44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

fittingoya baktım çok güzelmiş cidden hemen üye oldum:) Diyetarkadasımın bugün şu kadar verdiniz demesi güzel oluyor oraya devam ederim buraya da gireceğim ama.

Spor Yaparken Şunları Dinliyorum (Bunları toparlayıp yazmak için çok uğraştığımı söylemeliyim) :

Get Over It - Avril Lavigne [Lyrics On Screen] - YouTube Don't make this worse (Daha kötüsünü yapma)

Icona Pop - I Love It (feat. Charli XCX) [OFFICIAL VIDEO] - YouTube I don't care (Umursamıyorum)

"Apologize" One Republic Music Video - YouTube But I just can't make a sound (Ama ses çıkaramıyorum)

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble - YouTube So shame on me now (Bu yüzden, utanmalıyım kendimden)

Avril Lavigne - I Don't Give A Damn - YouTube I dont give it up (Pes etmiyorum)

Fall To Pieces - Avril Lavigne - YouTube I pray that we make it through (Atlatabilmemiz için dua ediyorum)

OneRepublic - Counting Stars - YouTube Dreaming about the things that we could be (Yapabileceklerimizi düşlüyorum.)

Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up - YouTube For no damn reason, ı dont think we'll ever change (Hiçbir sebep, bizi vazgeçirmesin)

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am - YouTube Cause there is gonna be a day (Çünkü bir gün olacak)

Son düzenleme:
Günaydın

8.15'te kahvaltı yaptım. Sofrada yine patates kızartması. Ben yumurta salatası (haşlanmış yumurta, tuz, pul biber, soğan, maydanoz) , 2 dilim tam bug ekmeği, domates yedim.

Helal sana ben de sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilim kaşar 3 tane zeytin biraz da domates yedim . Birazdan yürüyüş yapmayı planlıyor yaparım inş. bu arada 3 gün önce tartıldığımda 95ti şimdi 93 olmuş sabah. sanırım vücudun şişkinliğini atıyorum sağlıklı beslenmeye başlayınca Dün akşam da fırında tavuk yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı yanında salata ve biraz yoğurt yedim ekmek yememeyi başardım .

Afiyet olsun Çok güzel vermişsin, darısı başıma Ben de şimdi kuru kayısı yiyorum.

25 dk Kendell Hogan yaptım. Kendisi Leslie'yle aynı kanalda çalışıyor, cardio yapıyor, leslieninkine walk demiyorsak Kendellınkine de cardio demek yakışmaz diyerek kendi adını yazdım

Kendell çok kolay benim yaptığım cardioya göre, bir de dansmış gibi yapıyor resmen , hareketleri yapıp birbirlerine ekliyor, yaparken eğlendim, terledim ve zorlanmadım. 40 dk yapılmasını tavsiye ederim diğer video kadar etkili olması için.

Bugünü de kapamış bulunuyorum.

Sabah: 2 dilim tam bug ekmeği, yumurta salatası (haşlanmış yumurta, pul biber, tuz, maydanoz, soğan), domates
Ara: 3 kuru kayısı
Öğle: 2 dilim tam bug ekmeği, et sote, 1 kase yoğurt, salata(az yağlı)
Ara: 25 dk Kendell Hogan
Ara: ½ paket form bisküvi (88.5 kal), 1 bardak yeşil çay
Akşam: 2 dilim tam buğ ekmeği, 6 yk susuz taze fasulye, salata (yağsız), 1 kase yoğurt

mrb canım ben şuan isveç diyetini deniyorum iyi kilo verdiriyor hızlı bi sonuç almak istiyorsan ve açlığa dayanabilirsen sana bu diyeti önerebilirim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…