44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

jilliandan sonra tek bi hareket daha yapamıyorum ben
ben de daha kolay doyuyorum zorlanma kalktı bende de mide küçülüyor sanırım

Jillianı sen mi önermiştin bana, öldürdü beni o ya, 2 gün dizim ağrıdı ki ben normalde soğuma hareketi yapmam onlar soğumasına rağmen böyle oldu anlamadım.

Ben eskiden zorla büyütüyormuşum ya zavallı midem. Rahata kavuştu. Gerçi yayları kaldı mı, eskisi gibi küçülür mü yoksa sarkar mı bilemem.

bilmem önermiş olabilirim çoğu kişiye önerdim çünkü bu sitede önemli olan zaten 2 gündeki ağrıya yenilip bırakmamak sonra geçiyo eskisinden daha enerjik hale geliyosun kondisyonun artıyo.

herkese iyigeceler, hikayen gözlerimi doldurdu gece gece.16 17 yaşları kiloları yüzünden hep hakaret aşağılanma ve sabaha kadar ağlama ile geçen biri olarak....bir an o günlere döndüm,şuan 76 kiloyum ama spordan dolayı 64 65 gibi vücudum, ve bi de kapalı 32 yaşında olunca bi de ikiz çocukları oluncaaa gayet ince kaçıyorum,tabi bana göre bi 10 kilo fazlam var yine de ,,,,sana destek vermek istedim...rahmetli babam büyüklerim çok hakaret ederdi bana.hele birgün ilkokulda beden dersinde hoca öğrencileri 2 ye ayırdı koşu yarışı için iki gurupta istemedi ve ben kenarda oturdum,....neyse yıllar yılları kovaladı o kilolarla üniverste 2 ye geldim, bi arkadaşla tanıştım evi bana çok yakın,kız 58 60 kilodaydı ben de 85 felan..ev üniversteye rahat 4 km vardı,hayatta yürümezdim.kız baktım asla otobüse binmem, asla cips yemem,bugün yedim akşam çorba içmem lazım diye diyeeeee beni de etkiledi ve ben 65 kilo oldum....1 yıl geçmeden...ta ki evlenene kadar.....başını şişirdimmm,neyse bence devam,,,bir genç kıza edilmeyecek lafları duydum ben,aşık oldum tombişim diye karşılık buldum... asla haketmiyor bi genç kız bunları.şu anda kızlarıma sağlıksız olan şeyleri çok nadir yediriyorum,5 yaşında ilk defa hamburger yedi, o da arkadaşı anlatınca bilmiyor diye gelip sordu da götürdüm,,,onlar yaşadıklarımı yaşamıycak inşallah....

Yaşatma ablacım, örnek ol etrafına. Bana da örnek oldun çok tebrik ederim beklerim seni her zaman, yazdıklarım hakkında, yediklerim hakkında tavsiyelerini .. Böyle beni düşünen insanlar varken kilo vermemek elde değil zaten.

internette araştırmıştım eğer shred yapıyosan 300-400 kalori yaktırıyomuş kardiyolar çok sıkı çünkü

süpermiş. ek spora gerek kalmaz öyleyse.

tamamdır, yoğurt ve süt artık vazgeçilmezim olacak abartmadıktan sonra ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim zaten hep öyle, en azından ailemin yanında böyle olmak zorunda çünkü kızıyorlar yemediğim için

ben ramazandan önce öğlenleri jillian yapıyodum akşamları yürüyüşe çıkıyodum.ama jillianla terlediğim kadar terlemiyodum yürüyüşte. yapabiliyosan yap ek olarak ama sıkılıyorum ben üst üste yaptıgım zaman.leslie + jillian yaptım bikaç gün bunaldım yani spordan sogudum.en kısa zaman en etkili spor jillian bence üstelik eğleniyorum da

bende de aile faktörü var biliyosun zaten tek lüksüm yağsız süt almak. çok abartınca kızıyolar bana da yoğurt yarım kase kadar yiyorum yanı en fazla 1 su bardagı kadar yiyorum. sabahları ye ekmek ya 1-2 dilimden bişicik olmaz ekmeksiz kahvaltımı olur

ben de katlanamam parça parça belki. Jillian gibi oluruz yakında

yapan kişinin böyle olması daha çok motive ediyo insanı bi de leslie ablaya bak popo kocaman gel de yap sonra

Ben sırf o korkuyla squat yapıyorum ya. popom sarktı düşecek nerdeyse az toparlansın. Şimdi bu farkları görünce jilliana yönelmemek elde değil.

Leslie'ninki belki genetiktir ya yazık

Ben sırf o korkuyla squat yapıyorum ya. popom sarktı düşecek nerdeyse az toparlansın. Şimdi bu farkları görünce jilliana yönelmemek elde değil.

Leslie'ninki belki genetiktir ya yazık

o kadar walk walk diyo allah aşkına kendisi walk walk yapıp eritememiş mi o totoyu jillianla ekstra squat yapmana gerek yok bolca squat iceriyo zaten yalnız ben bu resimlerdeki gibi mükemmel fark yaratmadım mucize bekleme de

Ya ben de jillian yapmak istiyorum ama bigün deniyim daha şınav çekerken zorlandım bıraktım 2 gün oynatamadım kolları ham olunca vücut bugün baştan başlıcam bakalım inşallah pes etmem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…