- Konu Sahibi koizumirisa
-
Sağlıklı derkençikolatalı krep dahil değil heralde. Senin her zamanın benimkinden azdır eminim Ben de erken yatmak istiyordum, yarın sabah spor yapim diye, yine geçe kaldım
neden bekliyorsun ki? bayram sonrası çok geç, hemen şu saniye başlamalısın. Ne demek ayrıca herkese yer var :)
yok bence sen daha az yemişindir akşam yemeğin çok sağlıklı olmuş tam diyetlikben de kalkıcaktım spor yapmaya sabah sabah üşendim akşama artık nasipse
Aynen ya ben de katılıyorum resmen kusana kadar bende yedim bugünBen bugun diyeti bozdum sana basarilar diliyorumkusana kadar yedim
11.00 - 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 1 domates, biraz maydanoz, biraz dereotu, 2 siyah zeytin
16.40 - sebzeli tavuk sote, 1 kase yoğurt.
Sebzeli tavuk soteyi ben yaptım müthiş lezzetli olmuş. 2 yk zeytinyağında 5 dk yarım tavuk göğsünü pişirdikten sonra, jülyen doğranmış 1 havuç, 1 kabak, 1 kırmızı biber, 2 yeşil biber, yarım soğanı katıp baya bi pişirdim, 10-15 dk sonra domates püresi ekledim, havuçlar ölünce pişmiş demek, baharat olarak kimyon, tuz, kekik, nane, karabiber.
Aynen ya ben de katılıyorum resmen kusana kadar bende yedim bugün70 olmamışımdır umarım
oof offf.... bugün ben kaçırdımm bayram derken götürdüm yemekleri...(yazar bu sırada kek hüpletiyor) tatil tatil olur dedim spor da yapmadım(( tartıya bi çıktım. 1,4 kg almışım :2: of of yarın güzel bir gün olsun inşallah
Aynen ya ben de katılıyorum resmen kusana kadar bende yedim bugün70 olmamışımdır umarım
Ben bugun diyeti bozdum sana basarilar diliyorumkusana kadar yedim
Ay ciddi kusana kadar yedim goren de bu kiza yemek vermemisler der1 kilo 7000 kalori oldugune gore almamisizdir diye umuyorum
Çok üzüldüm , performansınız neden bu kadar düştü hanımlar? Nasıl vazgeçersiniz? Bir tabak yemek, sizin hayallerinizden değerli olamaz.Durun bakalım orada, kimseyi ramazanda verdiği kiloları bayramda almış görmek istemiyorum.
Bugünkü listem:
10.00 - limonlu ılık su
12.00 - 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 2 siyah zeytin, domates, maydanoz, dereotu
16.40 - sebzeli tavuk, 1 kase yoğurt
20.10 - 1 dilim şekli şahana, 2 bardak süt
21.50 - 5 diyet bisküvi (88.5 kal)
Şimdi soda içiyorum. Malesef spor yok, canım hiiç istemiyor.
Bende bir diyet arkadasi ariyorum birbirimize destek oluruz motive ederiz dertlesiriz inceliriz baynlar
yok canım ben yarın tam gaz devam.bayram maratonu benim bu kadarlıktı. yarın uzun bi spor beni bekliyor hiç uyumasam da sabah kalkıp 1 saat dünün acısını cıkarmam lazım
İstersen bi günlük açabilir veya bana katılabilirsin
Dün 1'e gelirken yattım, 8'de uyandım 8'de uyanmayı özlemişim resmen. Bir de spor yapabilsem harika olacak ama kıpırdayamıyorum bile çok hantallaştım çok.
FACİA
Çorba bi iğrençti bi iğrençti ki anlatamam. Pırasa katmalıydım, havuç ve soğan koymamalıydım. Hatta sebzeyi çorba yapmayıp mercimekten devam etmem lazım.
Neyse, bu aralar çok kötüyüm. Sabah öğle akşam yapıp, 9-10 gibi çikolataları götürüyorum. Spor yapmamamdan bahsetmiyorum bile. Neden böyle oldu, kim bilir?
Yarın sağlıklı zayıflama listelerinden 1. 25 günlüğe başlayacağım. Yolum açık olsun.
nerelerdeydin hiç yazmazsan böyle olur işte cık cık :)) seni bi çeki düzene koymak lazım :))
Evet, yazmadığımdan oldu, normalde öğün önce sonrası ortası habire yazardım. Ondan oldu heral
Suçu başka şeylere atmim gayet kendi hatam, yarın başlıyorum 25 günlük listeyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?