- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi koizumirisa
-
44 kilomu 11 ayda verip bitirmek şu anki hedefim.
hedefimiz aynı canım benimde en çok istediğim şey bu
Bana katılmaya ne dersin öyleyse? Sen ne yapıyorsun zayıflamak için?
çok sevinirim zaten sitede yeni sayılırımben önce doktora giderek başladım inan başta imkansız gibi geliyordu ama 25 gün oldu buğün gayet iyi gidiyorum şimdilik
hayatımdan şekeri tamamen çıkartttım diyebilirim... diyet yapıyorum bol spor ve olmazsa olmaz yeşil çay ve biberiye çayı
canım bide ben sabahları aç karnına bi çay kaşığı çörekotu yağı içiyorum
Siteye de aramıza da hoşgeldin diyeyim öyleyse. Tahlil için mi gittin diyet listesi mi aldın? Boyun, yaşın ne? Ben yeşil çay ve kayısılı çay içiyorum. Kayısılı çayın içinde o kadar çok meyve yaprakları ve bitki var ki . Umarım faydasını görürüm. Aslında neyi düzenli yapsan sonuç alıyorsun.
Bu arada bengisu ben
hoşbulduk canım burda olmaktan bende çok mutlu oldum önceden okul faln pek vaktim olmuyordum girmiyordum okul faln bitti zayıflamadan da iş bulmayı düşünmediğim için evde internet başında gezinizken buldum bu siteyi iyiki buldum
bu arada sibel ben 23 yaşındayım boyum 165 kilo 115ti şimdilerde 107 fln canım hayatımda gördüğüm en yüksek kilo geçen sene 78 kiloydum...
doktora tahlil için gittim canım tiroitler az çalışıyormuş
uzun uzun konuştuk bana yapmam gerekenleri anlattı sonuç şimdilik iyi gibi
aslında yeşil çayın tadını hiç sevmedim ama mecbur
sen gittinmi doktora canım
Selam, ilk mesajini okudum, digerlerini okuyamadim. Epey yol gitmissin, tebrik ederim. Benim de 40 kg fazlam var. ben de bugun diyete basladim. Seni takibe aliyorum. Kolay gelsin canim :13:
Eki Görüntüle 780313
Fittingo kadınlara özel böyle bi bölüm hazırlamış. Adet, adet öncesi pms (depresif) dönem , hamilelik, yumurtlama vs. Sonra ruh halimizi falan girebiliyoruz. Ben çok sevdim.
günaydın güzeller
ben bugün sabah çeyrek ekmekten biraz daha az ekmegin arasına peynir ve domates koyup yedim yanında da bi bardak çay
1saat sonra bi nescafe içtim ben öle dilimli falan iş yapamıyorum sabahları iş yerinde olduğum için
iş yerinde bugün antep çorba orman kebabı domatesli pilav ve kemalpaşa varrrrr :))) Allahtan çoğunu sevmiyorum bugün az yicem ama o tatlı var ya sonda ahhhh işte o beni bitirio almıcam ama öle umut ediorum en azından :))
Canım bende üye oldum bana fark olarak 293 verdi niye öyle ki ? Saçma olmamış mı sence de seninki düşünsene ne kadar çok yemen gerek o kaloriye ulaşmak içinFittingoya tekrar üye olayım dedim, her şeyimi doğru düzgün yazıp, fittingoyu verimli kullanayım.
Verdiği kaloriye bakar mısınız
Eki Görüntüle 780315
Canım bende üye oldum bana fark olarak 293 verdi niye öyle ki ? Saçma olmamış mı sence de seninki düşünsene ne kadar çok yemen gerek o kaloriye ulaşmak için
Az çok kaç dilim olduğunu tahmin edersin. Umarım nescafede şeker yoktur
ALLAH sabır versin ne diyeyim işin çok zormuş
Az çok kaç dilim olduğunu tahmin edersin. Umarım nescafede şeker yoktur
ALLAH sabır versin ne diyeyim işin çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?