44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Jillian lv 3'ü internette bulamadım, DVDsini de almayacağıma göre, lv2'yi yaptım, 30 dk spor

Bu arada diyet yapmanın yararları ve zorluklarını yazacağım. Motive açısından

Diyet yapmanın yararları:
1-Mekik çekebileceğim,
2-tek ayağımın üstünde zıplayabileceğim,
3-takla atabileceğim,
4-ben spor yaparken insanlar arkamdan konuşuyormuş gibi hissetmeyeceğim,
5-bir şey yerken insanlar dik dik bakmayacak,
6-insanlardan kaçmayacağım,
7-öz güvenim olacak,
8-daha sağlıklı olacağım,
9-alışveriş yapmayı seveceğim,
10-hemen terlemeyeceğim,
11-iltifat duyabileceğim,
12-kendimi beğeneceğim,
13-yaşımdan büyük gözükmeyeceğim
14-kimse ne yediğime ne kadar yediğime karışmayacak
15- istediğim kıyafetler bana uyacak, şık olabileceğim

Diyet yapmanın zorlukları:
1-Tadına doyamadığım şeylerden uzak kalacağım,
2-çok yorgun bile olsam spor yapacağım,
3-sürekli tavsiye dinlemek zorunda kalacağım

Fark ortada, ikisine de ekleme yapabilirsiniz

yok bence sen daha az yemişindir akşam yemeğin çok sağlıklı olmuş tam diyetlik ben de kalkıcaktım spor yapmaya sabah sabah üşendim akşama artık nasipse

yok bence sen daha az yemişindir akşam yemeğin çok sağlıklı olmuş tam diyetlik ben de kalkıcaktım spor yapmaya sabah sabah üşendim akşama artık nasipse

spor falan hayal oldu, bu sıcakta hayatta gidemem spora

limonlu su içtim, kahvaltı yapayım. sonra da internetten film izleyeceğim, yalnızlık başa bela.

Canim torrentten indirsene.daha rahat olur.dun hepimizin motivasyonu dusmustu iyi olmus onlari yazman :) evde tek olmanda cok iyi olmus bence bayramda bozmicaksin diyeti :)

11.00 - 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 1 domates, biraz maydanoz, biraz dereotu, 2 siyah zeytin
16.40 - sebzeli tavuk sote, 1 kase yoğurt.

Sebzeli tavuk soteyi ben yaptım müthiş lezzetli olmuş. 2 yk zeytinyağında 5 dk yarım tavuk göğsünü pişirdikten sonra, jülyen doğranmış 1 havuç, 1 kabak, 1 kırmızı biber, 2 yeşil biber, yarım soğanı katıp baya bi pişirdim, 10-15 dk sonra domates püresi ekledim, havuçlar ölünce pişmiş demek , baharat olarak kimyon, tuz, kekik, nane, karabiber.

Son düzenleme:

oof offf.... bugün ben kaçırdımm bayram derken götürdüm yemekleri...(yazar bu sırada kek hüpletiyor) tatil tatil olur dedim spor da yapmadım (( tartıya bi çıktım. 1,4 kg almışım :2: of of yarın güzel bir gün olsun inşallah

Aynen ya ben de katılıyorum resmen kusana kadar bende yedim bugün 70 olmamışımdır umarım

Ben bugun diyeti bozdum sana basarilar diliyorum kusana kadar yedim

Ay ciddi kusana kadar yedim goren de bu kiza yemek vermemisler der 1 kilo 7000 kalori oldugune gore almamisizdir diye umuyorum

Çok üzüldüm , performansınız neden bu kadar düştü hanımlar? Nasıl vazgeçersiniz? Bir tabak yemek, sizin hayallerinizden değerli olamaz.
Durun bakalım orada, kimseyi ramazanda verdiği kiloları bayramda almış görmek istemiyorum.

Bugünkü listem:

10.00 - limonlu ılık su
12.00 - 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 2 siyah zeytin, domates, maydanoz, dereotu
16.40 - sebzeli tavuk, 1 kase yoğurt
20.10 - 1 dilim şekli şahana, 2 bardak süt
21.50 - 5 diyet bisküvi (88.5 kal)

Şimdi soda içiyorum. Malesef spor yok, canım hiiç istemiyor.

yok canım ben yarın tam gaz devam.bayram maratonu benim bu kadarlıktı. yarın uzun bi spor beni bekliyor hiç uyumasam da sabah kalkıp 1 saat dünün acısını cıkarmam lazım

Bende bir diyet arkadasi ariyorum birbirimize destek oluruz motive ederiz dertlesiriz inceliriz baynlar

Bende bir diyet arkadasi ariyorum birbirimize destek oluruz motive ederiz dertlesiriz inceliriz baynlar

İstersen bi günlük açabilir veya bana katılabilirsin

yok canım ben yarın tam gaz devam.bayram maratonu benim bu kadarlıktı. yarın uzun bi spor beni bekliyor hiç uyumasam da sabah kalkıp 1 saat dünün acısını cıkarmam lazım

Dün 1'e gelirken yattım, 8'de uyandım 8'de uyanmayı özlemişim resmen . Bir de spor yapabilsem harika olacak ama kıpırdayamıyorum bile çok hantallaştım çok.

ben de 8 buçukta kalktım yaptım sporumu sabah spor yapmak gerçekten enerji veriyo ben de bu hissi özlemişim gece spor yapmak zor gelmeye başlamıştı artık. hadi bakalım tembellik yok sen de spora :))

3 öğünü zor yapıyorum. Sabahı yapıyorum, öğle yemeğini hazırlarkn saat 17 oluyor, yiyip de akşam yemeğine karar verene kadar gece oluyor.

Kahvaltımı 12'de en klasik şekilde yaptım. Öğleyin sebzeli tavuğumu yedim. Şimdi evdeki her şeyi koyarak koyup, düdüklüye attım. "soğan, patates, havuç, kabak, domates, maydanoz, pul biber, zeytinyağı, nane, su." umarım bi faciaya yol açmam

FACİA

Çorba bi iğrençti bi iğrençti ki anlatamam. Pırasa katmalıydım, havuç ve soğan koymamalıydım. Hatta sebzeyi çorba yapmayıp mercimekten devam etmem lazım.

Neyse, bu aralar çok kötüyüm. Sabah öğle akşam yapıp, 9-10 gibi çikolataları götürüyorum. Spor yapmamamdan bahsetmiyorum bile. Neden böyle oldu, kim bilir?

Yarın sağlıklı zayıflama listelerinden 1. 25 günlüğe başlayacağım. Yolum açık olsun.

nerelerdeydin hiç yazmazsan böyle olur işte cık cık :)) seni bi çeki düzene koymak lazım :))

nerelerdeydin hiç yazmazsan böyle olur işte cık cık :)) seni bi çeki düzene koymak lazım :))

Evet, yazmadığımdan oldu, normalde öğün önce sonrası ortası habire yazardım. Ondan oldu heral

Suçu başka şeylere atmim gayet kendi hatam, yarın başlıyorum 25 günlük listeyle.

Evet, yazmadığımdan oldu, normalde öğün önce sonrası ortası habire yazardım. Ondan oldu heral

Suçu başka şeylere atmim gayet kendi hatam, yarın başlıyorum 25 günlük listeyle.

ben o 2. listedemi 3. listedemi ne stik çikolataya bayıldım direk ondan başlasak olmuyomuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…