- Konu Sahibi koizumirisa
-
evet üyeydim oraya da sildim sinirim bozuldu herşeyi hesaplıyodum
Akşam yemeğm : Izgara sebze (1 patlıcan, 1 kabak, yarım domates, 1 soğan)
1 kase yoğurt (baharatlı)
1 dilim kepek ekmeği
Yemek yorumum: patlıcan ve kabağı ızgara yapmayın, domates soğandan devam
Hahah cok guldum izgara sebze ne kiz tost makinesinde izgara
yok bizimki ızgara makinesiymiş, üstünde tost , tavuk mavuk bir sürü resim varmış, Ama sebze ızgara konusunda yorumsuzumonu da şişlere konulan sebzelerden yola çıkarak
bizimkinin üstünde de var o işaretler ama hiç çözemedim
Günaydın, kepek ekmeğim, peynirim, domatesim, zeytinimle yaptım kahvaltımı.
Fındık 11 tane çok bence 1 öğün için yağlı sonuçta :44:
Çok iyi gidiyorsun :) ben de 70 oldum 8-10 gündür saldım ama tekrar başlıyorum bakalım 1.5 ayda 8 kilo vermek istiyorum olur mu bilmem jilliana başlıcam bu akşam
Merhabaaaben de geldim burdayım :) Yarın sizlere yediklerimi bildiririm ayrıca yürüyüş ve spor da yapacağım. inş. başarırım.
Hoşbulduuuk :) inş uğur getirir ikimizede :) yarın sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapacağım dönerkende kepekli ekmeğimi alıp geleceğim.güzel bir kahvaltı ve hoş geldin sağlıklı hayatHoşgeldiin
Gelişin bana uğur getirsin, yarın da kaçamaksız başlayabileyim. 13 Ağustos bekle bizi
Hoşbulduuuk :) inş uğur getirir ikimizede :) yarın sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapacağım dönerkende kepekli ekmeğimi alıp geleceğim.güzel bir kahvaltı ve hoş geldin sağlıklı hayat
pıtırcıkımm,domates ve salatalık diyette gün içinde istenirse tüketilebiliyorBana jillian deme ömrümü yedi
MMalesef pek iyi değilim, Sadece dün ve bugün güzeldi, öncesinde gece yemelerim oldu malesef (itiraf was here)
Bu arada kardeşim beni cin biber yemeye ikna etti (yalancıyım tamam, aslında bak cin biber dedi sadece). Kardeşime kalsa yerken iddiaya girecekti, kim önce su içerse kaybeder diye ben kabul etmedim, aldık yanımıza 5 litrelik şişeyi, koyduk birer bardak, elimizde birer cin biber.
YANIYORUM feryatlarıyla kaç bardak su içtim bilmem. Acı metabolizma hızlandırıyor, su çok faydalı, bunlar güzel. Peki ağzım tatlansın diye yediğim 2 kuru kayısı? Doğranmadan yenen tek domates köy domatesidir diye yediğim bi domates? Onlara ne desem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?