44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Kilonu anlamadım. Bu şekilde verirsin ama hiç sağlıklı olmaz, çok istiyorsan sadece kahvaltıda ye, öğlen sebze ve et ye akşam salata ye.[/QUOTE]

hklısın kilom 86

evet ben de biliyorum belli süreden sonra kilo vermem durcak kaloriyi azaltmam gerekcek.ama ben bu 800 kalorilikle bile zor kilo veriyorum 1200 yapsam kilo alırım heralde

zor verme sebebin o işte tatlım, vücut yemediğin için tutuyor olabilir. Bak, bi blog okuyodum kız en çok yediğinde 1000 kalori alıyomuş, diyetisyen 1350 kalori vermiş, kız kilo verdi daha fazla yediği halde. aklına yatar oku bence. Siz de her yeni güne yeni bir diyetle başlayanlardan mısınız?
az önce forumda 5 günde 5 kilo diyetini gördüm onu yapacam burayada yazarım artık canım

canım kendini bu kadar yorma bence bekliyorum yaz her gün.

Yok kiz goren de hic yemiyorum sanir daha yiyememki ac kalmiyorum hic karbonhidrat almam lazmki artsin kalori

ben yiyom yiyom doyamayom o niye ki

Sen yavas yavas azalt en basta bende doyamiyodum midem kuculdu sonra.bugun cok yedim mesela suan midem bulaniyo.benim kilom da fazla degil ya zor oluyo o yuzden kisarak gidiyorum bakalim nolcak
Bi de bizim gozumuz doymuyo mutfaga girince illa gozum takiliyo biseye

Bakalım ya bugün kötüydü iftarı dışarda yaptık. Neyse ki yarın annem yok, kabak yemeği yapacağım kendime. Ay yemek demek bile midemi bulandırıyo. O kadar çok şey yedim ki.

Kısa günün karı jillian level 2 (30 dk), leslie 1 mile (15dk )

ben de dışardaydım bugun o yüzden yedim baya.sahuru hafif tutcam o yüzden nasılsa yarın son artık

İlk yalnız günümün ve ramazanın sonuna geldim :)

Sahur: Yarım krep, 1 çatal çikolata, 1 profiterol

İftar: Kabak yemeği, 1 kase yoğurt, salata

Kabak yemeğini ben yaptım :) 1 yk z.yağında soğanları pembeleşince 1 domates rendesi, yarım yk domates salçası, 1 kabak koydum, kavurdum. Sonra 1 bardak su ekledim, kaynayınca 1 avuç bulgur ekledim, 20 dk daha pişirdim.

Salatam da yağsızdı :)

1 litre kaynar suya, 1 poşey lipton form plus kayısılı çay (adı kayısılı içinde bi ben yokum, her şey var MAŞALLAH), 1 poşet doğadan limonlu yeşil çay attım. İçtim.

bugun çok sağlıklı beslenmişsin tebrik ederim :)) ben her zamanki gibi yedim erken uyumaya çalışcam umarım başarabilirim

bugun çok sağlıklı beslenmişsin tebrik ederim :)) ben her zamanki gibi yedim erken uyumaya çalışcam umarım başarabilirim

Sağlıklı derken çikolatalı krep dahil değil heralde. Senin her zamanın benimkinden azdır eminim Ben de erken yatmak istiyordum, yarın sabah spor yapim diye, yine geçe kaldım
Mükemmel gidiyorsun Bayramdan sonra beni de kabul eder misin birlikte devam edelim:44:

neden bekliyorsun ki? bayram sonrası çok geç, hemen şu saniye başlamalısın. Ne demek ayrıca herkese yer var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…