44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

şimdide 3tanecik kırmızı erik yedim dayanamam öğleye kadar yoksa
zaten öplen pek sevdiğim yemek yok

şimdide 3tanecik kırmızı erik yedim dayanamam öğleye kadar yoksa
zaten öplen pek sevdiğim yemek yok

Ara öğün işte daha ne olsun :))

Ben daha ara öğün yerken annemler mantı yediler, sabırlı insanım vesselam. Yemedim. Umarım bitirirler de öğleye kalmaz diye dua ettim, annem de bana ızgara tavuk yapacak :) Kayserili anne de hiç çekilmiyor yahu.

çok az kuru fasulye ve pilav yedim bu mide ne zaman alışıcak ya hiç dıymadım ben :))

çok su iç canım o zaman doymuş hissediyo insan bide acıkınca su iç içim dışım su oldu

elimden geldiği kadar içmeye çalışıorum ama işteyken çok içemiorum santraldeyim çünkü benim işi bilende yok bırakıp kalkamıorum pek malum su içincede çok tuvalet gelio :)

elimden geldiği kadar içmeye çalışıorum ama işteyken çok içemiorum santraldeyim çünkü benim işi bilende yok bırakıp kalkamıorum pek malum su içincede çok tuvalet gelio :)

haklısın canım ben yeni mezun oldum zayıflamadanda iş düşünmüyorum çalışanlar için kilo vermek daha zor bence yemekte ne varsa onu yemen gerekiyo gündüz spor yapma şansın fln olmuyo

Selam kızlar. Ben eda.
Toplamda 53 kilo vermeyi hedefliyorum. bunun 10 kilosu gitti. Kaldı 43 kilosu. 108 kilo ile mayıs sonunda diyete başladım. Geçen cuma günü 97,3 kiloydum. İnşallah vereceğiz kiloları

haklısın canım ben yeni mezun oldum zayıflamadanda iş düşünmüyorum çalışanlar için kilo vermek daha zor bence yemekte ne varsa onu yemen gerekiyo gündüz spor yapma şansın fln olmuyo

aynen öle canım bide santralde olduğum için sabah 8akşam 6 oturuorum hareketsiz yol mesafemde var 1saat geliş 1saat gidiş yemek ye otur en az 8oluo sonrada yorgun hissediorum kendimi spor falan canım istemio zaten benim çok acelem yok ayda 4kilo versem yeter :))

çok az kuru fasulye ve pilav yedim bu mide ne zaman alışıcak ya hiç dıymadım ben :))

Ben salataya abanıyorum, bi domates, bi salatalık, marul, maydanoz, bi bakmışım doymuşum ama sen işte olduğun için sana zor olur salata bulmak, yanında götür bence.
çok su iç canım o zaman doymuş hissediyo insan bide acıkınca su iç içim dışım su oldu

ben evdeyim ama hala içemiyorum, hep akşam karnım boşken içiyorum, sabahları 2 saat arayla yiyince su içecek vaktim yok

Okul başlıyor ya ben ne yapacağım hiç bilmiyorum

Selam kızlar. Ben eda.
Toplamda 53 kilo vermeyi hedefliyorum. bunun 10 kilosu gitti. Kaldı 43 kilosu. 108 kilo ile mayıs sonunda diyete başladım. Geçen cuma günü 97,3 kiloydum. İnşallah vereceğiz kiloları

Memnun oldum, bengisu ben.

MAŞALLAH Umarım 10ar 10ar gitmeye devam eder . ben de 115le başlamıştım, çabuk almıştım ilk 10 kiloyu o yüzden çabuk gitti. Gerisi için istikrarla savaşıyorum. Seni de burda görmekten mutluluk duyarım . Vereceğimiz kilolar yakınmış, benimki bir kilocuk fazla ama onu da atıp sana katılırım . İNŞALLAH tez zamanda sağlıklı sağlıklı veda edecekler bize

ara öğünlerde yiyiceğimi yanımda getiriorum zaten meyva salata tarzı şeyler artık onda ama öğleni iş yerinde ne varsa azar azar onlardan yiyorum artık

Bende memnun oldum... Gelecek yıl mart ayına kadar hepsini vermiş olmayı diliyorum. Şuan çalışıyorum çalışmasam daha kolay olacak bakalım zayıflamak uğruna işten çıkmayı bile düşünüyorum. Birde doktorum endoktrine gitmemei istedi. Onların dediğine göre zayıflayacakmışım. En azından okullar açılana kadar bariz bir fark olsun istiyorum. Herghün buralardayım. Siz nasıl yapıyorsunuz günlük yediklerinizi sporunuzu paylaşıyormusunuz?
Ben 1000 kalorinin altına inmeden 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Bir de her gün 3 mile leslie yapıyorum.

