- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
şimdide 3tanecik kırmızı erik yedim dayanamam öğleye kadar yoksa
zaten öplen pek sevdiğim yemek yok
çok az kuru fasulye ve pilav yedim bu mide ne zaman alışıcak ya hiç dıymadım ben :))
çok su iç canım o zaman doymuş hissediyo insan bide acıkınca su iç içim dışım su oldu
elimden geldiği kadar içmeye çalışıorum ama işteyken çok içemiorum santraldeyim çünkü benim işi bilende yok bırakıp kalkamıorum pek malum su içincede çok tuvalet gelio :)
haklısın canım ben yeni mezun oldum zayıflamadanda iş düşünmüyorum çalışanlar için kilo vermek daha zor bence yemekte ne varsa onu yemen gerekiyo gündüz spor yapma şansın fln olmuyo
çok az kuru fasulye ve pilav yedim bu mide ne zaman alışıcak ya hiç dıymadım ben :))
çok su iç canım o zaman doymuş hissediyo insan bide acıkınca su iç içim dışım su oldu
elimden geldiği kadar içmeye çalışıorum ama işteyken çok içemiorum santraldeyim çünkü benim işi bilende yok bırakıp kalkamıorum pek malum su içincede çok tuvalet gelio :)
haklısın canım ben yeni mezun oldum zayıflamadanda iş düşünmüyorum çalışanlar için kilo vermek daha zor bence yemekte ne varsa onu yemen gerekiyo gündüz spor yapma şansın fln olmuyo
Selam kızlar. Ben eda.
Toplamda 53 kilo vermeyi hedefliyorum. bunun 10 kilosu gitti. Kaldı 43 kilosu. 108 kiloile mayıs sonunda diyete başladım. Geçen cuma günü 97,3 kiloydum. İnşallah vereceğiz kiloları
Ben salataya abanıyorum, bi domates, bi salatalık, marul, maydanoz, bi bakmışım doymuşumama sen işte olduğun için sana zor olur salata bulmak, yanında götür bence.
ben evdeyim ama hala içemiyorum, hep akşam karnım boşken içiyorum, sabahları 2 saat arayla yiyince su içecek vaktim yok
Okul başlıyor ya ben ne yapacağım hiç bilmiyorum
Memnun oldum, bengisu ben.
MAŞALLAHUmarım 10ar 10ar gitmeye devam eder . ben de 115le başlamıştım, çabuk almıştım ilk 10 kiloyu o yüzden çabuk gitti. Gerisi için istikrarla savaşıyorum. Seni de burda görmekten mutluluk duyarım . Vereceğimiz kilolar yakınmış, benimki bir kilocuk fazla ama onu da atıp sana katılırım . İNŞALLAH tez zamanda sağlıklı sağlıklı veda edecekler bize
Selam kızlar. Ben eda.
Toplamda 53 kilo vermeyi hedefliyorum. bunun 10 kilosu gitti. Kaldı 43 kilosu. 108 kiloile mayıs sonunda diyete başladım. Geçen cuma günü 97,3 kiloydum. İnşallah vereceğiz kiloları
Bende memnun oldum... Gelecek yıl mart ayına kadar hepsini vermiş olmayı diliyorum. Şuan çalışıyorum çalışmasam daha kolay olacak bakalım zayıflamak uğruna işten çıkmayı bile düşünüyorum. Birde doktorum endoktrine gitmemei istedi. Onların dediğine göre zayıflayacakmışım.En azından okullar açılana kadar bariz bir fark olsun istiyorum. Herghün buralardayım. Siz nasıl yapıyorsunuz günlük yediklerinizi sporunuzu paylaşıyormusunuz?
Ben 1000 kalorinin altına inmeden 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Bir de her gün 3 mile leslie yapıyorum.
10 kilo için tebriklerinş hepimiz hedefimize ulaşırış aramıza hoşgeldin.. sen neler yapıyorsun zayıflamak için doktor konturolunde mi zayıflıyorsun yaşın kaç
Çok geçmiş olssun yalancı tümörün varmış galiba. Yaşın kaç bu arada? Ben her gün paylaşıyorum, 3 ara 3 ana öğün yiyorum, sağlıklı besinler tercih ediyorum, porsiyon küçültüyorum, suyu çok içip, spor yapıyorum. Bana katılmak isteyenler de her an yediklerini, düşündüklerini yazıyorlar, desteklerle zayıflıyoruz yani :) Ben her gün farklı bir spor yapıyorum bazen cardio bazen leslie bazen zumba. 1200 kalorinin altına düşme. Hatta 1500-1800 arası beslen.
Teşekkür ederim Hepimiz 10 ar 10 ar veririz gider inş. Daha önce hem diyetisyen hem akapunktur denemiştim ama diyetisyenimi sevmiyordum. Akapunktur tekrar aldırıyor çünkü yaşam şeklini değiştirmiyor. Bende artık sağlıklı zayıflayayım diye başladım. 24 yaşındayım. 5 senede 50 küsür kilo aldım maalesef. Çalışıyorum. Ayrıca açıktan okuyorum. Okul+iş+ailevi problemler bana 50 kilo olarak döndü. Hergün 2,3 gofret yada bir dilim pasta yada 2 cips bol kola her gün bir öğün fastfood yiyerek başardım kilo almayı. Çok kötü tabikiİlk başta dukan diyeti olarak başldım fakat şimdi dukan diyeti yapmadan vücudumun dengesini bozmadan kilo verebileceğimi öğrendim. Şuan herhangi bir diyetiyene gitmiyorum. Ama psedötümör serebri denilen bir hastalğım var ve doktor acil kilo vermemi söyledi. haftaya endokrine gideceğim onlarla zayıflamaya devam edeceğim.
Şuan günlük 3 ana+3 ara öğün yiyorum. 1000 -1300 kalori arası. Kalori takibi yapıyorum yani.
3 mile leslie yapıyorum.
3 litre su içiyorum.
Şeker+unlu mamüller yemiyorum.
Proteini öğünlerimde eksik tutmuyorum.
Akupunkturu halam da yaptırmıştı, bırakıldıktan sonra acıkma doyma hissi yok oluyormuş. Hiç tavsiye etmiyordu. Ben 15 senedir kiloluyum malesef (15 yaşındayım) sen 5 senede aldıysan çok daha kolay gider. Hızlı gelen hızlı gider.
Teşekkür ederim. Aynen yalancı tümörüm var. 24 yaşındayım. En az 1000 kalori alıyorum. 1200-1300 arasında alıyorum
spor konusunda sıkıntım var. Bazen çok yorgun geliyorum işten bu nedenle spor yapmaktan kaçınıyordum. Leslieyi zorunlu koyunca hayatıma daha iyi oldu. İlerde çeşitlendirebilirim. Ayrıca diyet yarışmasınada katılıyorum oda motivasyonumu arttıyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?