44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

mrb canım ben şuan isveç diyetini deniyorum iyi kilo verdiriyor hızlı bi sonuç almak istiyorsan ve açlığa dayanabilirsen sana bu diyeti önerebilirim canım:)
Ben kalıcı kilo vermek istiyorum, öyle diyetlerde genelde kas gidiyor, hızlı kilo verdiren şeyleri uygulamak istemiyorum. Teşekkür ederim, önerileriniz için

benim 119 kalça
95 bel
120 göğüs

Kadının yağlısı makbul olacak bir gün!biliyorum
Gogsum 85.Benim de belim cok kalin mesela 72 mi neydi ve zayiflasam da orasi incelmicek spor yapmam gerekcek :/

Ben de sık yeme tarzini biraktim karatay gibi yapmaya basladim bugun biraz da boyle denicem ama baya aciktim bugun.ama sık yiyince de kaciriyorum hep bi sure denicem boyle hic kilo veremiyorum.sanki ramazandan cikinca aldigim kaloriyi arttirdim sanirim sanki kilo koruma programina gecmis gibi oldum :/

Bana uğur getirirdin galiba Annemler dondurma yemeye gitti, ben zayıflığı çikolatalı ve çikolata soslu koca bir dondurmaya tercih ettim. İyi ettim, armudumu yiyorum (armut dahil 1500e yakın)

canım benim senin başarın bunlar .Helal sana valla zamanla canımız istemeyecek bile öyle şeyleri.ben bugün biraz kaçamak yaptım 2 tane küçük kırmızı çikolatalardan yedim

1200 kalorinin altına düşersen metabolizma yavaşlar veremezsin diyorum tekrardan. Bir de 5 gün(daha fazla değil) şok bir şey yap, sonra devam et, iyi geliyor.

Benimkiler çok fena göğüs 120 ama A cup. Yani sırf yağ, zayıflarsam yine adriana lima olamam galiba. Ay İNŞALLAH olurum ya.

canım benim senin başarın bunlar .Helal sana valla zamanla canımız istemeyecek bile öyle şeyleri.ben bugün biraz kaçamak yaptım 2 tane küçük kırmızı çikolatalardan yedim

Ben 21 gün kuralını duydum. 21 gün vücudun alışma süresiymiş, 21 gün hiç diyetini bozma, alış. Anlaştık mı? Akşamı salatayla geçiştirirsen çikolataları dengeleyebilirsin. Moral bozmak yok, yola devam Ben hiç bozmayacağım, en ufak kaşığı bile reddediyorum. 21 günün sonunda ne olacak merak konusu. Yarın tartı günü, hedef 103.8 100 gram bile versem yeter yani çünkü çok bozdum.

Adrianayı geçmek için

Tamam anlaştık o zaman. Vereceksin inş. ben de merakla bekliyorum senin vermeni

Bu arada ben kendi günlüğüme yazarken bu satır bitmeden alttaki satıra geçemiyorum nasıl yapılıyor biliyor musun ?

Muzaffer Kuşhan hakkında @moni ablam bir şeyler yazınca itü sözlükten haberlerden vs. okumaya başladım.

130 ve 90 kg insanlara aynı diyeti yaptırıyor, 14 km günlük koşturuyor, ve 700 kalori anca yediriyor, motive diyerek insanlara tonla hakaret ediyor ve bu insanlar haftalık bin euro ödüyor, bu insanlara prim vermeyin, adam şişmanlara para diye bakıyor. Böyle insanların yaşamasından utanıyorum. Biri ölünce kapatılmış kliniği anca.

Bu kadar sağlıklı yollar varken ölüm diyetleri yapmayın, yapanları, yaptıranları uyarın.

Son cümle komik oldu ama durum ciddi.

Son düzenleme:
Aa neden ben enter'a basıyorum oluyor hemen
ben de basıyordum ama olmuyordu şimdi nasıl olduuysa düzeldi çok şükür.Bu arada karnım çok acıktı bende yarım muz ve 2 tane çilekten dondurma yaptım üstüne de tarçın onu yiyorum şimdi.30 eylülde okulum açılıyor o yüzden o zamana kadar 80 olmak istiyorum.

