- Konu Sahibi koizumirisa
-
Hayir canim cok normal o kiloya o olcu bende ayni boylardayim ve 62 kiloyum 94 cm basenim var.o kiloya insem benim de oyle olur mesela :)
Ben kalıcı kilo vermek istiyorum, öyle diyetlerde genelde kas gidiyor, hızlı kilo verdiren şeyleri uygulamak istemiyorum. Teşekkür ederim, önerileriniz içinmrb canım ben şuan isveç diyetini deniyorum iyi kilo verdiriyor hızlı bi sonuç almak istiyorsan ve açlığa dayanabilirsen sana bu diyeti önerebilirim canım:)
Gogsum 85.Benim de belim cok kalin mesela 72 mi neydi ve zayiflasam da orasi incelmicek spor yapmam gerekcek :/benim 119 kalça
95 bel
120 göğüs
Kadının yağlısı makbul olacak bir gün!biliyorum
Bana uğur getirirdin galibaAnnemler dondurma yemeye gitti, ben zayıflığı çikolatalı ve çikolata soslu koca bir dondurmaya tercih ettim. İyi ettim, armudumu yiyorum (armut dahil 1500e yakın)
Gogsum 85.Benim de belim cok kalin mesela 72 mi neydi ve zayiflasam da orasi incelmicek spor yapmam gerekcek :/
Ben de sık yeme tarzini biraktim karatay gibi yapmaya basladim bugun biraz da boyle denicem ama baya aciktim bugun.ama sık yiyince de kaciriyorum hep bi sure denicem boyle hic kilo veremiyorum.sanki ramazandan cikinca aldigim kaloriyi arttirdim sanirim sanki kilo koruma programina gecmis gibi oldum :/
canım benim senin başarın bunlar .Helal sana valla zamanla canımız istemeyecek bile öyle şeyleri.ben bugün biraz kaçamak yaptım 2 tane küçük kırmızı çikolatalardan yedim
Tamam anlaştık o zaman. Vereceksin inş. ben de merakla bekliyorum senin vermeniBen 21 gün kuralını duydum. 21 gün vücudun alışma süresiymiş, 21 gün hiç diyetini bozma, alış. Anlaştık mı? Akşamı salatayla geçiştirirsen çikolataları dengeleyebilirsin. Moral bozmak yok, yola devamBen hiç bozmayacağım, en ufak kaşığı bile reddediyorum. 21 günün sonunda ne olacak merak konusu. Yarın tartı günü, hedef 103.8 100 gram bile versem yeter yani çünkü çok bozdum.
Adrianayı geçmek için
Tamam anlaştık o zaman. Vereceksin inş. ben de merakla bekliyorum senin vermeni
Bu arada ben kendi günlüğüme yazarken bu satır bitmeden alttaki satıra geçemiyorum nasıl yapılıyor biliyor musun ?
ben de basıyordum ama olmuyordu şimdi nasıl olduuysa düzeldi çok şükür.Bu arada karnım çok acıktı bende yarım muz ve 2 tane çilekten dondurma yaptım üstüne de tarçın onu yiyorum şimdi.30 eylülde okulum açılıyor o yüzden o zamana kadar 80 olmak istiyorum.Aa neden ben enter'a basıyorum oluyor hemen
Bence önce hemen kilo veriliyor sonra kilo vermek yavaşlıyor çünkü önce en son aldığımız daha tam yerleşmemiş yağlar yakılıyor ama sonra kalıcı olan iyice vücuda yerleşmiş olan yağlara geçiyoruz.işte o zaman iş zorlaşıyorÇok güzel kapatmışsın farkı canım.İnan çok sevindim hep sana da dua ediyorum hiç tanımasamda çok sevdim seni.Aynı şeyleri yaşadığım için çok yakın hissediyorum seni kendime. İnş daha nice kilolar verirsin burda kutlarız
harikasın canım, ''hiçbir şey yapılmadan hiçbir şey yapılamaz'' tuttum bu sözü...:)) bir gün istediğin kiloya erişeceğine inanıyorum... başarılar...
en başta güzel gidio da sonra tıkanıo benim kilolar 2haftada çok kendimi sıkmadan 5kilo veriorum sonra tıkanıp kalıorum daha da az yesm daha çok sporda yapsam ondan sonra çok zor gidio(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?