Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Peynir eritmesi nasıl birşey canım

Siz ne yaptiniz ya göbeğim dillere dusmus:))
yapmayın kızlar daha doğum yapalı 1 yıl olmadı toplayacak o kendini aaaa
yazın ölçüleri herkes göbeği kadar konusacak bundan sonra:)))
En çok ben konuşcam koca bir balkonum var bir ara terastı şimdi balkon oldu
selam kizlar nasilsiniz bende bu günden itibaren sporuma güzelce asiliyorum bu gün toplamda 4 km yürüdüm 1:30 saatte kol bacak ve göbek calistik hocayla araniza dönecegim az kaldi
Maşallah canım bekliyoruz seni

İlk gün gayet iyi canım; )

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfadadir.

CARSAMBA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm -
hawar --
Yseeminn- - ?? ?? -
edsofi-- ??- -
zoombiiee--- --
Slm09 --
AKovser -
zey zey-- -
Zeynepela07 ?? --
Hayaller35 --
Asyaca----- -
tiffany20----- -
saricicek123 --
gogo2405 ---
Mavibocuk -
D3S1R3 -
seyhan77 -
haeshin MUAF -
yawrukush -
Saadetim33 -
shrr -
asya_01 -

[/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
Sagol özgecim bi sorum olacakti simdi jillian bitince bosluk olustu onun yerine yapabilecegim kolay zevkli az süreli ama etkili ne olabilir canim ebru callanetics demis ama bi saat uzun slkilirsam diye düsündüm bide hergün leslie 3 mile yapsam üc günde callanetics yapsam ise yararmi kilo koruma döneminde de ayni düzeni korumam gerekirmi cok uzun oldu hakkini helal et gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…