- Konu Sahibi koizumirisa
-
Yediklerim
sabah
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal)30 kcal
2.00 x 1 Adet Ülker Kepekli Grissini (31 kcal)62 kcal
Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk (259 kcal)259 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42
ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
Yarışma nasıl motivasyon arttırıyor ya benimki niye hiç artmıyor.Ben yarışmalarda geriye düşünce üzülüyorum bir de. Ayşe abla çağırmasa katılmazdım hayatta.
Çok güzel benceben fittingo.com'dan hesaplıyorum
Ben kendime haftalık hedef koyuyorum. Mesela bu hafta 1 kilo vereceğim diyorum. Bunun için çabaladığım için 1 kiloyu veremezsem bile en azından 0,7 0,8 kilo vermiş oluyorum. Bu haftaki hedefim 1,5 kilo vermek. 1,5 kilo vermek için belki bir gün spor yapmaktan vazgeçeceksem bile vazgeçmemi daha çok hırslanmamı çalışmamı sağlıyor. Kaçamak yapmamı daha çok engelliyor. Çünkü ben bu hafta bir buçuk kilo vereceğim diyorum.
Yaklaşımına göre değişir. diğerlerinin kilo vermesi yada onların daha hızlı daha çok vermesi seni bağlamaz. Sen sana katacağı faydaya bakmalısın.
Süreklilik arz ettiğinden diyette arada kaçırsanda hemen toparlanıyorsun. Ayrıca kaçamak yapınca ceza alıyorsun. Ben geçen dondurma yediğim için bir gün fazladan 3 mil leslie yaptım mesala. Bunlar beni motive ediyor.
Ben diyetarkadasim.com dan hesaplıyorum. Hergün ne kadar kilo vereceğimi de gösteriyor hoşuma gidiyor :):)
Ben her hafta 1 kilo hedefi koydum, 11 ayda 44 kilo . Beni hiçbir şey motive etmiyor, motivasyondan ölesiye uzağım, kendi kendime "zayıflayınca bunu yiyeceğim" diyerek kendimi yemekten uzaklaştırıyorum. Onun dışında bana ceza verince, ben soğuyorum. Niye böyleyim ben
diyet arkadaşım'da hiçbir şeyin kalorisini bulamadım ben. o yüzden fittingodan devam
Teşekkür ederim Hepimiz 10 ar 10 ar veririz gider inş. Daha önce hem diyetisyen hem akapunktur denemiştim ama diyetisyenimi sevmiyordum. Akapunktur tekrar aldırıyor çünkü yaşam şeklini değiştirmiyor. Bende artık sağlıklı zayıflayayım diye başladım. 24 yaşındayım. 5 senede 50 küsür kilo aldım maalesef. Çalışıyorum. Ayrıca açıktan okuyorum. Okul+iş+ailevi problemler bana 50 kilo olarak döndü. Hergün 2,3 gofret yada bir dilim pasta yada 2 cips bol kola her gün bir öğün fastfood yiyerek başardım kilo almayı. Çok kötü tabikiİlk başta dukan diyeti olarak başldım fakat şimdi dukan diyeti yapmadan vücudumun dengesini bozmadan kilo verebileceğimi öğrendim. Şuan herhangi bir diyetiyene gitmiyorum. Ama psedötümör serebri denilen bir hastalğım var ve doktor acil kilo vermemi söyledi. haftaya endokrine gideceğim onlarla zayıflamaya devam edeceğim.
Şuan günlük 3 ana+3 ara öğün yiyorum. 1000 -1300 kalori arası. Kalori takibi yapıyorum yani.
3 mile leslie yapıyorum.
3 litre su içiyorum.
Şeker+unlu mamüller yemiyorum.
Proteini öğünlerimde eksik tutmuyorum.
Ben her hafta 1 kilo hedefi koydum, 11 ayda 44 kilo . Beni hiçbir şey motive etmiyor, motivasyondan ölesiye uzağım, kendi kendime "zayıflayınca bunu yiyeceğim" diyerek kendimi yemekten uzaklaştırıyorum. Onun dışında bana ceza verince, ben soğuyorum. Niye böyleyim ben
canım bence kendini hafife alma sen istersen başarırsın yanlış hatırlamıyorsam sen mantıya hayır demiştin
mantıya hayır demek zordur sen zoru başarıyorsun canım
geçmiş olsun canım bende endokrine gittim canım tiroit hastasıyım bende daha doğrusu hastası demek doğru olmaz az çalışıyormuş tiroitlerim doktor konturolünde zayıflıyorum.... bende 23 yaşındayım 1 senede 35 kilo civarında aldım çalışmak istiyorum ama kilo benim meslekte biraz problem yani ben problem ediyorum çalışmak istiyorum sonuçta boşuna okumuş olmak istemiyorum canımo yüzden zayıflamak istiyorum canım...
bende hayatımdan şekeri tamamen çıkarttım su ve yeşil çay vazgeçilmezimburada birbirimize destek olarak kilolardan kurtuluyorum inş devamı gelir
Çok güzel benceben fittingo.com'dan hesaplıyorum
canım bence kendini hafife alma sen istersen başarırsın yanlış hatırlamıyorsam sen mantıya hayır demiştin
canım merak etme motivenin kaynağına geldin :)) bu sitenin en güzel yanıda bu herkes birbirinin halinden anlıyo..
