44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ya ben de jillian yapmak istiyorum ama bigün deniyim daha şınav çekerken zorlandım bıraktım 2 gün oynatamadım kolları ham olunca vücut bugün baştan başlıcam bakalım inşallah pes etmem hemen

Etme etme, ben de başlayacağım bugün, yakında alışır 2 kere yapmaya başlarız. Hedef beden dersinden 0 yorgunlukla çıkmak.

Valla canım hiç istemiyo ama ucunda taş olmak var el mahkum yapçaz

Ben de iftardan sonra yaparım anca o zaman enerji buluyorum ama bugün de misafirdeyiz. Taş olursun taş taş

Sahurumu da yazayım: yarım avuç içi kadar pide, küçük bir salkım üzüm(yarım avuç içi de denebilir), biraz omlet, domates salatalık. Babamla kavga ettiğim için sofradan kalktım, 1 bardak su içebildim.

Allah kabul etsin orucunu ben de tutucam inşallah yarın. İftardan sonra en uygun zaman bence de herkes kendi yerini buluyo kimse de bana ilişmiyo

Bu kadar düşünmeye dedim ki gamze kaldır totoyu yap şunu kız yaptım ama öldüm normalde 20dk koşuyodum onun üç katı terledim

Amin. Ben habire odamın kapısını kilitliyorum,rahat ediyorum ya. İyi oldu bu bugün topluca yaparız sporumuzu

Bende geçen sene kitleyip yapıyodum bur de bu kız içerde napıyo demesinler diye spor yapıyorum yazıyodum kapıya odam arka tarafta benim baktım kimsenin haberi yok spor yaptığımdan görmemişler bile yazıyı buyaz kitlemeden yaptım ama jillianı yaparken geldi annem kışkışladım kapımı dakitledim

yok ben ter içinde kaldığım için herkes spor yaptığımı anlıyor çıkınca

yok ben ter içinde kaldığım için herkes spor yaptığımı anlıyor çıkınca

alemsiniz kızlar ben de spor yapıcam ben rahatsız etmeyin diye odama çekiliyorum yoksa ben içerde can çekişirken napıyo bu kız derler hakkaten ben de odadan çıkınca sana nolmuş diyolar haliyle kimse yarım saatte o kıpkırmızı suratı su gibi kıyafeti beklemiyo

Bilseler neler çekiyoruz içeride

Iftar: yogurt corbasi (yarma ve biraz misirla)
Firinda uc kucuk dilim patates uc top kofte
Salata
2 kuru kayisi

bunları yedim çokmu yemişim acaba ( ona göre az yicem biraz sahurda (

Salata
2 kuru kayisi

Bence gayet iyi yemişsin sahurda az yiyince bütün gün geçmiyo ya bir de bayramda napçaz nasıl dayancaz olmadı kaç kilo olcaz

Bence gayet iyi yemişsin sahurda az yiyince bütün gün geçmiyo ya bir de bayramda napçaz nasıl dayancaz olmadı kaç kilo olcaz

benim için bi tek bayramın ilk günü zorlu geçebilir allahtan öyle misafir gelcek misafirliğe gitcez muhabbeti pek yok bizde ilk gün kaçırırsam kaçırırım bi tek benim korkum yeme düzenim değişince kilo alcam diye tırsıyorum

ya iftarda yarma-mısır-patates yedim ya o yüzden.yasaklılar listesinde ne varsa yedim anlıcagın azaltmam çok da mesela bir yumurta yiyodum bugun sanırım sadece beyaz kısmını yicem.ucundan kırpıcam yani kaloriyi

Son düzenleme:
Bilseler neler çekiyoruz içeride

Bana babam uyurken nasıl böyle terleyebiliyorsun demişti

Salata
2 kuru kayisi

Çok iyi yemişsin. Sahuru azaltma, metabolizma gitmesin :)

Bayramda evde babamlayım, misafir vs. olmayacak, bütün akrabalar memlekete kaçacağı için. Sabah sahilde yürüyüşe çıkacağım, akşam da jillian :)

Harikasın canım, gayet başarılı ilerliyorsun
Bende takipteyim

Teşekkür ederim Çok mutlu oluyorum olumlu yorumları görünce.

Bizde de yok şükür. Sevmiyorum hiç, tanımadığım insanlara hizmet etmeyi. Evdeyim, annemler memlekete gidecek, babamlayız. Çok rahat geçecek bu bayram. Çorbayı çok kafana takma , 1 dilim ekmek sonuçta

Evet, konuyu değiştireyim. Kadınlar Kulübüne eksileme gelsin diyorduk, adamlar bütün gece (1-1.5 saat ) siteyi kapadılar ve teşekkür butonu eklemişler. Biri bana aradaki farkı açıklasın

Sonraki konum misafirlikten nefret ediyorum, zorla yedirdiler gerçekten . Neyse ki artık misafirlikte yok. Spor da yapamadım. Başlayayım yarın. Off son 3 gündür, spor yok, yemek yeme çok, toparlamalıyım !

Bir sonraki konum, 120 kilodan 85'e düşmüş bir hatunun resmine baktım. 115 kiloyken ben böyle mi gözüküyordum, biri beni vursun lütfen. Ve 60a inince bunu 70 için bile söyleyeceğimi biliyorum . Neyse en azından 60a ineceğim ve hayatında hem bütün BMI değerlerini yakalamış, maceralı biri olacağım
Sonra sonra hayatımda en çok sevdiğim şeyi açıklıyorum: UCUZ ALIŞVERİŞ. Bilmiyorum önceden yazmış mıydım. Mesela pazardaki standart beden kıyafetler, sadece large'a kadar bulunan ucuz mağazalar. Böyle yerler yerine "büyük bedene büyük fiyat" mağazalarından giyinmekten bıktım. 15 yaşımda 35 yaşında gibi giyinmekten bıktım.

Bu saatlerde hiçbir şey olmadığı için Bloomberg HT'de defileleri izliyorum (şu an bi aşçı başı var gerçi) Ya biri bana defilelerin ne anlatmak istediğini anlatabilir mi? İnsanların asla giymeyeceği, güpgüzel mankenleri ipiğrenç şeylere çeviren kıyafetlere binlerce övgü yağıyor. Defile ne işe yarıyor?

Bencede cok amacsiz ama belki giyen birileri vardir

Azaltmadim sahuru her zamanki gibi yedim valla kafayi yicem heralde az yesem korkuyorum cok yesem korkuyorum
Ucuz alisverisi kim sevmez
Ben gecen alisverise gittim alisverise gitmekicin zayiflamayi bekliyodum aslinda gitmezdim gene zayiflicam diye de ihtiyaclarim vardi bana zayiflamisim gibi gelmiyo boyle hala gelmiyo ama bir beden kuculmusum meersem alla alla diyorum hala cunku bana zayiflamisim gibi gelmiyo

ben de 1 krep 1 tk çikolata 1 dilim beyaz peynir domates salatalıkla sahuru tamamladım.

Ben de 42 beden kıyafetimi odama çerçeveleyip asayım bari gaza getirir belki

tebrikler canım. MAŞALLAH

Kışın benimle diyet yapan 70 kilo arkadaşım 59 kilo olmuş!!!!
İnanamıyorum! O zayıf olmasına rağmen benden daha fazla kilo vermiş

DİYETE DÖRT ELLE SARILMA VAKTİ!

Okullar açılmadan 10-20 kiloyu yollamam lazım.

Bir tek ben şişman kalmamalıyım

16 Eylül benim doğum günüm, aynı zamanda okullar açılıyor . o günü mutlu geçirmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…