- Konu Sahibi koizumirisa
-
evet ben de biliyorum belli süreden sonra kilo vermem durcak kaloriyi azaltmam gerekcek.ama ben bu 800 kalorilikle bile zor kilo veriyorum 1200 yapsam kilo alırım heralde
az önce forumda 5 günde 5 kilo diyetini gördüm onu yapacam burayada yazarım artık canım
hklısın kilom 86
zor verme sebebin o işte tatlım, vücut yemediğin için tutuyor olabilir. Bak, bi blog okuyodum kız en çok yediğinde 1000 kalori alıyomuş, diyetisyen 1350 kalori vermiş, kız kilo verdi daha fazla yediği halde. aklına yatar oku bence. Siz de her yeni güne yeni bir diyetle başlayanlardan mısınız?
canım kendini bu kadar yorma bencebekliyorum yaz her gün.
Yok kiz goren de hic yemiyorum sanir daha yiyememki ac kalmiyorum hickarbonhidrat almam lazmki artsin kalori
ben yiyom yiyom doyamayom o niye ki
Sen yavas yavas azalt en basta bende doyamiyodum midem kuculdu sonra.bugun cok yedim mesela suan midem bulaniyo.benim kilom da fazla degil ya zor oluyo o yuzden kisarak gidiyorum bakalim nolcak
Bi de bizim gozumuz doymuyo mutfaga girince illa gozum takiliyo biseye
Bakalım ya bugün kötüydü iftarı dışarda yaptık. Neyse ki yarın annem yok, kabak yemeği yapacağım kendime. Ay yemek demek bile midemi bulandırıyo. O kadar çok şey yedim ki.
Kısa günün karı jillian level 2 (30 dk), leslie 1 mile (15dk )
ben de dışardaydım bugun o yüzden yedim baya.sahuru hafif tutcam o yüzden nasılsa yarın son artık
ben sahurda yememeyi düşünüyorum. düşünüyorum..
Günaydın. Ev bomboş. Annemler gitmiş, kendimi çok yalnız hissettim.
ya ben kışın diyet yaptım ve kilo verdim ama vermem gereken bi 10 kilo daha var ama bi türlü başlayamıyorum senden çok etkilendim 40 kilo vermen olmana o yüzden bende vercem 10 kiloyu
merhaba canım kolay gelsin umarım çabucak verirsin kilolarını :) hep birlikte sivri biber oluruz :)
bugun çok sağlıklı beslenmişsin tebrik ederim :)) ben her zamanki gibi yedim erken uyumaya çalışcam umarım başarabilirim
Mükemmel gidiyorsunBayramdan sonra beni de kabul eder misin birlikte devam edelim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?