdolabina ust kisma koymus. E haliyle acar acmaz ust kismi lop diye dustu. Allahtan tezgahin uzerinde acmistim. Yani yarisini yedim sadece
Menum
Saat 13.00 a kadar uyandikca atistirdim sadece. Her kalktigimda farkli biseyler yesin. Bunlar;
Biraz peynir- 2 kasik yogurtlu yulaf ezmesi- 6-7 tane cig badem- iki lokma balli ekmek- bir kucuk halley
17.00- etli patlican yemegi, kiymali sehriye corbasi- yogurt- 2 dilim ekmek
Kucuk bir kornetin yarisi kadar dondurma.
Gece acikirsam bir bardak sut ile elma yerim
2lt su - yatana kadar en az 1 lt daha icerim. Sporumu birazdan yapicam aksam yazarim. 8 dk video ile baslamayi dusunuyorum

Canim sana azmeden dervis muradina ermis demek istiyorum massallah ;-) gercekten belli incelme var
incelmiş dimi ama bana mı öyle geliyo dedimde.. 2 hafta deli gibi eliptik kullanmanın sonucu ben eliptiğin göstergesinin kondenstorunu patlatmışım dün dedimde sen duymadın galiba tempoma ayak uyduramadı eliptik

Su an dis eti ayrilmis disler yavastan kendini gostermis. Huysuzluk var ama asiri degil bakalim. Umarim hafif atlatiriz. Evlat soz konusu olunca isler degisiyor degil mi :-D

Ogle saati keske birseyler yeseydin en azindan bir corba .

Gecmis olsun balim, bol bol sicak seyler ic.

Ne bitti kiz? Sporu diyorsan, spor bitmez
spor biter mi bitmez fafataram reglım bitti
20 lik diş zor oluyor Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
sagol canım mm
Hanimlar dondurmanin cezasi var mi yok mu karar verelim. Ben bugun yicem bi tane kaloriisi 135 mis.
Allahtan 2. ye ceza veriliyo ben dondurma yemezsem ölürüm
Dondurma dedinizde burda kornetto var tatlandırıcıyla yapılmış diyettekilere özel. Bir kere yemiştim ceza almıştım grupta
ne güzel burda hiç öyle seyler yokkkkk
ben dondurmasız yaşayamayanlardanım öleyim o zaman
20 lik dismi ayy çok zor cikiyo o yavrular yaa.gecmis olsun canım.
valla cok zor
cok sagol gogom

cumartesideki smile nedemek oluyor

indiriyim deniyim ben onu

dondurmasiz hayattmi olur :)) ama mesela canin dondurma istedii tabiki sporunu yapican senin dedigin gibi ama dondurmadan dondurmaya fark var sütlü dondurma degilde buzlu dondurma yesek daha mantikli bence onlarin cok az kalorisi var ..

canlar bugün bana cok kizcaksinizzz yeni uyandim .. sabah 11 gibi uyudum uyuyamadimm okadar yemek arasi varki simdi vee annem Balık yapicakti bugun hala gelmemiiss ( gelicekte yapicaktaa ben yigcemdee ohooo en son sabah 7de ayak ustu bisey atisdirdim

kizlar bi sorum olucak simdi baliggi Kızartsam cokmu yagli olurr yoksaa firindami yapsam cok fark edermi ?? kizartilmis daha cok seviyorum

Firin torbasiyla veya izgara bolumunde yapabilirsin canim. Kizartma lezzetli sma yagli tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…