44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Masaya karışık kızartma, sucuklu yumurta, haşlanmış yumurta konmuştu, mutfağa gittim. Annem benim tam buğday ekmeğime 30 kilo yağ sürüp tost yapma çabası içinde! Bas bas bağırarak napıyorsunuz benim ekmeğime diyerek, kendi yiyeceğimden yağı çıkarttırdım, bir de patlıcan közledim.

Tam buğday tostu (2 dilim domates, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim sucuk)
1 közlenmiş patlıcan (tosta 2 kilo yağ sürmeye çalışan annem tuz zararlı sloganıyla tuzsuz yedirdi)
domates, salatalık

demekki tuz yağdan daha zararlıymış:))benimde başım eşimle dertte günlük menünü ben hazırlayacağım diye tutturuyo:))ben az yiyomuşum hasta olurmuşum:)))zaten hastayım şişmanlıkda bir hastalık sonuçta:)))neyse tebrik ederim dış kuvvetlerin etkisinde kalmadan diyete devam:)))

Benimkiler ne yediğimin farkında bile değil
şimdi bakınca evet mesajlarını gördüm
e ben dün nereye baktımki tek bir mesaj göremedim:44:yok yok bunadım ben yada gözlerm iyi görmüyo artıkın

Sayfada geride kalmıştır belki.

12 Eylül 13 hedefim: 100
12 Ekim 13 hedefim: 96
11 Kasım 13 hedefim: 92
11 Aralık 13 hedefim: 88
10 Ocak 14 hedefim: 84
9 Şubat 14 hedefim: 80
11 Mart 14 hedefim: 76
10 Nisan 14 hedefim: 72
10 Mayıs 14 hedefim: 68
9 Haziran 14 hedefim: 64
9 Temmuz 14 hedefim : 60

Son düzenleme:
Annem ben sabah çemkirince diyet yemekler yapmaya karar vermiş, onun dediğine göre. Bu yüzden etli dolma yapıyor

ahh bu anneler ahh bu anneler bizde şimdi annemlerdeyiz ,çok zararsız kahvaltı hazırladı akşam yemeği diye sucuklu yumurta ,reçeller ,ballar,salçalar,.. ama allahtan evde yemek yedim saatimde ..
yarın hastalanıcam bakalım bugün yediklerimle kilomda değişim olcakmı ?

bugünkü menüm

SABAH: peynir,domates,6 yeşil zeytin

ARA: 1 salatalık

ÖĞLEN: 5 köfte ,domates salatalık soğan ve maydanozdan oluşan yağsız bol limonlu salata

ARA:1 kase (3 yk )yoğurt

AKŞAM: 4 yk semizotu yanında 1 kase yoğurt

2,5 lt su şuan için ..

Çok az yemişsin

evet farkındayım 950 kalori oldu bugün böyle oldu 1 şeftali yesem şişirirmi acaba napsam açlıkta hissetmiyorum az yiyip sonra ertesi gün 2 yudum fazla yenilse kilo verimi duruyo napsam acaba ?? :44:

Yarın yediklrin hopadanak yağa dönüşmez umarım

Acaba şimdi yesen geç saatte yediğin için mi daha zararlı olur yoksa bi günde 1200 kalori altında alman mı bilemiyorum.:44:

Sabah: 1 közlenmiş patlıcan, 2 dilim tam buğday ekmeğine yağsız tost (1 dilim beyaz peynir, 1 dilim sucuk, 2 dilim domates), domates, salatalık
Ara: ½paket form bisküvi
Öğle: Salata (yağsız), 26 çubuk (tek tek sayaraktan) makarna (sadece haşlanmış, sossuz), 2 yk yoğurt
Ara: 15 dk cardio 15 dk leslie
Ara: ½ paket form bisküvi, 3 kuru kayısı
Akşam: 4 etli kabak dolması, 1 kase yoğurt

Günaydın fıstıklar. Akşam saatimi 20.20'ye kurdum. Bundan sonra o saatten sonra hiçbir şey yok. Aklıma yemek geldikçe, gelmedikçe, mutfağın yakınından geçtikçe, ayağa her kalktığımda, oturmadan önce muhakkak su içeceğim. 3.5 litre su içmeliyim, bu da 18 bardak yapıyor.

Kalkınca limonlu ılık su içtim.
Kahvaltıda annem diyet omlet yaptı ( ) 4 yumurta, 2 yk un koydu ve bunu 1 tk yağda pişirdi. Anneme göre kösele gibi olmuş
Bir parça ondan yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim, 1.5 köz kırmızı biber yedim, domates, salatalık vee 1 bardak limonlu yeşil çay.

günaydın kızlarrrr :))
dün giremedim evi kaldırdım ayaga zaten pek diyetede uyamadım yedim bünyem zayıf düşmesin die :)) bahaneye bak neyse salıp aynı şekil devam etmek 2-3dilim ekmek peynir domates çay ve yeşil çay 1saat sonrada

Neyse battı balık yan gitmediği sürece sorun yok. Diyete devam .

Ben de 1 cin biberle 3 kuru kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…