- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Bize öyle geliyor hoş biz iki kişiyiz ve calısıyoruz aksamları ve haftasonları evdeyizVay anasını bee
10 gün evde yoktuk ona rağmen 200 lira geldi elektrik faturası. Neresi orası? 60 tl elektrik faturasına asla inanmam.
allah allah ya cok enteresançok adam var içinde
Karşı komşum 85 yaşında. Akşamları karanlıkta oturur tek başına yaşıyor geleni gideni yok. Kendine göre yer içer. Evini bile 15 günde bir süpürür sadece buzdolabı ve televizyon dışında elektrik harcayacak alet yok. Faturası bu ay 50 lira geldi. Kusura bakmayın hala inanmıyorum 60 lira elektrik faturasınaVay anasını bee
10 gün evde yoktuk ona rağmen 200 lira geldi elektrik faturası. Neresi orası? 60 tl elektrik faturasına asla inanmam.
Kullanmadım, ben de heveslenmiştim o kadar methedilince fakat kozmetikte içerik okumak ve ıncık cıncık araştırmak ergenliğimden beri adetimdir. Pahalı satılan bir çok high end marka (lamer, estee, ysl falan işte) bolca yumuşatıcı ajanlar kullanıyor o yüzden sürünce vay bu ne abi oluyoruz ama uzun vadede derinin altına geçip iyileştirici özellikleri yok. Elbette at çöpe kremler değiller allah taş yapar öyle desem ama ben 1000 tllik bi kremden sadece suratımı yumuşatmasını değil onarmasını efenime söyleyim kolajen sentezi mentezini tetiklemesini beklerim. Koreliler iyi beceriyor bu kozmetik işini uzun yıllardır onların ürünlerini kullanıyorum.
Edit: imla
Karşı komşum 85 yaşında. Akşamları karanlıkta oturur tek başına yaşıyor geleni gideni yok. Kendine göre yer içer. Evini bile 15 günde bir süpürür sadece buzdolabı ve televizyon dışında elektrik harcayacak alet yok. Faturası bu ay 50 lira geldi. Kusura bakmayın hala inanmıyorum 60 lira elektrik faturasına
Cilt tipin nasıl vive, kuru, yağlı, hassas, normal? Sigara kullanıyor musun bir de?Ürün ismi alabilirim yaş 39 oldu gençleşmem lazım ama bütçem kısıtlı dfkfjjfjffjfj
Ütü yapmıyorum hiç nerdeyse çam.mak. haftada 3 4 açıyorum fırın çalışmaz pek klimam var çalışan tek buzdolabı tek tv 2 kişiyiz gecen ay 135 bu ay 1 hafta evde yoktuk bi buzdolabı calıştı 185 tl geldiKarşı komşum 85 yaşında. Akşamları karanlıkta oturur tek başına yaşıyor geleni gideni yok. Kendine göre yer içer. Evini bile 15 günde bir süpürür sadece buzdolabı ve televizyon dışında elektrik harcayacak alet yok. Faturası bu ay 50 lira geldi. Kusura bakmayın hala inanmıyorum 60 lira elektrik faturasına
Cilt tipin nasıl vive, kuru, yağlı, hassas, normal? Sigara kullanıyor musun bir de?
illere gore farklilik gosteriyor mu fiyat? Benim kurutma makinem de yok. Klima var o da bozuldu hic acmadim 10 gun evde de yoktum 200 geldi. Tum beyaz esyalarim enerji tasarruflu.Bize de elektrik 55-60 geliyor. Çalışıyoruz ama ozellikle çamaşır makinası cok kullanıyoruz 1 kere giyileni hemen makinaya atarim+astim var diye kurutma makinası aldik onu da haftada 3 acariz, bilgisayarlar vs hep çalışıyor. Firini da cok kullanirim. Kışın cok sogukta ekstradan ısıtıcıyı da açtığımızda geldi bi tek 75 tl.
En son 60 geldi. Is yerinde faturalardan konuşurken hepimizin faturası benimki civarındayken bir arkadaş 170 elektrik 200 su geldi diyince yok canim onda yanlışlık var dedik hele 200 su faturası bizim apartmanın toplamı eder.illere gore farklilik gosteriyor mu fiyat? Benim kurutma makinem de yok. Klima var o da bozuldu hic acmadim 10 gun evde de yoktum 200 geldi. Tum beyaz esyalarim enerji tasarruflu.
Son zamlardan sonra da 55 60 mi geldi? Benim de 100 civarindaydi gecen aylarda.
illere gore farklilik gosteriyor mu fiyat? Benim kurutma makinem de yok. Klima var o da bozuldu hic acmadim 10 gun evde de yoktum 200 geldi. Tum beyaz esyalarim enerji tasarruflu.
Son zamlardan sonra da 55 60 mi geldi? Benim de 100 civarindaydi gecen aylarda.
En kullanmadigimiz dedigim evde olmadigimiz zamanlarda bile elektrik 150 den asagi gelmedi,evde oldugumuz zamanlarda haftada 3 camasir makinasi,1 bulasik makinasi ,1-2 firin,bilgisayar ve klima kullaniyoruz bu ay 380 tl geldi.walla tebrik ediyorum size ben 10 yil once yeni evliyken,calisiyor ve aksamdan aksama evdeyken bile 60-70 tl elektrik oduyordum.bu raksmları duydukça şok geçiriyorumBize de elektrik 55-60 geliyor. Çalışıyoruz ama ozellikle çamaşır makinası cok kullanıyoruz 1 kere giyileni hemen makinaya atarim+astim var diye kurutma makinası aldik onu da haftada 3 acariz, bilgisayarlar vs hep çalışıyor. Firini da cok kullanirim. Kışın cok sogukta ekstradan ısıtıcıyı da açtığımızda geldi bi tek 75 tl.
Pazara 50 tl ayiriyorum bazen 50 yi buluyo aldiklarim bazen 30 u eet almiyorum kurbanda veriyolar kiymacektiriyorum bazen bitane incik aliyroum cocuklara corba yapmak icin oda 3 tl tutuyo faturalar 50 tlyi gecmiyo yazin kışin bi dogalgaz 200 u geciyo oda mecburen heryeri yakiyorum cocuklar icin marketten bi sut yogurt makarna bide bez aliyorum yani her hafta pazar 50 tl tutsa 200 300 faturalar desen marketede bir aylik 200 de sigara aylik 10 tlden 300 tl 1000 tl toplam 600 kaliyo cok sukur halimize ama bazen yetmeyedebiliyo he cokmu rahatim cok degilim ama yettiriliyo yinedeGerçekten merak ettiğim için soruyorum. Nasıl oluyor?
İki çocuğum var mutfak masrafım ne kadar kısarsam kısayım 1000 liranın altına düşmüyor. Haftalık et kıyma alıyorum. yarım kilo et yarım kilo kıyma (önceden 1 kilo alırdım) Aylık sadece kasaba (misafir de geliyor tabi mecbur alıyorum) 300 civarı gidiyor.
Deterjanı kağıt havlusu tuvalet kağıdı peçetesi pazara gittiğinde sebzesi meyvesi dışarı çıktığında çocukların aldığı ıvır zıvırları kızın okul beslenme listesi falan derken asla 1000 liranın altına düşüremiyorum.
Faturalar çocukların giyimi sağlık harcamaları vs hiç eksiğiniz olmadan nasıl geçiniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?