- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi koizumirisa
-
ben de sabah bir tane yumurta yaptım tavada 2 ince dilim sucuk 2 dilim çavdar ekmeği 3 çatal kadar nutella yedin az önce de bir avuç üzüm yedim. Şimdi de 1 mile leslie yaptım . Duşumu alıp öğle yemeğimi yiyip evi temizlemeyi düşünüyorum hareket olur .
Afiyet olsunben de arada 3 kuru kayısı yedim bol suyla.
Leslie'yi sevmediğimi fark ettim, içimde hop oturup hop kalkan, dans etmek isteyen, zumba hızında bir kız var. Onu çıkarmak için leslie yetmiyor gibi geliyor bana. Ama o kadar üşeniyorum ki leslie yapayım bari diye düşünmediğim olmuyor değil. Öğle yemeğinden önce yapsam iyi olabilir. Üşengeçliğim geçsin biraz yapayım ben de kıskandım
Kolay gelsin bu arada.
ben bi ara oryantele takmıştım haftada 3 gece açıp müziği oynuyordum hem keyifliydi hem deli gibi ter atıyordumAfiyet olsunben de arada 3 kuru kayısı yedim bol suyla.
Leslie'yi sevmediğimi fark ettim, içimde hop oturup hop kalkan, dans etmek isteyen, zumba hızında bir kız var. Onu çıkarmak için leslie yetmiyor gibi geliyor bana. Ama o kadar üşeniyorum ki leslie yapayım bari diye düşünmediğim olmuyor değil. Öğle yemeğinden önce yapsam iyi olabilir. Üşengeçliğim geçsin biraz yapayım ben de kıskandım
Kolay gelsin bu arada.
bizim içimiz güzel ayol he birde yüzümüzŞişmanlar olarak çok şanslıyız aslında . Etrafımızda dış görünüşümüzle yargılayacak hiçbir insan yok, hep gerçek dostlar. Zayıflar öyle mi? Nihahaha.
bloğu harf harf okuyorum neredeyse sağol tatlımBenim Küçük Mucizem: Hikayenin önsüzü:) 60 kilo vermiş birinin blogu , ben çok sevdim, ilk yazıyı bulmakta epey zorlandım ama buldum ve linkini de koydum, ilerlemek için, sayfanın altındaki sonraki kayıta tıklayarak tarihsel sırasıyla okuyabilirsiniz.
O yapmış, biz neden yapamayalım?
vazgeçmekmi biz öyle bir kelime bilmiyoruz ki
ben de senin linkini verdiğin videoyu yapmaya çalıştım ama kalbim çok hızlı atmaya başlayınca dedim bare kolay olanından başlayım. kalp krizi geçirmekten korktum yanileslie candır ya . Sana da afiyet olsun canım bu arada maş. çok güzel gidiyorsun en son ne zaman tartıldın bence kilo vermişsindir ? bu arada sana da kolay gelsin umarım biz de o kızlar gibi zayıflarız
ben bi ara oryantele takmıştım haftada 3 gece açıp müziği oynuyordum hem keyifliydi hem deli gibi ter atıyordum
şunuda belirteyim oynamayı hayatta sevmedim ve hiç oynamadım 42 yaşıma kadarama artık seviyorum aklıma gelmişken tekrar başlayayım sende spor canın istemediği zamanlarda sevdiğin bir müziği açıp 1 saat durmadan oynayabilirsin
bizim içimiz güzel ayol he birde yüzümüz
bloğu harf harf okuyorum neredeyse sağol tatlım
vazgeçmekmi biz öyle bir kelime bilmiyoruz ki
ben bile daha bi heveslendim resmi görünce,sen hayatının baharındasın daha pıtırcığım
çok yakın zamanda ondan daha güzel olacaksın
Canim soguma hareketlerini ihmal etme onun da faydasi var mesela kaslarinin uzamasini sagliyor30 dk şunu yaptım (7dklık soğumayı yapmadım) : Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home - YouTube
Canim soguma hareketlerini ihmal etme onun da faydasi var mesela kaslarinin uzamasini sagliyor
Leslie ve Slim in 6 videoları ile vermiştim 10 kilo :) gerçi Slim in 6 nın sadece ilk bölümü start it up ı yaptım ama yeterli benim için öle çok spora gelemiyorum.. Bende 56.8 ile 15 gün önce başladım ilk hafta spor yaptım geçen haftadan beri yapamıyorum ama bakalım pazartesi tartılacağım. Bir site takip ediyorum oraya göre 1.8 kilo vermişim görünüyor. Kalori sayım yöntemi ile günlük 800 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum. Ama o sitede cok kolay oluyor zevklide tavsiye edebilirim diyetarkadasim sitesini. Kaç kilo verdiğini ne kadar vereceğini günlük ne kadar aldığını yaktığını kolayca hesaplayabiliyorsun. Bir de ya o kadar basit şeyler ne kadar kaloriliymiş ben şimdiye kadar obez olmadığıma şükrediyorum. Az yediğimi sanıyordum ama değerlerine bakınca acayip kalorisi yüksek şeyler yani toplama vurduğunda öyle.
Sabah: Omlet (1 yumurta, 3 yk yulaf ezmesi, 1 yk z.yağı, 1 dilim peynir), domates, 2 siyah, 2 yeşil zeytin
Ara: 3 kuru kayısı
Öğle: 3 dilim beyaz ekmek, menemen, domates, salatalık, 2 yeşil zeytin
Ara: 30 dk cardio
Ara: 1 kase yoğurt
Ara: 8 fındık, 1 hurma
Akşam: 1 tabak taze fasulye (10-12yk) , 1 kase yoğurt, salata(yağsız)
KAPANIŞ
Akşam yemeğime bolca pul biber koydum, metabolizma hızlansın
Harika gidiyorsun kuzum yehuu 103 olmusuz!! Bir tek menunde 3dilm beyaz ekmegi begenmedim o kadar esmer ekmek yesen 3. Dilime gerek duymazdin cynku:) ama sabah yememessin aferinn
Ben spordan nefret ederim ama elimden geldiğince yapmak istiyorum. 800 kalori çok az değil mi?
Şuradan almanız gereken doğru kaloriyi bulabilirsiniz, ssonuçlarda 1. kilonuzu korumak için almanız gereken, 2. kilo vermek için, 3. hızlı kilo vermek için: Calorie Calculator - Daily Caloric Needs
Ben fittingodan yapıyorum ama diyet arkadaşıma da bakarım.
Ürün bulamayınca yaklasık olanı ekliyorum. İlk burdan başladım bu tarz başka sitelerde var bir yerden başladım :) 800 kalori aslında az gerçi bazen 900 filan oluyorum ama benim 1660 kalori günlük. Şu aralar fazla hareket edemediğim için günlük kaloriyi düşürdüm. Hedef kiloya ulaştıgımda günlük 1500 kaloriye yükselteceğim. Bir de vermem gereken kilo çok değil 56.8 den 50 ye düşmek istiyorum bunu iki ayda yaparsam 46 kilo ya da kadar inmek istiyorum yani toplamda 10 kilo. Site hesabına göre 1.8 kilo vermişim 15 günde. Pazartesi tartılacağım bakalım doğru çıkmış mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?