- Konu Sahibi koizumirisa
-
jilliandan sonra tek bi hareket daha yapamıyorum ben
ben de daha kolay doyuyorum zorlanma kalktı bende de mide küçülüyor sanırım
Jillianı sen mi önermiştin bana, öldürdü beni o ya, 2 gün dizim ağrıdı ki ben normalde soğuma hareketi yapmam onlar soğumasına rağmen böyle oldu anlamadım.
Ben eskiden zorla büyütüyormuşum ya zavallı midem. Rahata kavuştu. Gerçi yayları kaldı mı, eskisi gibi küçülür mü yoksa sarkar mı bilemem.
bilmem önermiş olabilirim çoğu kişiye önerdim çünkü bu sitedeönemli olan zaten 2 gündeki ağrıya yenilip bırakmamak sonra geçiyo eskisinden daha enerjik hale geliyosun kondisyonun artıyo.
yarın bir daha başlayayım öyleyse, 2 gündür yapamadım zaten
ara vermeden yapmak önemli yoksa aynı acıyı en baştan yaşarsın. ilk 4-5 gün acıdan yürüyemiyosun ama sonra geçiyo merak etme :))
Kaç kaloridir tahminen ?
herkese iyigeceler, hikayen gözlerimi doldurdu gece gece.16 17 yaşları kiloları yüzünden hep hakaret aşağılanma ve sabaha kadar ağlama ile geçen biri olarak....bir an o günlere döndüm,şuan 76 kiloyum ama spordan dolayı 64 65 gibi vücudum, ve bi de kapalı 32 yaşında olunca bi de ikiz çocukları oluncaaa gayet ince kaçıyorum,tabi bana göre bi 10 kilo fazlam var yine de ,,,,sana destek vermek istedim...rahmetli babam büyüklerim çok hakaret ederdi bana.hele birgün ilkokulda beden dersinde hoca öğrencileri 2 ye ayırdı koşu yarışı için iki gurupta istemedi ve ben kenarda oturdum,....neyse yıllar yılları kovaladı o kilolarla üniverste 2 ye geldim, bi arkadaşla tanıştım evi bana çok yakın,kız 58 60 kilodaydı ben de 85 felan..ev üniversteye rahat 4 km vardı,hayatta yürümezdim.kız baktım asla otobüse binmem, asla cips yemem,bugün yedim akşam çorba içmem lazım diye diyeeeee beni de etkiledi ve ben 65 kilo oldum....1 yıl geçmeden...ta ki evlenene kadar.....başını şişirdimmm,neyse bence devam,,,bir genç kıza edilmeyecek lafları duydum ben,aşık oldum tombişim diye karşılık buldum... asla haketmiyor bi genç kız bunları.şu anda kızlarıma sağlıksız olan şeyleri çok nadir yediriyorum,5 yaşında ilk defa hamburger yedi, o da arkadaşı anlatınca bilmiyor diye gelip sordu da götürdüm,,,onlar yaşadıklarımı yaşamıycak inşallah....
internette araştırmıştım eğer shred yapıyosan 300-400 kalori yaktırıyomuş kardiyolar çok sıkı çünkü
tamamdır, yoğurt ve süt artık vazgeçilmezim olacak abartmadıktan sonraben bu ramazanda sahuru genelde protein ağırlıklı yaptım farketmişssindir yoğurt süt yumurta gibi..
yogurt ve sutu bol tüketmeye çalıştım tok tutuyor ve yağ yaktırıyor sahurda da mesela tok tutsun diye sütüme yada yogurduma mutlaka yulaf kepeği ekledim.tokluk ve bagırsak ıcın güzel
tatlı isteğin varsa kuru kayısıyı ögünlerinden eksik etme tatlı isteğini çok bastırıyo
illa atıştırcaksan fındık yada badem yiyebilirsin ama o da çok az olmak kaydıyla
ben yağı kesmedim yemeklerde hala yag var çünkü hayatım boyunca yagsız yiyemem şehir dışında okuyorum
ekmek yemediğim için pilav da yiyorum ıkı uc kasık zaten diyetlerde önerilen bu 1 dilim ekmek=2 kasık pilav
fast food asitli içecekler kullanmıyorum dışardaysam ve bişey içeceksem de ayran içiyorum yemeğin yanında.bi cafeye gittiysem de mocha vs. içmek yerine bana göre en masum olan sade türk kahvesini seçiyorum
benim aklıma gelenler bunlar :))
süpermiş. ek spora gerek kalmaz öyleyse.
Yaşatma ablacım, örnek ol etrafına. Bana da örnek oldun çok tebrik ederimbeklerim seni her zaman, yazdıklarım hakkında, yediklerim hakkında tavsiyelerini .. Böyle beni düşünen insanlar varken kilo vermemek elde değil zaten.
süpermiş. ek spora gerek kalmaz öyleyse.
sıkı bir diyet yapmadan kilo veremezsin ama, incelip sıkılaşırsın sadece jillian'la, yani bence yanında ek bir şey daha yap
tamamdır, yoğurt ve süt artık vazgeçilmezim olacak abartmadıktan sonraekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim zaten hep öyle, en azından ailemin yanında böyle olmak zorunda çünkü kızıyorlar yemediğim için
ben ramazandan önce öğlenleri jillian yapıyodum akşamları yürüyüşe çıkıyodum.ama jillianla terlediğim kadar terlemiyodum yürüyüşte. yapabiliyosan yap ek olarak ama sıkılıyorum ben üst üste yaptıgım zaman.leslie + jillian yaptım bikaç gün bunaldım yani spordan sogudum.en kısa zaman en etkili spor jillian bence üstelik eğleniyorum da
ben de katlanamam parça parça belki. Jillian gibi oluruz yakında
hahabu arada jillian eskiden çok kiloluymuş internetten eski resimleri falan var karşılaştırmalar var bi bak çok şaşırtıcı
https://www.google.com.tr/search?hl....7.0....0...1ac.1.23.img..1.8.987.qCn7JK7BSq0
süpermiş ya. gelecekteki biz işte, ascam bu fotoğrafları duvarıma, kafalarını da kesip kendi kafamı koycam
yapan kişinin böyle olması daha çok motive ediyo insanıbi de leslie ablaya bak popo kocaman gel de yap sonra
Ben sırf o korkuyla squat yapıyorum ya. popom sarktı düşecek nerdeyse az toparlansın.Şimdi bu farkları görünce jilliana yönelmemek elde değil.
Leslie'ninki belki genetiktir ya yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?