- Konu Sahibi koizumirisa
-
kızlar merhaba ben kısa surede 20 kılo vardımgercekten ve hıcbır dıyet uygulamadan
kesınlıkle yuruyuş yaptım veee herseyıme duzen getırdım ıse gırdım duzenlı uyuyup kalktım abur cubur yemedım hala yemıyorum suan 55 kıloyum ve 3 kılo daha verecm
nasıl verdin? Sağlıklı beslenme ve sporla mı
odem atarsin guzel iste :)) ben de sabirsizlanmaya basladim biran once gitsin istiyorum su kilolar
az az sık sık yemek, sağlıklı beslenmek, sporsen bırseyler yapıyormusun zayıflamak ıcın
aslında başak burcuyum ve düzen delisiyim, inşallah ramazan bitince daha düzenli davranıp daha kolay kilo vereceğim. Sizi çok tebrik ediyorum, 3 kilonuzu da en yakın zaman verirsiniz umarım
ne kullanıyorsun
aslında başak burcuyum ve düzen delisiyim, inşallah ramazan bitince daha düzenli davranıp daha kolay kilo vereceğim. Sizi çok tebrik ediyorum, 3 kilonuzu da en yakın zaman verirsiniz umarım
ödem için adet döneminde maydanoz kullandım.
coook teş.ederım cevremdekı herkez kızıyor kesınlıkle verme artık dıye ama nekadar zayıflarsanda eskı kılolardan kalıntılr oluyor duz bır karına sahıp olamıyorsun eee bıde ıkı dogum var ustelık ona ragmen duz bır karınım olması ıcın ugrasıyorum suan da hıı hıc mı faydası olmuyor oluyor elbet ama bırazcık daha umarım sızlerde ıstedıgınız kıloya dusersınız
kesınlıkle cok faydalı oldugunu bılıyorum nasıl kullandım hasladın mı veya oylemı yedın
kilona vermen duruncaya vücut kiloya alışıncaya kadar bırakmamak gerekiyor temkini elden. O herkes yüzünden geliyor her şey başımıza zaten. Inşallah düşerim ben de. Karın egzersizleri var youtubeda ben oradan faydalanıyorum tabi yolun başında olduğum için faydalarından bahsedemiyorum ama siz yapıyorsunuzdur zaten . Boyunuz nedir?
sen kac yasındasın boyun kac kılon kaç soylermısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?