44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Akşam yemeğm : Izgara sebze (1 patlıcan, 1 kabak, yarım domates, 1 soğan)
1 kase yoğurt (baharatlı)
1 dilim kepek ekmeği

Yemek yorumum: patlıcan ve kabağı ızgara yapmayın, domates soğandan devam

Akşam yemeğm : Izgara sebze (1 patlıcan, 1 kabak, yarım domates, 1 soğan)
1 kase yoğurt (baharatlı)
1 dilim kepek ekmeği

Yemek yorumum: patlıcan ve kabağı ızgara yapmayın, domates soğandan devam

Hahah cok guldum izgara sebze ne kiz tost makinesinde izgara

Bugünkü upuzun ama 1300 kalorilik menüm:

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, kayısılı çay
Ara: 5 fındık
Ara: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, 30 dk Jillian
Öğle : yarım ızgara tavuk göğsü, 1 havuç, 1 dilim kepek ekmeği, 1 şişe maden suyu
Ara:1 şeftali
Ara: yarım paket diyet bisküvi (88.5 kal)
Akşam: sebze ızgara(1 patlıcan, 1 kabak, 1 soğan, yarım domates), 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, 1 şişe maden suyu
Ara: 1 armut

Çok iyi gidiyorsun :) ben de 70 oldum 8-10 gündür saldım ama tekrar başlıyorum bakalım 1.5 ayda 8 kilo vermek istiyorum olur mu bilmem jilliana başlıcam bu akşam

Fındık 11 tane çok bence 1 öğün için yağlı sonuçta :44:

Aslında kalori olarak ara öğün için uygun ama evet yağlı.

ANNEMLER DÖNDÜ!

Annemler memleketten döndü, yanlarında doğal ötesi yiyecekler ve KURU KAYISI vardı. Sonunda kuru kayısıma kavuştuğuma göre, diyetimi daha düzgün yapabilirim. Aslında ağzıma atacaktım iki tane ama ar öğünümü yaptım diyerek yemedim, birkaç avuç ayırıp, dolabın gizli bölmesine koydum, kendisini de göz önüne koymadım, ne olur ne olmaz.

Kendimi kutluyorum, bayram boyunca bayram şekeridir, çikolatasıdır, tatlısıdır, sarmasıdır yemedim, he sorun bayram yaptım mı? hayır. Ama yemedim sonuçta.

Evi temizledim, 1-2 kalori gitmştir bu durumda. Odamı, salonu, mutfağı iyice parlattım, odam kahverengi olmuş resmen beyaza geri döndü zavallıcık.

Bugün meyveyi biraz abarttım ama toparlarım bence sorun yok.

Çok heyecanlıyım bugün, diyet yapmak bi insanı bu kadar heyecanlandıramaz, zayıflama düşüncesi ise kalp krizine yetiyor.

Çok iyi gidiyorsun :) ben de 70 oldum 8-10 gündür saldım ama tekrar başlıyorum bakalım 1.5 ayda 8 kilo vermek istiyorum olur mu bilmem jilliana başlıcam bu akşam

Bana jillian deme ömrümü yedi
MMalesef pek iyi değilim, Sadece dün ve bugün güzeldi, öncesinde gece yemelerim oldu malesef (itiraf was here)

Bu arada kardeşim beni cin biber yemeye ikna etti (yalancıyım tamam, aslında bak cin biber dedi sadece). Kardeşime kalsa yerken iddiaya girecekti, kim önce su içerse kaybeder diye ben kabul etmedim, aldık yanımıza 5 litrelik şişeyi, koyduk birer bardak, elimizde birer cin biber.

YANIYORUM feryatlarıyla kaç bardak su içtim bilmem. Acı metabolizma hızlandırıyor, su çok faydalı, bunlar güzel. Peki ağzım tatlansın diye yediğim 2 kuru kayısı? Doğranmadan yenen tek domates köy domatesidir diye yediğim bi domates? Onlara ne desem bilemedim.

Hoşbulduuuk :) inş uğur getirir ikimizede :) yarın sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapacağım dönerkende kepekli ekmeğimi alıp geleceğim.güzel bir kahvaltı ve hoş geldin sağlıklı hayat

Çok güzel fikirmiş, hava çok sıcak ben dayanamıyorum, o sıcakta çıkamam dışarı diyerekten, ben de bari evde yapayım sabah sporumu. Bir de uykum düzene girsin.

pıtırcıkımm,domates ve salatalık diyette gün içinde istenirse tüketilebiliyor dert etme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…