- Konu Sahibi koizumirisa
-
bugün iş yerinde yayla çorbası izmir köfte spagetti üzüm var hanginleri yesem acaba
ben hepsini yemek istiorummmm :))
spagettide sos yoksa hepsinden azar azar ye, sos varsa spagetti hariç azar azar ye
Annem 1 saat sonra gelecekmiş, yemek 2 saat sonra olacak yani, ben de şimdi yediklerimle baya idare ederim.
canım haşlanmış tavuğunu neden yemiyorsun öğle yemeği olarak saat 3 te öğle yemeği olursa düzenin bozulabilir. kahvaltıyı da erken yapmışsın hem
Annem kriz geçirmesin diye.
spagettide sos yoksa hepsinden azar azar ye, sos varsa spagetti hariç azar azar ye
Annem 1 saat sonra gelecekmiş, yemek 2 saat sonra olacak yani, ben de şimdi yediklerimle baya idare ederim.
Ha o zaman ayrı. bekle canım sen annelerin krizini iyi biliyorum hiç riske girme
yoktu hepsinde de yedim ama pek azar azar olmadı galiba :)) aşçıdan isterken az istedim ama yoksa önüme koyduktan sonra hepsini hiç affetmem
oy kıyamam pıtırcığıma.ne kadar teselli eder seni bilmiyorum ama madem ara öğün yemeyeceksin o halde salatalık ve domates yePİŞMANIM
kalorilerini hesaplayınca mutluluk falan kalmadı, pilav ve nohut resmen kalori bombasıymış. İnanamıyorum. Akşam tavuk salata, ara öğüne de hiçbir şey yok! Pilav sana güle güle!
[h=2]Dondurmaların kolorileri[/h]
- Karamel: 265 kalori
- Kestane: 255 kalori
- Vanilyalı: 235 kalori
- İncirli: 230 kalori
- Muzlu: 225 kalori
- Portakal: 190 kalori
- Çilek: 180 kalori
- Kivi: 200 kalori
- Kavun: 165 kalori
- Çikolatalı: 220 kalori
- Vişne: 210 kalori
- Ananas: 200 kalori
- Limon: 160 kalori
(ALINTI: Dondurma Çeşitleri ve Kalori Milktarları )
Bir külah çikolatalı dondurma yesem, çok mu fena yapmış olurum?
BLeslie bende yapıyorum öyle ağır sporlara gelemiyorum:) Bi de kayısı kurusu bağırsaklar için çok iyi, direk yeyince değil de 3 4 tane kuru kayısıyı yarım çay bardağı sıcak suyun icine koyuyorum hafif 1 2 dk kaynatıp sogutuyorum komposto gibi. O şekilde yediğimde acayip çalıştırıyor bağırsaklarımı.
hayır tatlım çok fena yapmış olmassın,arada tabiki yiyeceğiz insanız sonuçta[h=2]Dondurmaların kolorileri[/h]
- Karamel: 265 kalori
- Kestane: 255 kalori
- Vanilyalı: 235 kalori
- İncirli: 230 kalori
- Muzlu: 225 kalori
- Portakal: 190 kalori
- Çilek: 180 kalori
- Kivi: 200 kalori
- Kavun: 165 kalori
- Çikolatalı: 220 kalori
- Vişne: 210 kalori
- Ananas: 200 kalori
- Limon: 160 kalori
(ALINTI: Dondurma Çeşitleri ve Kalori Milktarları )
Bir külah çikolatalı dondurma yesem, çok mu fena yapmış olurum?
iradenden dolayı kutluyorum tatlımKülahta çikolatalı sossuz 1 TL'lik (ki bu miktar belirler) dondurmamı yedim.
Bu arada annemle babam iddiaya girdiler. 2 ay sonra kim on kilo verirse diğeri ona ödül alacakmış. Babam bilgisayar annem künye istedi.
Peki ne yaptılar?
Dondurmalarını 2 dilim baklavanın üzerine koydurup öyle yediler.
Ben ne yaptım, onları izleyip gülüp durdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?