44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ne yesek kalori :) Ama günlük yazıp kalorisini öğrenmek iyi oluyor yiyorsun ama farketmeden yavaş yavaş azaltıyorsun yemesem olur şimdi durduk yere günlük alınan kaloriyi arttırmayayım diyorsun.

evet canım ben çok kısa sürede aldım kiloyu hayat boyu çok hareketliydim evlenince il değişikliği faln yaptım ortam tamamen değişince faln gelsin kilolar...
bu arada senin yaptığın en iyisi bende öğün atlamamaya çalışıyorum
ben tatlıya hiç hayır diyemezdim inanaılmaz tatlıcı biriyim ama ramazan da bi tane bile yemedim
yolumuz uzun bu yolda beraber zayıflarız inş...

şu yeni bir yere taşınılınca neden kilo alınır anlamam bende öle aldım kilolarımı (

şu yeni bir yere taşınılınca neden kilo alınır anlamam bende öle aldım kilolarımı (

yeni taşınma yeni hayat canım bide ben okul biter bitmez evlendim hızlı bi hayatan çıktım... insan ister istemez sıkılıyo arkadaşında faln olmuyo tabi ilk zamanlar gelin ringa ringa kilolar ama yinede iyiki evlenmişim
sen kaç yaşındasın kilo vermek için sen neler yapıyorsun

Ne yesek kalori :) Ama günlük yazıp kalorisini öğrenmek iyi oluyor yiyorsun ama farketmeden yavaş yavaş azaltıyorsun yemesem olur şimdi durduk yere günlük alınan kaloriyi arttırmayayım diyorsun.

Onu diyeceğim bi gün olacak mı bilmiyorum, istikrarsızlığın dibiyim

Bayramda hiç şeker yemedim, benim de en büyük başarım buydu. Umarım devamı gelir

Malesef ben hep doğuştan ya, bir verip bir daha da almam İNŞALLAH

28 yaşındayım canım.. bende senin gibiyim okuldan sonra apar topar işe girdim ..sonra 2 sene sonra işi bıraktım ve memleketimize dönüş yaptım ailemle senesinede evlendim zaten ordan oraya taşındım yani anlıycağın :))

ben özel bişey yapmıyorum sadece 2 gündür 1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirkeli su içiyorum, kahvaltıdan sonra metabolizmam hızlansın diye .. onun dışında 3 ana 2 ara şeklinde rejimim.. herşeyi yiyorum ama öğlen bakliyat yada et akşamda en geç 6 da sebze tarzında hafif şeyler .. sabah yenilen şeyleri vücut yakıyo .. 2 gündürde yürüyüş yapıyorum 30 dk kadar.. 1 hafta oldu zaten başlayalı gidenin çoğu ödem şuan ..haftayada yağlardan gider herhalde )

bi kase çorba içtim orman kebabının bi kaç etiyle patatesinden yedim üç dört çatal pilav tatlıyı almadım :))
ama açım sanki doymadım ben yafff (

sirkeli suyu bende denedim canım ama benim midemi çok bulandırdı herkes çok faydalı olduğunu söylüyor ama ben içemedim umarım sende faydasını görürsün canım...

bu arada ben bu siteyi çok sevdim kimse kilolusun diye yarğılamıyo birbirini herkes bildiklerini paylaşıyo teşekkürler herkese

sirkeli suyu bende denedim canım ama benim midemi çok bulandırdı herkes çok faydalı olduğunu söylüyor ama ben içemedim umarım sende faydasını görürsün canım...

bir tanıdığım aç karnına iç demişti ama öyle rahatsız etti beni..şimdi tok karnına içiyorum o zaman pek bir zararını hissetmedim .. bide günde 1 defa içiyorum oda 1 tatlı kaşığı kadar

bende tok deniyim bi canım belki o zaman bulandirmaz midemi

bi kase çorba içtim orman kebabının bi kaç etiyle patatesinden yedim üç dört çatal pilav tatlıyı almadım :))
ama açım sanki doymadım ben yafff (

Afiyet olsun, ben de o kadarla doymam, yanına bi salata olsaymış, doyana kadar yerdin en azından

Ben 3.5 kg normal doğmuşum ama nasıl kilo aldıysam bebekken taşıyamadıklarını söylerlerdi. Fotoğraflarımda da şişmanım

Onun kokusuna dayanıp içmek ayrı bir marifet zaten.

bu arada ben bu siteyi çok sevdim kimse kilolusun diye yarğılamıyo birbirini herkes bildiklerini paylaşıyo teşekkürler herkese

Aslında normal olan bu ama bizim millet illa yargılayacak . Asabım bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…