Canım turşuya dikkat et hemen şişiriyor insanı birde azda olsa spor yapmayaçalış insan vucudundaki kaslar metabolizmayı çalıştırırmışBugunku menum
Sabh
Peynir
Yumurta
Xeytin
Aksam
Kelle paca
Kirmixi biber tuursu
Bol su
Spor yok
Peynir eritmesi nasıl birşey canımSabah
Peynir eritmesi
Zeytin
1 dilim tam buğday ekmegi
Hibiskus çayı
Ara: 1 orta boy portakal
Öğlen: yemedim maalesef kahvaltiyi gec yapmıştım. 2 fincan yesil cay
Akşam: 1 tabak nohutlu yarma li bu yoreye özgü bir yemek.
Spor: 45 dk leslie
Su: 2 lt
Teşekkür ederimm.Kızlarr anca gelebildimmmm
Oo maşallah bomba gibisin tatlım
Çökelek peyniri ni eritiyorum tavadaPeynir eritmesi nasıl birşey canım
En çok ben konuşcam koca bir balkonum var bir ara terastı şimdi balkon olduSiz ne yaptiniz ya göbeğim dillere dusmus:))
yapmayın kızlar daha doğum yapalı 1 yıl olmadı toplayacak o kendini aaaa
yazın ölçüleri herkes göbeği kadar konusacak bundan sonra:)))
Maşallah canım bekliyoruz seniselam kizlar nasilsiniz bende bu günden itibaren sporuma güzelce asiliyorum bu gün toplamda 4 km yürüdüm 1:30 saatte kol bacak ve göbek calistik hocayla araniza dönecegim az kaldi
Hmm afiyet olsun canım :)) peyniri çok severimde merak ettim :)))Çökelek peyniri ni eritiyorum tavada
İlk gün gayet iyi canım; )Bugünkü menüm
Öğlen 13:00
Çay
Domates
Biber
5 adet zeytin
1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak yağsız süt
1 çay bardağı kadar beyaz leblebi
Akşam
2 dilim ekmek
Bulgur pilavı
Salata
2 litre su ve yarım saat egzersiz
Not :Sınav haftasında olduğum için kahvaltıyı öğlen yapmak zorunda kaldım.
Ahh canımmm :)))) bende matematik öğretmeniyimm :)))Matematik öğretmeni olucam İnşallah:)
Ahh abliş inşallah :)Oo masallah:)Mavibocuk kaptanimiz da matematik ogretmeni. Atama bekliyor gelecek aya hayirlisiyla:) Hangi sehirdesin, evde mi yurtta mi kaliyorsun?:)
Ben arada tarçınlı türk kahvesi yapıyorum canım güzel oluyor wc çıkıyorum:)) bide elmalı bir tarif duymuştumda şimdi tam hatırlamıyorum canım:)Kızlar memmun kaldığınız ve yaptığınız bi metabolizma cayiniz var mi ?
Cokk memmunn oldummMerhaba ben buse aydindayim 34 yasindayim
Vuu maşallah canım :))Ben okula giderken annem yumurta yetidtiremedi bana haftada 1koli yerdim duruldum evlendktendn donra
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | ||||||
hawar | - | - | |||||
Yseeminn | - | - | - | ||||
edsofi | - | - | - | - | |||
zoombiiee | - | - | - | - | - | ||
Slm09 | - | - | |||||
AKovser | - | ||||||
zey zey | - | - | - | ||||
Zeynepela07 | - | - | |||||
Hayaller35 | - | - | |||||
Asyaca | - | - | - | - | - | - | |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
saricicek123 | - | - | |||||
gogo2405 | - | - | - | ||||
Mavibocuk | - | ||||||
D3S1R3 | - | ||||||
seyhan77 | - | ||||||
haeshin | - | ||||||
yawrukush | - | ||||||
Saadetim33 | - | ||||||
shrr | - | ||||||
asya_01 | - |
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin son gün :)
Sagol özgecim bi sorum olacakti simdi jillian bitince bosluk olustu onun yerine yapabilecegim kolay zevkli az süreli ama etkiliTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfadadir.
CARSAMBA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - hawar - - Yseeminn - - ?? ?? - edsofi - - ?? - - zoombiiee - - - - - Slm09 - - AKovser - zey zey - - - Zeynepela07 ?? - - Hayaller35 - - Asyaca - - - - - - tiffany20 - - - - - - saricicek123 - - gogo2405 - - - Mavibocuk - D3S1R3 - seyhan77 - haeshin MUAF - yawrukush - Saadetim33 - shrr - asya_01 -
[/td][/td][/td][/td]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?