Menüm kizlar sahur:lavas ekmegi tereya ve peynirli bir mandalina yedilcay mistikcay
Ögle:lahana kapuska yemegi bir tabak yarim ispanakli börek
Aksam :iki tabak kapuska bir tulumba tatlisiiki fincan yesilcay yarim avuc kaju
Su :1,5 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler duvara 30 saniye kadar dayanabildim kafam cok agriyo kizlar yatiyom ben iyi geceler hepinize
Hahayt ciddi olamazsın abla :)Hahahaaa arkadas seni tanimiyo belli ki :)))seyhan bu yarista seni destekliyorum nenaa seyhan abla seni yeneeeer :))))
Âmin cümlemize bitanem :) takvimler kız diyor, tabi hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin.Allah iyilikler versin kuzum ne diyor takvimlerde:))
Anlaştık ablacım, doktor çıkışı buradayım inşallah :) iyi düşünmeye çalışıyorum ablacım da işte... Allah ne nasip ederse onu yaşarız.Senin regli gelmedi mi güzelim daha
Merhaba özgecim nasılsın
Niye tedirginlik var canım rahat ol iyi düşün güzel haberleri al hemen bize anlatmaya gel anlaştık mı ebruş
Ay teşekkür ederim tatlım
Evet canım bide alerjik astım var işte öyle hasta olduk sağolasın
Iyi olsunda canım .cumaya çok var telafi edersin.oğlanın hastalığı dışında bişey yok
Yok canım alerjisi ni kontrol altında tuttukça hava verecek kadar kötü olmuyor ama yine de zor hastalık
Sağol canım
Âmin cümlemize bitanem :) takvimler kız diyor, tabi hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin.
Öyle canım allah herşeyin hayırlısını versinAnlaştık ablacım, doktor çıkışı buradayım inşallah :) iyi düşünmeye çalışıyorum ablacım da işte... Allah ne nasip ederse onu yaşarız.
Ins kaptanim:)Afiyet olsun:) Buralara yolunuz duserse beraber yeriz:)
Ins kaptanim:)
menüm
sabah
2 sucuklu yumurta 5 zeytin peynir 1 yaprak papatya ekmek (tbe bitmis) tahin 1 tk pekmez
ara
orta Türk kahvesi
Aksam
az manti (kv gildeydik:)salata
su 3lt
Egzersiz 3 saat avm dolastik:)
Borek ve tulumba tatlısı hariç guzel olmus MenunuzMenüm kizlar sahur:lavas ekmegi tereya ve peynirli bir mandalina yedilcay mistikcay
Ögle:lahana kapuska yemegi bir tabak yarim ispanakli börek
Aksam :iki tabak kapuska bir tulumba tatlisiiki fincan yesilcay yarim avuc kaju
Su :1,5 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler duvara 30 saniye kadar dayanabildim kafam cok agriyo kizlar yatiyom ben iyi geceler hepinize
Superr valla...Menu
Sabah
Soganli ve kapya biberli omlet, salata ve ayran
Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz
Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt
Ara
Dag cayi
Aksam
Firin levrek, somon ve salata
Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler
Sağol canım dip boya yaptırdım değiştirmedim
Superr valla...
O kadar dolaşıp da bişeyler almamak mumkunmu:)Hep dolasiyorsunuz, hic alisveris yok mu guzellik?:)
Hayırlı geceler :)
Menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 dilim pasta
1 fincan çay
Akşam
1 köfte
biraz da hingel
Saçma menü oldu farkındayım.. Pastayı kayınvalidemler getirmişti, çok ince bir dilim yedim, akşam da hamur yemeği hiç iyi olmadı.. Spor da yapamadım, akşam yaparım dedim akşam da burnum kanadı, kaç saat onunla uğraştım başım ağrıyor artık.. Su içmeyi de unuttum bütün gün, akşam 600 ml içtim
Burnun neden kanadi gulum? Hingel hamur isi sanirim. Bakayim netten:)
Soğuktan sanırım..Kuruyor, kaşınma oluyor bazen de kanıyor işte.. geçiyor 1-2 güne büyütülecek birşey değil de yorgunum bayağı bir de bu üstüne gelince kötü oldum..
Ben resimdekinden yedim :) hingel yazınca bir kaç çeşit geliyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?