Selam kızlar. Ben eda.

10 kilo için tebrikler inş hepimiz hedefimize ulaşırış aramıza hoşgeldin.. sen neler yapıyorsun zayıflamak için doktor konturolunde mi zayıflıyorsun yaşın kaç

Çok geçmiş olssun yalancı tümörün varmış galiba. Yaşın kaç bu arada? Ben her gün paylaşıyorum, 3 ara 3 ana öğün yiyorum, sağlıklı besinler tercih ediyorum, porsiyon küçültüyorum, suyu çok içip, spor yapıyorum. Bana katılmak isteyenler de her an yediklerini, düşündüklerini yazıyorlar, desteklerle zayıflıyoruz yani :) Ben her gün farklı bir spor yapıyorum bazen cardio bazen leslie bazen zumba. 1200 kalorinin altına düşme. Hatta 1500-1800 arası beslen.

Öğle yemeğinde: yarım tavuk göğsü (1 tk z.yağıyla) , 1 kase yoğurt , salata (yağsız) , 2 yk mantı ( )

15 dakikaya da spor yapacağım

10 kilo için tebrikler inş hepimiz hedefimize ulaşırış aramıza hoşgeldin.. sen neler yapıyorsun zayıflamak için doktor konturolunde mi zayıflıyorsun yaşın kaç

Teşekkür ederim Hepimiz 10 ar 10 ar veririz gider inş. Daha önce hem diyetisyen hem akapunktur denemiştim ama diyetisyenimi sevmiyordum. Akapunktur tekrar aldırıyor çünkü yaşam şeklini değiştirmiyor. Bende artık sağlıklı zayıflayayım diye başladım. 24 yaşındayım. 5 senede 50 küsür kilo aldım maalesef. Çalışıyorum. Ayrıca açıktan okuyorum. Okul+iş+ailevi problemler bana 50 kilo olarak döndü. Hergün 2,3 gofret yada bir dilim pasta yada 2 cips bol kola her gün bir öğün fastfood yiyerek başardım kilo almayı. Çok kötü tabiki İlk başta dukan diyeti olarak başldım fakat şimdi dukan diyeti yapmadan vücudumun dengesini bozmadan kilo verebileceğimi öğrendim. Şuan herhangi bir diyetiyene gitmiyorum. Ama psedötümör serebri denilen bir hastalğım var ve doktor acil kilo vermemi söyledi. haftaya endokrine gideceğim onlarla zayıflamaya devam edeceğim.
Şuan günlük 3 ana+3 ara öğün yiyorum. 1000 -1300 kalori arası. Kalori takibi yapıyorum yani.
3 mile leslie yapıyorum.
3 litre su içiyorum.
Şeker+unlu mamüller yemiyorum.
Proteini öğünlerimde eksik tutmuyorum.

Teşekkür ederim. Aynen yalancı tümörüm var. 24 yaşındayım. En az 1000 kalori alıyorum. 1200-1300 arasında alıyorum
spor konusunda sıkıntım var. Bazen çok yorgun geliyorum işten bu nedenle spor yapmaktan kaçınıyordum. Leslieyi zorunlu koyunca hayatıma daha iyi oldu. İlerde çeşitlendirebilirim. Ayrıca diyet yarışmasınada katılıyorum oda motivasyonumu arttıyor. :)

Akupunkturu halam da yaptırmıştı, bırakıldıktan sonra acıkma doyma hissi yok oluyormuş. Hiç tavsiye etmiyordu. Ben 15 senedir kiloluyum malesef (15 yaşındayım) sen 5 senede aldıysan çok daha kolay gider. Hızlı gelen hızlı gider.

Yediklerim
sabah
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
Ara

2.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal)30 kcal
2.00 x 1 Adet Ülker Kepekli Grissini (31 kcal)62 kcal

Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk (259 kcal)259 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42

ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal

İstedikten sonra herşey yapılır. Her hedefe ulaşılır. Sen kendine dert etme yeter.
Şuan 15 sen vermen hem kolay hem verdikten sonra vücudun daaha çabuk toparlanır ve kalıcı olur.
Akupuntur metabolizmayı hızlandırıyor diyordu doktor ama herşeyi doğalı nasıl güzelse akupunktursuz zayıflamak o kadar güzel. Ben hemen vazgeçtim ondan.

Yarışma nasıl motivasyon arttırıyor ya benimki niye hiç artmıyor. Ben yarışmalarda geriye düşünce üzülüyorum bir de. Ayşe abla çağırmasa katılmazdım hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…