44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

An itibari ile spor yapma isteğim gelmiş bulunuyor. sporumu yaparım, sonra duş, bol su, yeşil çay, maydanoz, limonlu su, yemeğim 5e kalsın.

jillianla 30 dk yaptım. kadın aynı benim yaptıklarımı yapıyo. ısınma, karın hareketleri, kalça hareketleri, arada ip, koşu, sonra bi daha pilates hareketleri, sonra bi daha ip. tek farkı ben arada yürüyorum, çünkü gerçekten kalbim kaldırmayabilir, zavallıcık koca vücuduma zor kan pompalıyor zaten, arada yavaşlayıp nefes aldırmam lazım.

yalnız kadın gerçekten gıcık, ne terliyor, ne göğüsleri hopluyor ne aargh orgh diye su aygırı gibi nefes alıyor, valla ben dayanamıyorum ve bunların hepsi oluyor bende.

callaneticsteki kadın öyle miydi, evet siz kendi sınırınıza kadar yapın, kendinizi zorlamayın der dururdu, kıymetini bilemedim

şimdi duş alacağım .

Son düzenleme:
ınan kı ac kalarak zayıflıyorsunuz sadece zamnla alısmanız gerek daha sonra bu duzene vucut alısıyorıstesende yıyemıyorsunuz aksamları az yemek yemek onemlı mıdenızın ac oldugunu hıssetderek uyuyacaksın ve kesınlıkle bol hareket sonra bır bakmıssın hooooop gıtmış kılolar

kesınlıkle yuruyuş yaptım veee herseyıme duzen getırdım ıse gırdım duzenlı uyuyup kalktım abur cubur yemedım hala yemıyorum suan 55 kıloyum ve 3 kılo daha verecm

kesınlıkle yuruyuş yaptım veee herseyıme duzen getırdım ıse gırdım duzenlı uyuyup kalktım abur cubur yemedım hala yemıyorum suan 55 kıloyum ve 3 kılo daha verecm

aslında başak burcuyum ve düzen delisiyim, İNŞALLAH ramazan bitince daha düzenli davranıp daha kolay kilo vereceğim. sizi çok tebrik ediyorum, 3 kilonuzu da en yakın zaman verirsiniz umarım

aslında başak burcuyum ve düzen delisiyim, inşallah ramazan bitince daha düzenli davranıp daha kolay kilo vereceğim. Sizi çok tebrik ediyorum, 3 kilonuzu da en yakın zaman verirsiniz umarım

coook teş.ederım cevremdekı herkez kızıyor kesınlıkle verme artık dıye ama nekadar zayıflarsanda eskı kılolardan kalıntılr oluyor duz bır karına sahıp olamıyorsun eee bıde ıkı dogum var ustelık ona ragmen duz bır karınım olması ıcın ugrasıyorum suan da hıı hıc mı faydası olmuyor oluyor elbet ama bırazcık daha umarım sızlerde ıstedıgınız kıloya dusersınız

kilona vermen duruncaya vücut kiloya alışıncaya kadar bırakmamak gerekiyor temkini elden. O herkes yüzünden geliyor her şey başımıza zaten . İNŞALLAH düşerim ben de. karın egzersizleri var youtubeda ben oradan faydalanıyorum tabi yolun başında olduğum için faydalarından bahsedemiyorum ama siz yapıyorsunuzdur zaten . boyunuz nedir?

kesınlıkle cok faydalı oldugunu bılıyorum nasıl kullandım hasladın mı veya oylemı yedın

önce normal yedim, sonra kaynar suya attım ama o nasıl bi koku nasıl bi tat, iki yudum içtim dayanamadım, hala kokusunu hissediyorum, terim o kokuyla geliyor, kanım o kokuyla çıkıyor resmen. maydanozdan soğudum o kadar kötüydü ki . öğğ

evet yapıyorum egzersızleri veee muthiş bır agrı oluyor genel yapıyorum tek bır bolgeye calışmıyorum ınan suan bıle bacak kaslarım agrıyor boyum 1,62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…