Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar
Dun kizim hastaydi o yuzden nete giremedim dunku menüm
Sabah bir yumurta
5 zeytin 1 dilim cavdar
Yogurt kaymagi

Oglen
1 tabak kurufasulye yogurtlu kereviz
1 kara bitter

Ara 1 elma yarım ayva

Akşam tarhana 2dilim patates 2 kanat

Ara 1 avuç soslu fıstık

2 lt su spor yok

Geçmiş olsun ablacım
Günaydın asya
nerde bu millet :))
Kaptanim nerdesin
Demet abla okula gidecekmiş canım :)

selam kızlar ilk defa diyet grubuna katılıyorum hadi hayırlısı :))
18 ocakta başladım diyete başlangıç kilom 63,90 dü
kendime göre beslenme düzenimi değiştirdim
ben aşırı abur cubur çikolata kek vs seven biri olarak uzunca süre hayatımdan çıkardım
onların yerine karışık kuru meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum ve porsiyonlarımı küçülttüm
beyaz çay 5,1 yerde çay içiyorum günde 1 er fincan içiyorum
akşam yatmadan sabah da kahvaltı etmeden 1 er bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
hedef kilom ilk olarak 58 hadi bakalım inşallah çabucak veririz kilolarımızı

Hoşgeldin canım :) ilk sayfadaki kurallar var onları oku birde katılım formu var onu doldur canım daha iyi tanıyalım seni

Canim aramiza hosgeldin, 1. sayfada ki katilim formunu doldurmani rica edecegim.
Bundan sonra abur cubura veda edeceksin :) cünküüüü zayiflayip herkesin dönüp tekrar baktigi citir olacaksin :)

Merhaba
Tembel gibi uyandım bugün Canım hiçbirşey yapmak istemiyor, bir de tartı +0.700 gösterince moral yerlerde sürünüyorr

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın ?

Hoşgeldinizzzz

Niye öyle oldu ki? adet gelmedi mi hala kuzum?

Yok ablam gelmedii

Maydonoz suyu içicem bugün, hem adetime iyi geliyor, hem de ödem atarım, top gibi oldumm :))
Adacayi ic sende gülüm adet söktürücü olarak geciyor...
Insallah biran önce gelir de hepiniz kurtulursunuz

İyi yapmışssın yurumekle gülüm. Diyetine ve egzersizine düzenli devam edersen ayda 4 kilo civarı verir 6 vermiş gibi görünürsün. Görüntüyü rakamdan daha çok önemsedigin için özellikle vurguluyorum ki düzenli egzersiz senin ilacın. Sıkılaştırır, verdiginden daha zayıf görünürsün:)

Benimki yeni yeni gece emmesini bıraktı güzelim. Sabaha kadar uyanmıyor. Sabır:)

günaydınn kızlar

Günaydın güzellik nasılsın?

Günaydın asya
nerde bu millet :))
Kaptanim nerdesin

Cilt bakımı, okul kahve üzerine de yemek. Yettimmmm:)

Geçmiş olsun canım, neyi var yavrunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…