bende aynıydım ama eşim saolsun çok hırslandırdı beni.. aynı ünv de okuduk o zamanlar yüzüme bakmazdı üstelik tığ gibi çıtır bir kızdım :))) okul bitti kiloları aldım sonra bir arkadaş toplantısında başladı ilişkimiz.. işin kötü yanı beni okulda hayal meyal hatırlıyo 1 kere kafama smaç bastı bir kerede 2 bardak kaynar çayı üstüme döktü-çok romantik tanışma yani :)))))))))-sonra 1 hafta önce bana dediki sen bence hiç zayıf olmamışsın belin incelmez ne yapsandaküçüklüğünde kiloluymuş ve çok iştahlısın .. bide üstüne aynı gün lisedeki hocamla karşılaştım adam eşim için kardeşinmi demezmi :S işte bu laf kafama balyoz etkisi yaptı o yüzden bu sefer çok kararlıyım ..
yani canım uzun lafın kısası istedikten sonra başarılamayacak hiç bir şey yok .. azmedicez sabredicez kararımızdan dönmiycez ve zayıflıycaz ... o iş için ağız büken patronlarada, kilomuzla dalga geçen eşlerimizede ağızlarının payını vericez
Teşekkür ederim. Benim tiroit vs gibi bir hastalığım yok güncel kan tahlillerinde çıkmadı. Ama hızlı zayıflamam için beni yönlendiriyorlar. Bakalım. Neler olacak. Endokrine randevu almakta zor. ben istanbuldayım. bakırköy dr sadi konuk eah randevu aldım gelecek haftaya bakalım ne olacak.
Hangi iş olursa olsun kilo problem. Bazen sadece kilolu olduığum için dikkate alınmadığım hissine bile kapılıyorum.
evet canım bende izmirde oturuyorum endokrin bölümü heryerde kalabalık bende 1 hafta önceden sıra almıştım...
bazen sırf kilolu oldugum için işe almazlar diye görüşmeye bile gitmiyorumkilolu oldum için insanların bizi yok saymaları haksızlık
evet canım bende izmirde oturuyorum endokrin bölümü heryerde kalabalık bende 1 hafta önceden sıra almıştım...
bazen sırf kilolu oldugum için işe almazlar diye görüşmeye bile gitmiyorumkilolu oldum için insanların bizi yok saymaları haksızlık
olur mu canım öle şey bizim patronun asistanı 120kiloluk bi hatun valla :))
özel sektörde biraz zor canım ya yada ben kilo konusuna takıntılı olduğum içindir
sırf kilolu olduğum için işe allınmadığım zaman bile oldu
Hayatının tamamen merkezine getirme başka şeylerle de uğraş. sadece kilo vermeyi düşünürsen sıkılırsın. Böyle yapma. Cezayı sana yapılan bir iyilik olarak düşün. Yaptığın kaçamağın sana zarar vermemesi için bir telafi. Ben cezamı seve seve çekiyorum. Yemeseydin kardeşim diyorum kendime. motive olmak için zayıflayınca bunu yiyeceğim deme. O an yemek istediğin bir şey var diyelim çok istedin. Tadına bakmak seni öldürmez ama bunu sürekli yapmamalısın. Önemli olan dengelemeyi öğrenmek. Yapabilirsin. Önce ben yapabilirim demelisin. sonra kendini yeni kıyafetlerle hayal et. Seneye kuzenimin düğünü var. Bizim sülalede kilo konusunda cddi alay eden tipler var ve hepsine bak canım bak güzellik budur diyeceğim zamanı iple çekiyorum. En önemlisi diğer hastalığım için zayıflamak zorundayım. Hepsinden önce sağlık Benim
gibi tecrübe etmeden zayıflaman en güzeli olur. Çünkü türlü türlü hastalık seni buluyor. Zayıfladıkça üşendiğim bir çok şeyi şimdi daha çok yapıyorum. Önemli olan kararlı olmak. :26:
bende fittingodan hesaplıyım bari myfitnespal diye bir yerden hesaplıyorum fazla beğenmedim ingilizce bide..bizim Türk yemeklerini algılayamıyoyoğurt diyorum kırk çeşit yoğurt çıkıyo adam gibi sade yoğurt çıkmıyo..
canım merak etme motivenin kaynağına geldin :)) bu sitenin en güzel yanıda bu herkes birbirinin halinden anlıyo..
bende aynıydım ama eşim saolsun çok hırslandırdı beni.. aynı ünv de okuduk o zamanlar yüzüme bakmazdı üstelik tığ gibi çıtır bir kızdım :))) okul bitti kiloları aldım sonra bir arkadaş toplantısında başladı ilişkimiz.. işin kötü yanı beni okulda hayal meyal hatırlıyo 1 kere kafama smaç bastı bir kerede 2 bardak kaynar çayı üstüme döktü-çok romantik tanışma yani :)))))))))-sonra 1 hafta önce bana dediki sen bence hiç zayıf olmamışsın belin incelmez ne yapsandaküçüklüğünde kiloluymuş ve çok iştahlısın .. bide üstüne aynı gün lisedeki hocamla karşılaştım adam eşim için kardeşinmi demezmi :S işte bu laf kafama balyoz etkisi yaptı o yüzden bu sefer çok kararlıyım ..
yani canım uzun lafın kısası istedikten sonra başarılamayacak hiç bir şey yok .. azmedicez sabredicez kararımızdan dönmiycez ve zayıflıycaz ... o iş için ağız büken patronlarada, kilomuzla dalga geçen eşlerimizede ağızlarının payını vericez
Beni kötü şeyler yemeye sevk ediyor işte böyle bir şey var. Ben anlatsam söylenenleri burdan senin bilgisayara yol olur aah ah. Ama şimdi annemler zayıflayacak deyince daha bi gaza geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?