44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Karatay 2 öğün.

Bi de benimki 7-8 öğün MAŞALLAH Ara öğünde ne yesem onu bilmiyorum, kuru kayısı yok, kuru meyve yok hatta taze meyve de yok

Ben zaten yaklasik karatay gibi besleniyorum her ne kadar tam uyamasam da beslenmem ona daha cok benziyo :)

7-8 ogun nasil yiceksinki disarda falan olunca cok sıkıntı oluyo ya ama yapmaya calis o diyetle basaran cok kisi vardi hem gayet saglikli bi diyet

Ben evde olduğum için 7-24 sorun yok Ama liste saat 7 buçukta başlıyodu, ben 9'da kalktım.

Findik ceviz yiyebilirsin belki yada salatalik mesela

Salatalık iyi fikir, fındık ceviz yağlı sivilce yapıyor bende.

pıtırcıkım günaydın
ramazan ve bayram hepimizi sarstı sen yinede iyi gittin tatlım
artık toparlanma vakti
takımda paylaştığım bir başarıyı burayada yazmak istedim,takipçilerinde görüp daha bir azimle devam ederler inşallah

dn: takımada uğra kız çekecem saçını

Ben evde olduğum için 7-24 sorun yok Ama liste saat 7 buçukta başlıyodu, ben 9'da kalktım.

Salatalık iyi fikir, fındık ceviz yağlı sivilce yapıyor bende.

Kacirmissin ogunu ben niyeyse acikinca yemek fikrini benimsedim saat takip etmek beni geriyo.bence diyette en onemli nokta yemegi gec saate birakmamak.

Bu arada neler yedigini adim adim yaz.hatta yemeden once yaz.ben oyle yapinca ekstra bisey yemek istemiyorum listeye ekleme yapmiyim diye

İnanamıyorum, azmin zaferi diye buna denir işte, yarısından fazlasını vermiş kadın. Hayranlık duymamak elde değil. Bayram sebebiyle kapalıyız diye uğramadım pek gelirim

GÜZEL HABERLERİ VERİYORUM

9.20- 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, kayısılı çay
10.50- 5 fındık
e11.25- 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
e11.30- 30 dk Jillian

VEe şimdi : Yarım tavuk göğsünü baharatladım, tost makinesinde ızgara yaptım, harika ve süper lezzetli olmuş, müthiş olmuş. Yemek başarılarım listeme ekliyorum. Dünkü çorba faciamdan sonra iyi geldi. Salata için domates yoktu o yüzden sadece 1 havucu rendeledim, biraz limon ve tuz koydum, 1 yk yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği. Koca bir tabak lezzet ve sağlık oldu. Yanında 1 şişe sade soda . Bana afiyet olsun. Yemekten sonra görüşürüz.

Oh oh canim cekti gayet yok tutan bi diyet gibi.ben de iste galetalatla idare ediyorum

benim de malesef tokluk kavramım yok mesela. tok oldugumu anlayamama gibi bi sorunum var

bu gidişle aşçı olcan

Benim de tokluk sınırım kusana kadar

Aşçılık çok zormuş ya, hiç böyle düşünmemiştim, habire internetten tarif okuyorum, diyet halini bulması zor, bu yağ olmadan pişer mi, düdüklünün içindeki şeyin kaynadığını nasıl görebilirim gibi insanın aklına gelmeyecek sorularla uğraşıyorum Bu da beni ızgaralara itiyor, akşama kabak, patlıcan, soğanları dilimleyip tost makinesine atcam (ızgara makinesiymiş aslında, yıllarca hor görmüşüz) ondan ötesi yok .

Annem gelince ne olacak onu merak ediyorum , 1 kaşıktan bir şey olmazcı o

aynen annem de öyle 2 aydır bu haldeyim yeni yeni alışıyo.en başlarda baya ısrar ediyodu dayanamıyodum bende ama şimdi hayır istemiyorum diyorum en güzeli haşlama yapmak atıcan suya kaynıcaklar

aynen annem de öyle 2 aydır bu haldeyim yeni yeni alışıyo.en başlarda baya ısrar ediyodu dayanamıyodum bende ama şimdi hayır istemiyorum diyorum en güzeli haşlama yapmak atıcan suya kaynıcaklar

Ben sevmiyorum haşlanmış hallerini ya, tamam külliyen yalan , hele haşlanmış et, sarmısak, patates ve havuç, ay kurban bayramı yakın, yeriz yakında Ama patlıcan ve kabak haşlanmış, ıyk.

Ben sevmiyorum haşlanmış hallerini ya, tamam külliyen yalan , hele haşlanmış et, sarmısak, patates ve havuç, ay kurban bayramı yakın, yeriz yakında Ama patlıcan ve kabak haşlanmış, ıyk.

şu diyet sitelerinin her birinde bişeyin kalorisini farklı farklı gösteriyolar ya deli oluyorum :/ hangisine inancam nerden biliyim ben gramajını :/

şu diyet sitelerinin her birinde bişeyin kalorisini farklı farklı gösteriyolar ya deli oluyorum :/ hangisine inancam nerden biliyim ben gramajını :/

Ben hep fittingodan bakıyorum, doğru bence, çünkü markaların fiyatları farklı, ben de bakıyorum kaç yazıyo üstünde diye, birebir tutuyor. Hep ordan bakıyorum. Benim de öyle bir sorunum var, mutfak tartımda yok. Fittingoda kaşıkların bardakların da ortalama gramlarıyla hesaplanıyor. Tavsiyemdir

evet üyeydim oraya da sildim sinirim bozuldu herşeyi hesaplıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…