44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

o yüzden aslında 6 6 buçuk gibi çıkmak gerek. ben kalkmayı başarırsam öyle yapacağım.Hem de sakin olur hava da serin olur.
Ben her zamanki gibi 9 civarında kalktım, güneş gözüme gözüme girdi, ben de sabah sporu hayal oldu.
pıtırcıkımm,domates ve salatalık diyette gün içinde istenirse tüketilebiliyor dert etme yani
Çok sevindim Bu aralar pek kurtuluşum yok onlardan

Kahvaltı için ekmek yoktu beyaz ekmekten başka, yemekte de karışık kızartma vardı, ben de bundan uzak durmalıyım diyerek kendime ev yapımı müsli yaptım. Kuru kayısı, kuru üzüm, fındık, şeftali, yulaf ezmesi, süt ve güzel bir kahvaltı oldu. Şimdi domates yiyeyim

Harikasın valla her yiğidin harcı değil karışık kızartmaya hayır demek.Ben de 7 buçukta kalktım gittim 5 -6 km yürüdüm .Bu arada yürüyüşten önce 3-4 tane üzüm yedim metobalizmam çalışsın diye sonra da yarım simit yedim.Şimdi de ayran içtim ara öğün olarak 1 bardak.Öğlende tavuk yapacağım az yağda. bence gayet iyiyim eskiden bu saatlerde daha yeni uyanırdım. Kendime bide sucuklu kaşarlı tost yapardım yarım ekmek . Şu saate kadar baya iş becerdim yani

Son düzenleme:
Sürekli zayıf olmayı düşünüyorum, tek engel olan o, hayaller.. MAŞALLAH (nazar boncuğu koyacaktım ama kk'da bi sorun var, koymuyor smiley). Afiyet olsun. Benim tosta sürdüğüm yağ 5 kişilik ailenin aylık yağ ihtiyacını karşılardı. Ben de kahvaltıdan sonra 2 kuru kayısı ve 1 domates yedim (11 civarı) . Öğlen ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum, annem işten kaçta dönecek belli değil, sebze de tavuk da yok, annem gelirse güzel bir şeyler yerim ama gelmezse makarna salata olacak galiba.

Arada 1 domates, yarım armut, 2 kayısı yedim. Bunları 4 saate yayarak yedim, çok olduğunu düşünmeyin.

Deminde 1 çerez kasesi kadar spagetti (az yağlı domates sosu), 2 yk yoğurt, bol salata(az yağlı) yedim.

Ben de 2 avuç kadar tavuk pirzola kızarttım yanında da biraz yoğurt yedim. Ve 2 dilim de çavdar ekmeği yedim.ekmek yemesem daha iyi olurdu sanıırım ama oldu artık akşam yemeyeceğim inşallah akşama da taze fasülye gibi bir planım var hayırlısı artık :) şimdi ev işleri yapacağım sonra da spor

Ekmek yemen iyi, sabah öğle akşam ekmek konuluyor diyet listelerine de, endişelenme
Ben de et yemek istiyorum akşama ama gerçekten hayırlısı, annem yapar mı yapmaz mı belli olmaz

Babam da diyete başlamış bu arada , kendisi 195 103 kg, hedefi 97 falan galiba, akşam yemeyeceğim 10 öğün yemekten iyi falan diye giydirdi bana , kendisi öğleyin 3 tabak spagetti yedi. Böyle değişik bir aileyiz

sen uyma babana bence gayet mantıklı ve güzel gidiyorsun aynen devam. akşama da et yemek istiyorsan benim dediğim tavuk pirzolalarından alıp yapabilirsin mesela ben çok seviyorum hem de yağsız kısımları tavuğun hem de pratik. Ben bazen direk kızartıyorum bazen sote yapıyorum soğan biber domates baharatla.Bazen de içine arpacık soğan biraz biber az domates tavukları da koyup biraz da salçalı su koyuyorum fırında pişiriyorum hem çok kalorisiz hem de lezzetli öneririm sana da şimdi fasülyeleri de doğradım annem pişiriyor akşam için . Geç kaldım sanırım akşam yemeğine ama annemin işten dönüş saati bu saatlere denk geliyor maalesef :44: bu arada benim babam 65 kilo inan daha garip bi aileyiz ben onun annesi gibi duruyorum

Annem dolma yapıyor Ne yiyeceğimi bilmiyorum evde et ve türü de yok. Salata ve yoğurt mu yapsam ne yapsam. Benim ailem zayıf değil neyse ki, şişman olmalarına rağmen hiç susmuyorlar, sürekli öğüt, bir de zayıf olsalar hiç çekilmez. Geç kaldım derken? Bence saat çok uygun ben normalde gece kalkıp ayrıca öğün yapardım Güle güle şişman günler, güle güle.

Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home - YouTube Şu videoyu yapacağım, cardio çok yaktırıyor. Biraz zorluyor beni, 10 dk dayandıktan sonra nefes alamıyomuş gibi garip sesler çıkarmaya başlıyorum, hayırlısı bitirir de sonunu görürsem güzel olacak.