103.8 olmuşum. Hem sevindim hem üzüldüm. Bozmasaydım çok vermiş olacaktım ama son iki günde de farkı kapamışım. Gelecek hafta çok vercem gerçekten bak.

Babamın dediğine göre önce vücut kiloyu tutar direnirmiş sonra vermeye başlarmış, yani babam bu yüzden veremiyormuş

İnandım mı? Haayır. Kendisi şişe şişe gazozları götürüp, tabak tabak yemek yiyor, bir bütün ekmeği yiyip, akşam dondurma yemeye çıkıyor. 2 ay sonra 10 kilo verecekmiş. Hahayt.

Bence önce hemen kilo veriliyor sonra kilo vermek yavaşlıyor çünkü önce en son aldığımız daha tam yerleşmemiş yağlar yakılıyor ama sonra kalıcı olan iyice vücuda yerleşmiş olan yağlara geçiyoruz.işte o zaman iş zorlaşıyor Çok güzel kapatmışsın farkı canım.İnan çok sevindim hep sana da dua ediyorum hiç tanımasamda çok sevdim seni.Aynı şeyleri yaşadığım için çok yakın hissediyorum seni kendime. İnş daha nice kilolar verirsin burda kutlarız

Babamın diyet planı tüm gün yiyip, 7/24 diyet konuşmak

Teşekkür ederim , çok iyisin, ben kendime bile dua etmezken. Umarım birlikte veririz de her gün kutlama yaparız.

Yalnız ben rüyalarımda yemek görmeye başladım. Dün okul kantininden hamburger alıyordum. Yatmadan önce gözümün önünden geçen pizzalardan ve mutfakta bana bakan probisten hiç bahsetmiyorum. Sağlıklı beslenmek bu kadar zorken, çiğ beslenme, atkins, dukan, isveç falan yapanların iradesine hayranım.

Arada ½ paket diyet bisküvimi yedim (88.5 kal) 1 bardak light limonata içtim (0 kal)

Bunları yedikten sonra ne tatlı ne tuzlu isteğim kaldı. Annem tavuk haşlamış, pirinç ıslatmış. Tavuk pilav . Ben 1 yk pilav (2 tabak pilav yediğim günler ) salata ve haşlanmış tavukla öğle yemeğimi kurtarmaya çalışacağım.

Uzun vadede de olsa 6 ay da olsa 1 sene de olsa bu günlüğün sonunda "Başarı Hikayeleri" linkimi vereceğim.

Henüz doğru dürüst başladığım 3. günüm.

Günün sözü: ​Hiçbir şey yapılmadan hiçbir şey yapılamaz.

harikasın canım, ''hiç bir şey yapılmadan hiç bir şey yapılamaz'' tuttum bu sözü ...:)) bir gün istediğin kiloya erişeceğine inanıyorum... başarılar...

en başta güzel gidio da sonra tıkanıo benim kilolar 2haftada çok kendimi sıkmadan 5kilo veriorum sonra tıkanıp kalıorum daha da az yesm daha çok sporda yapsam ondan sonra çok zor gidio (

en başta güzel gidio da sonra tıkanıo benim kilolar 2haftada çok kendimi sıkmadan 5kilo veriorum sonra tıkanıp kalıorum daha da az yesm daha çok sporda yapsam ondan sonra çok zor gidio (

Ben tıkandığımda 5 günlük diyet yapacağım, bir gün sebze, bir gün meyve , bir gün protein şeklinde bir diyet yapıp vücudu şaşırtmayı düşünüyorum ama malesef hızlı zayıflama kısmını bile atlatamadım henüz.

Midemdeki kocaman boşluk!

Bugün feci açım, bütün dünyayı yemek istiyorum. Açım açım açım.

7.50- 2 dilim tam buğday ekmeği, menemen, 3 yeşil zeytin,
9.50 - ½ paket form bisküvi
12.40 - 2 yk yoğurt, 1 yk haşlanmış tavuk göğsü (azıcık karabiber)

Ve öğle yemeği belirsiz, annem yok. Off açım aaaç!

bugün iş yerinde yayla çorbası izmir köfte spagetti üzüm var hanginleri yesem acaba
ben hepsini yemek istiorummmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…