44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

bugün iş yerinde yayla çorbası izmir köfte spagetti üzüm var hanginleri yesem acaba
ben hepsini yemek istiorummmm :))

spagettide sos yoksa hepsinden azar azar ye, sos varsa spagetti hariç azar azar ye

Annem 1 saat sonra gelecekmiş, yemek 2 saat sonra olacak yani, ben de şimdi yediklerimle baya idare ederim.

spagettide sos yoksa hepsinden azar azar ye, sos varsa spagetti hariç azar azar ye

Annem 1 saat sonra gelecekmiş, yemek 2 saat sonra olacak yani, ben de şimdi yediklerimle baya idare ederim.

canım haşlanmış tavuğunu neden yemiyorsun öğle yemeği olarak saat 3 te öğle yemeği olursa düzenin bozulabilir. kahvaltıyı da erken yapmışsın hem

yoktu hepsinde de yedim ama pek azar azar olmadı galiba :)) aşçıdan isterken az istedim ama yoksa önüme koyduktan sonra hepsini hiç affetmem

Ha o zaman ayrı. bekle canım sen annelerin krizini iyi biliyorum hiç riske girme

1 servis kaşığı nohutlu şehriyeli pilav, 3 yk yoğurt, 2 yk haşlanmış tavuk, salata (yağsız)
Sonunda doydum, nasıl mutluyum anlatamam Arada da kayısı kurusu yerim (bu arada benim yediğim gün kurusuymuş, ben gün kurusunun güneşte kurutulmuş kayısı olduğunu yeni öğrendim.) Sonra da tavuklu salatayla bugünü toparlarım.

yoktu hepsinde de yedim ama pek azar azar olmadı galiba :)) aşçıdan isterken az istedim ama yoksa önüme koyduktan sonra hepsini hiç affetmem

Afiyet olsun Bende de tabaktakini bitirme hastalığı var. Önüme 3 simit koyarsam onu yer doyarım yarım simit koyarsam onu yer doyarım. Bizim yemekhanedekilerle ahbap olmuştuk nerdeyse, aa ne azı çok güzel bu diyip dolduruyorlardı artık. Hep onların suçu, lise 1'de 15 kilo almam.

PİŞMANIM

kalorilerini hesaplayınca mutluluk falan kalmadı, pilav ve nohut resmen kalori bombasıymış. İnanamıyorum. Akşam tavuk salata, ara öğüne de hiçbir şey yok! Pilav sana güle güle!

PİŞMANIM

kalorilerini hesaplayınca mutluluk falan kalmadı, pilav ve nohut resmen kalori bombasıymış. İnanamıyorum. Akşam tavuk salata, ara öğüne de hiçbir şey yok! Pilav sana güle güle!
oy kıyamam pıtırcığıma.ne kadar teselli eder seni bilmiyorum ama madem ara öğün yemeyeceksin o halde salatalık ve domates ye
salatalık zaten harika bir şey neredeyse hiç kalorisi yok gün içinde bir kaç tane extradan yyebiliyorsundomates te aynı şekilde

Son düzenleme:
[h=2]Dondurmaların kolorileri[/h]
  • Karamel: 265 kalori
  • Kestane: 255 kalori
  • Vanilyalı: 235 kalori
  • İncirli: 230 kalori
  • Muzlu: 225 kalori
  • Portakal: 190 kalori
  • Çilek: 180 kalori
  • Kivi: 200 kalori
  • Kavun: 165 kalori
  • Çikolatalı: 220 kalori
  • Vişne: 210 kalori
  • Ananas: 200 kalori
  • Limon: 160 kalori

(ALINTI: Dondurma Çeşitleri ve Kalori Milktarları )

Bir külah çikolatalı dondurma yesem, çok mu fena yapmış olurum?

yeme canım bence :)

Günün Sözü : Afrika'da her sabah bir ceylan uyanır, en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini,yoksa öleceğini bilir. Afrika'da her sabah bit aslan uyanır, en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir. İster aslan ol, ister ceylan. Yeter ki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunu bil
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].

[/FONT]

Leslie bende yapıyorum öyle ağır sporlara gelemiyorum:) Bi de kayısı kurusu bağırsaklar için çok iyi, direk yeyince değil de 3 4 tane kuru kayısıyı yarım çay bardağı sıcak suyun icine koyuyorum hafif 1 2 dk kaynatıp sogutuyorum komposto gibi. O şekilde yediğimde acayip çalıştırıyor bağırsaklarımı.

Külahta çikolatalı sossuz 1 TL'lik (ki bu miktar belirler) dondurmamı yedim.

Bu arada annemle babam iddiaya girdiler. 2 ay sonra kim on kilo verirse diğeri ona ödül alacakmış. Babam bilgisayar annem künye istedi.

Peki ne yaptılar?

Dondurmalarını 2 dilim baklavanın üzerine koydurup öyle yediler.

Ben ne yaptım, onları izleyip gülüp durdum.

B
en normalde cardio yapıyorum ama 1 saat cardio çekemezdim, o yüzden leslie yaptım. Kuru kayısıyı suya koymuyorum ama yerken su da içiyorum yanında çok faydasını gördüm

Menüm:

Sabah: 2 dilim tam bugday ekmeği, menemen, 3 yeşil zeytin
Ara: ½paket diyet bisküvi
Ara: 1 kase yoğurt, 2 yk haşlanmış tavuk
Öğle: 1 servis kaşığı nohutlu şehriyeli pilav, 2 yk haşlanmış tavuk, 3 yk yoğurt, salata(yağsız)
Ara: 5 mile leslie (75 dk)
Ara: 1 külah çikolatalı dondurma (sossuz, 1 tl'lik)
Akşam: Tavuklu salata (yağsız, haşlanmış tavukla) , soda

hayır tatlım çok fena yapmış olmassın,arada tabiki yiyeceğiz insanız sonuçta
ben dondurmaya şöyle bi çözüm buldum;bim de 1 milyona 4 lü minik dondurmalar satılıyor,.bildiğin külahta ama minicikve 43 kalori bir tanesi.onlardan aldım günde 2 tane yiyorum toplamda 86 kalori yapıyor e onuda yakıyım bi zahmet 2 hareket fazla yaparak
ben dr.gürkan kubilaya gittim 8 ay kadar 3 yıl önce,bana verdiği listede haftada 2 öğün kaçamak yani serbest yemek vardı.o kaçamak öğünde canım ne isterse yiyebiliyordum menü olarak hemde ,ekmeği tatlısı dondurması pizza hamburger mantı ne istersen sınırsızdı

iradenden dolayı kutluyorum tatlım
ayy annenle babanada çok güldümonlara deki,eğer siz değilde o on kiloyu ben verirsem hem pcyi hemde künyeyi bana alın

Güzelmiş acil durumlarda gider alırım artık

Dr. Gürkan'ın 100 kg veren hastalarını okumuştum ama başak burcu ve hastalık derecesinde mükemmelliyetçi olunca, ben o yediğim için tüm diyeti yakardım.

Teşekkür ederim. Annemle babam böyle giderse ömür boyu diyette kalacaklar benim için teklifleri galaxy note 3. Ben de seve seve kabul etmiştim neredeyse 1 yıl oldu onlar bunu teklif edeli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…