- Konu Sahibi koizumirisa
-
ben o 2. listedemi 3. listedemi ne stik çikolataya bayıldım direk ondan başlasak olmuyomuymuş
Bence buraya kadar geldiyse hak etmiştir demek istiyor
ben 3 ögün yiyemiyorum ya tek sorunum bu malesef o yüzden hiçbir diyet listesine uyamıyorum
Karatay 2 öğün.
Bi de benimki 7-8 öğün MAŞALLAHAra öğünde ne yesem onu bilmiyorum, kuru kayısı yok, kuru meyve yok hatta taze meyve de yok
Ben zaten yaklasik karatay gibi besleniyorum her ne kadar tam uyamasam da beslenmem ona daha cok benziyo :)
7-8 ogun nasil yiceksinki disarda falan olunca cok sıkıntı oluyo yaama yapmaya calis o diyetle basaran cok kisi vardi hem gayet saglikli bi diyet
Findik ceviz yiyebilirsin belki yada salatalik mesela
size bir azmi ve eğer gerçekten istenirse başarılabilinen büyük bir başarıyı göstermek istiyorum
iyice bakın heveslenin umutlanın azmedinki bende dahil tabiki,sonra hayıflanmayalım
kendisini çok tebrik ediyorum ve başarısından dolayı kutluyorum
2 ağustos 2011 -219.etapta 6.takıma 135 kilo ile katılmış
*** 6.TAKIM 219.ETAP ***etap 3.sü
07Papatya (55.2/54.9/0.30/%0.54)
sumifer (60.5/60.6/-0.10/%-0.17 )
fatma38 (58.5/58/0.50/%0.85)
dineva (63.7/63.0/0.70/%1.10)
zehra_s (63.9/63.4/0.50/%0.78)
havvaesen (67.4/67.1/0.30/%0.45)
aykızz (67.1/67.8/-0.70/%-1.04 )
maydarling (66.6/66.3/0.30/%0.45 )
ayers (60/59/1.0/%1.67 )
sibelce0 (58.8/58.8/0.0./%0.0)
fatoş0808 (135/134/1.0/%0.74 ) yeni üye.hedef :80
2 ağustos 2013 -320.etapta 6.takımda ve 69,7 kilo
*** 6. TAKIM 320.ETAP *** DOKUZUNCUSU :100::104:
degua ( 63 ///%) Bildirim yapmadı.
hadess (78/77/1/%0.43) Yeni uye, kilosu 3'e bölündü. Hedef kilo bildirilmedi.
fatos0808 (69.7/ / / %) Bildirim yapmadı.
maviyesil1999 (64,6/65.1/-0.5/-%39) 319.Etapta bildirimde bulunulmadı, kilosu 2ye bölündü.
melikea123 (94 / / /%) Bildirim yapmadı.
6.TAKIM ORTALAMASI: %0.01
Ben evde olduğum için 7-24 sorun yokAma liste saat 7 buçukta başlıyodu, ben 9'da kalktım.
Salatalık iyi fikir, fındık ceviz yağlı sivilce yapıyor bende.
pıtırcıkım günaydın
ramazan ve bayram hepimizi sarstı sen yinede iyi gittin tatlım
artık toparlanma vakti
takımda paylaştığım bir başarıyı burayada yazmak istedim,takipçilerinde görüp daha bir azimle devam ederler inşallah
dn: takımada uğra kız çekecem saçını
Kacirmissin ogunuben niyeyse acikinca yemek fikrini benimsedim saat takip etmek beni geriyo.bence diyette en onemli nokta yemegi gec saate birakmamak.
Bu arada neler yedigini adim adim yaz.hatta yemeden once yaz.ben oyle yapinca ekstra bisey yemek istemiyorum listeye ekleme yapmiyim diye
İnanamıyorum, azmin zaferi diye buna denir işte, yarısından fazlasını vermiş kadın. Hayranlık duymamak elde değil. Bayram sebebiyle kapalıyız diye uğramadım pek gelirim
GÜZEL HABERLERİ VERİYORUM
9.20- 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, kayısılı çay
10.50- 5 fındık
e11.25- 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
e11.30- 30 dk Jillian
VEe şimdi : Yarım tavuk göğsünü baharatladım, tost makinesinde ızgara yaptım, harika ve süper lezzetli olmuş, müthiş olmuş. Yemek başarılarım listeme ekliyorum. Dünkü çorba faciamdan sonra iyi geldi. Salata için domates yoktu o yüzden sadece 1 havucu rendeledim, biraz limon ve tuz koydum, 1 yk yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği. Koca bir tabak lezzet ve sağlık oldu. Yanında 1 şişe sade soda . Bana afiyet olsun. Yemekten sonra görüşürüz.
çOh oh canim cekti gayet yok tutan bi diyet gibi.ben de iste galetalatla idare ediyorum
ç
ok tok tutuyor ama benim aç olan midem değildi zaten malesef
Akşam yemeğine ızgara kabak yapacağım , yoğurdu baharatlayacağım, güzel olur
benim de malesef tokluk kavramım yok mesela. tok oldugumu anlayamama gibi bi sorunum var
bu gidişle aşçı olcan
Benim de tokluk sınırım kusana kadar
Aşçılık çok zormuş ya, hiç böyle düşünmemiştim, habire internetten tarif okuyorum, diyet halini bulması zor, bu yağ olmadan pişer mi, düdüklünün içindeki şeyin kaynadığını nasıl görebilirim gibi insanın aklına gelmeyecek sorularla uğraşıyorumBu da beni ızgaralara itiyor, akşama kabak, patlıcan, soğanları dilimleyip tost makinesine atcam (ızgara makinesiymiş aslında, yıllarca hor görmüşüz) ondan ötesi yok .
Annem gelince ne olacak onu merak ediyorum , 1 kaşıktan bir şey olmazcı o
aynen annem de öyle 2 aydır bu haldeyim yeni yeni alışıyo.en başlarda baya ısrar ediyodu dayanamıyodum bende ama şimdi hayır istemiyorum diyorumen güzeli haşlama yapmak atıcan suya kaynıcaklar
Ben sevmiyorum haşlanmış hallerini ya, tamam külliyen yalan, hele haşlanmış et, sarmısak, patates ve havuç, ay kurban bayramı yakın, yeriz yakında Ama patlıcan ve kabak haşlanmış, ıyk.
şu diyet sitelerinin her birinde bişeyin kalorisini farklı farklı gösteriyolar ya deli oluyorum :/ hangisine inancam nerden biliyim ben gramajını :/
Ben hep fittingodan bakıyorum, doğru bence, çünkü markaların fiyatları farklı, ben de bakıyorum kaç yazıyo üstünde diye, birebir tutuyor. Hep ordan bakıyorum. Benim de öyle bir sorunum var, mutfak tartımda yok. Fittingoda kaşıkların bardakların da ortalama gramlarıyla hesaplanıyor. Tavsiyemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?