- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
2-3dilim anca cnm küçüktü yok şeker kullanmıyorum ben hiçbi içeceğe şekersiz içmeme rağmen kalorisi varmıdır acaba
Sütlüyse kalorisi var, sütsüzse 1 fincanı 2 kalori.
şimdi 3tanecik form bisküvi yesem bişey olmaz demi
Zayıflamak isteyenlere kk birebirSırf bunun için açılmış forumlar var ama böyle bir yardımlaşma düzeni yerine parayı veren düdüğü çalar anlayışı var
Siz kısa sürede almışsınız kolayca verirsiniz malesef benimkiler 15 yıllık
Yeşil çayı limonlu alın, ben limonlusunu çok beğeniyorum.
Doktora gittim ama benim hormonal yaptırdı testlerimi, tiroide falan baktı mı bilmiyorum ama bakmasını da istemezdim, kötü bir şey çıksa ben nasıl olsa kilo veremem diye düşünmeye başlardım.
Ben de sağlıklı beslenme, 6 öğün yeme, fast food ve abur cuburdan uzak durma, yavaş yeme, bol su içme gibi hayat boyu benimseyebileceğim bir başlangıç yaptım.
evet canım ben çok kısa sürede aldım kiloyu hayat boyu çok hareketliydim evlenince il değişikliği faln yaptım ortam tamamen değişince faln gelsin kilolar...
bu arada senin yaptığın en iyisi bende öğün atlamamaya çalışıyorum
ben tatlıya hiç hayır diyemezdim inanaılmaz tatlıcı biriyim ama ramazan da bi tane bile yemedim
yolumuz uzun bu yolda beraber zayıflarız inş...
şu yeni bir yere taşınılınca neden kilo alınır anlamam bende öle aldım kilolarımı(
Ne yesek kalori :) Ama günlük yazıp kalorisini öğrenmek iyi oluyor yiyorsun ama farketmeden yavaş yavaş azaltıyorsun yemesem olur şimdi durduk yere günlük alınan kaloriyi arttırmayayım diyorsun.
evet canım ben çok kısa sürede aldım kiloyu hayat boyu çok hareketliydim evlenince il değişikliği faln yaptım ortam tamamen değişince faln gelsin kilolar...
bu arada senin yaptığın en iyisi bende öğün atlamamaya çalışıyorum
ben tatlıya hiç hayır diyemezdim inanaılmaz tatlıcı biriyim ama ramazan da bi tane bile yemedim
yolumuz uzun bu yolda beraber zayıflarız inş...
şu yeni bir yere taşınılınca neden kilo alınır anlamam bende öle aldım kilolarımı(
yeni taşınma yeni hayat canım bide ben okul biter bitmez evlendim hızlı bi hayatan çıktım... insan ister istemez sıkılıyo arkadaşında faln olmuyo tabi ilk zamanlar gelin ringa ringa kilolarama yinede iyiki evlenmişim
sen kaç yaşındasın kilo vermek için sen neler yapıyorsun
yeni taşınma yeni hayat canım bide ben okul biter bitmez evlendim hızlı bi hayatan çıktım... insan ister istemez sıkılıyo arkadaşında faln olmuyo tabi ilk zamanlar gelin ringa ringa kilolarama yinede iyiki evlenmişim
sen kaç yaşındasın kilo vermek için sen neler yapıyorsun
canım bende doğuştan böyleyim aslında ,4 kilo 800 gram doğmuş dana gibi bir bebekmişim annem tulumlara sığmıyodum 5 aylıkken göbeğine anca 1,5 yaşının elbiseleri oluyodu diyodu .. :)) kemiklerim çok iri futbolcu bacağı gibiydi bacaklarım eskiden voleybol oynarken zayıfta olsam bacaklarım cok kalındı ki hala kalın :))
28 yaşındayım canım.. bende senin gibiyim okuldan sonra apar topar işe girdim ..sonra 2 sene sonra işi bıraktım ve memleketimize dönüş yaptım ailemle senesinede evlendim zaten ordan oraya taşındım yani anlıycağın :))
ben özel bişey yapmıyorum sadece 2 gündür 1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirkeli su içiyorum, kahvaltıdan sonra metabolizmam hızlansın diye .. onun dışında 3 ana 2 ara şeklinde rejimim.. herşeyi yiyorum ama öğlen bakliyat yada et akşamda en geç 6 da sebze tarzında hafif şeyler .. sabah yenilen şeyleri vücut yakıyo .. 2 gündürde yürüyüş yapıyorum 30 dk kadar.. 1 hafta oldu zaten başlayalı gidenin çoğu ödem şuan ..haftayada yağlardan gider herhalde)
sirkeli suyu bende denedim canım ama benim midemi çok bulandırdıherkes çok faydalı olduğunu söylüyor ama ben içemedim umarım sende faydasını görürsün canım...
bir tanıdığım aç karnına iç demişti ama öyle rahatsız etti beni..şimdi tok karnına içiyorum o zaman pek bir zararını hissetmedim .. bide günde 1 defa içiyorum oda 1 tatlı kaşığı kadar
bi kase çorba içtim orman kebabının bi kaç etiyle patatesinden yedim üç dört çatal pilav tatlıyı almadım :))
ama açım sanki doymadım ben yafff(
canım bende doğuştan böyleyim aslında ,4 kilo 800 gram doğmuş dana gibi bir bebekmişim annem tulumlara sığmıyodum 5 aylıkken göbeğine anca 1,5 yaşının elbiseleri oluyodu diyodu .. :)) kemiklerim çok iri futbolcu bacağı gibiydi bacaklarım eskiden voleybol oynarken zayıfta olsam bacaklarım cok kalındı ki hala kalın :))
sirkeli suyu bende denedim canım ama benim midemi çok bulandırdıherkes çok faydalı olduğunu söylüyor ama ben içemedim umarım sende faydasını görürsün canım...
bu arada ben bu siteyi çok sevdim kimse kilolusun diye yarğılamıyo birbirini herkes bildiklerini paylaşıyo teşekkürler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?