Yiyecek bir şey bulamadığında makarna haşlayıp yiyebilirsin yoğurtla beraber. Haşlanmış yağsız makarnanın kalori yüksek değil

Ben karbonhidrat olmasından dolayı yemiyordum ama çok kalorili değilse, makarnaya bayılırım. Yarım porsiyon olmalı yine de o da ayrı.

Biri beni vursun!

Erkek arkadaşım, 58 kiloya düşmüş. Ne yiyon ya dedim, yediklerini yazamam o kadar uzun liste. Metabolizması hızlı çalışan insanlar ölsün istiyorum.

Yiyorum kilo almıyorum, bulk içtim (birkaç öğün eden kilo alma içeceği) kutu kutu işe yaramadı metabolizma jet yazan sözlük üyesi ÖL! Nefret ediyorum sizden

Moralim çok bozuldu, gözümden uyku akıyo, yatağın içinde dönmekten uyuyamıyorum. Ben niye şişmanım NİYE NİYE

Regl döneminde hamile gibi davranmak gerekiyormuş vücuda, bunu ilk kez duymuştum, ağır kaldırmak, çekmek falan olmazmış. 7/24 yapmam için başka bir sebep daha!

Ölme isteğimse hiç geçmeyecek gibi. Şişman olmak berbat, iğrenç

Canım bak gayet iyi gidiyorsun güven kendine sen de zayıf olacaksın artık. Ayrıca üzme kendini böyle şeylere kimselere de kulak asma seni bi tek sen bilirsin yapabileceğine inanıyorsan bu yapacağın anlamına gelir.Hadi artık toparlan kendine gel lütfen.Ve şükretmelisin haline şu an hastanelerde nelerle uğraşan insanlar var.Senin tek sorunun fazla kiloların onları da istediğinde verebiliyorsun. ya bir bacağını kesmek zorunda kalsalardı ? ya kanser olsaydın allah korusun. Böyle düşün iyi tarafından bak çok şükür Allah tam yaratmış .Zayıflayınca da hiç bir sorunun kalmayacak inan. Biraz da yaşınla ilgili bu üzüntülerin o yaşlarda normal .Aç bi eğlenceli müzik dinle dans et zayıflayınca giyeceklerini hayal et kendini sev. Bak erkek arkadaşın varmış demek ki kilolu olmana rağmen hala güzelsin

Moralimi iyi tutmaya çalışıyorum şimdilik.

Kahvaltıda omlet yedim. (1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta, 1 yk zeytinyağı, 3 yk yulaf ezmesi) , 1 domatesi dilimledim ekmek gibi kullandım domatesi, 2 yeşil 2 siyah zeytinle güzel bir kahvaltı oldu. Evde sadece beyaz ekmek vardı, kahvaltım beyaz ekmekli kahvaltıdan daha güzel oldu bence.

Hiç vazgeçmediğimiz güzel bir gün olsun.

Ben karbonhidrat olmasından dolayı yemiyordum ama çok kalorili değilse, makarnaya bayılırım. Yarım porsiyon olmalı yine de o da ayrı.
tatlım makarnayı öğlen öğününde yağsız domates soslu tüketebilirsin haftada bir kaç öğün.yoğurtlu tavsiye edilmiyor yalnız bilginebirde makarna alırken durum buğdayı olmasına dikkat et bazıları sırf hamur olabiliyor.

ayy onlardan bende nefret ediyorummmm
moralin bozulmasın bitanem aksine,kendime gelmişim ve hayatım için ne kadar önemli ve güzel karar alıp zayıflamaya başlamışım vede çokk iyi gidiyorum diye düşün düşünsene rjime başlamayıp hızla kilo almaya devam edip şu an 120 kilo olabilirdin oysa 100 lerdesin ve bir kaç güne ikili rakamları göreceksin oy ne güzeldir o tartıda 99 u görmek,2 kez yaşadım harika bir duygu

idolümsün pıtırcıkımmm

Yoğurtlu neden tavsiye edilmiyormuş? Ben yoğurtlu severdim, üzüldüm şimdi.

Ay İNŞALLAH çift rakamları görürsem moralim düzelecek ama tartıda 104-106 görüyorum hep, bir de tartı bana yakın, yemekten önce sonra yemek arası her an tartıdayım. Psikolojimi bozdu, kaldırsam ortalıktan iyi gelecek.

Teşekkür ederim ablacım

[h=1]14-08-2013 BAŞAK BURCU YORUMLARI[/h][h=1]Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız eş ya da sevgilinizin davranışları olmalı sadece size değil yakın çevresi ile ilişkilerini de gözlemleyin ve aşırı gergin davranışlarını kontrol altına alıp sizi ve başkalarını kırmaması gerektiğini ona uygun bir dille hatırlatın

[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…