44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

en sevdiğim dondurmacıdan el yapımı keçi sütlü dondurmayla kapımda biten eşim sayesinde ama akşam yemeğini az yersem kurtarabilirim belki .. umut dünyası işte

Eşini sopayla dövsek mi acaba hep birlikte şaka yapıyorum tabi. Peki o zaman akşam yemeğiyle kurtar. Bundan sonra bozmak yok sen bozarsan ben bozarsam kim verecek bu kiloları ?

Eşini sopayla dövsek mi acaba hep birlikte şaka yapıyorum tabi. Peki o zaman akşam yemeğiyle kurtar. Bundan sonra bozmak yok sen bozarsan ben bozarsam kim verecek bu kiloları ?

zayıflayıp çıtır olmayayım diye yapıyo ondan.. döverim şekerim ben.. hem döverim hem severim şaka bi yana şiddete karşıyız tabee.. yok 2 limonlu maden suyu üstüne bol su ben götürürüm o dondurmaları falan .. panik yook kontrole alırız .. )

Son düzenleme:
Canımcım limonlu maden suyu dediğin şey maden suyuna limonu kendin mi sıkıyorsun yoksa hazır limonlu maden suyu mu ? Çünkü hazırları 40-50 kalori filan haberin olsun.içindeki meyve aroması yüzünden

vallaa bugün sapıttım .. dondurmalar dolmalar havalarda uçuştu bakalım yarın kaç kilo olucam

Hiç yakıştıramadım.

acıktım ben yaaaa ne yesem aceppp :)))

seçeneklerin neler?
Nasıl oldu bu iş ? kokoreçe bile hayır demiştin oysaki :2:
en sevdiğim dondurmacıdan el yapımı keçi sütlü dondurmayla kapımda biten eşim sayesinde ama akşam yemeğini az yersem kurtarabilirim belki .. umut dünyası işte

Ben bugün de pilav yedim. Neyse, çok sorun etmedim, akşam salata vs toparlarım.

Şu ana kadar yediklerim:

Sabah: 2 dilim tam bug ekmeği, sucuklu menemen, 1 kk peynir
Ara: kayısılı çay, 2 mısır pirinç patlağı (46 kal)
Öğle : 5 yk pilav, 8 yk yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
Ara: 30 dk zumba
Ara: kraker (120 kal)

valla canım yanımda benim o vardı sadece ondan attım ağzıma hafta sonu ya iş yerine pek bişey getirmedim yarın falan çalışmıyorum dio o kadarcıktan da bişey olmaz heralde

"Bütün Fransız kadınları bu yöntemle zayıflıyor..." sloganıyla hayatımıza giren mösyö Dukan, her ne kadar işe yarayan bir diyet şekli de olsa, ben Fransız'ın icat ettiği şeyden korkarım arkadaş. Sokakta b.ka basmamak için topuklu ayakkabıyı, aylardır yıkanmadığı belli olmasın diye parfümü, tırnak dibinin kiri belli olmasın diye french manikürü icat eden bu milletin, bu diyeti de "aman bulaşık çıkmasın" mantığıyla bulduğuna eminim.

ALINTI

Çok güldüm buna.

Ben fransada yasiyorum. Dukan diyeti cidden zayiflatiyor. Fransiz bayan arkadasimin biri zayifladi bu diyetle. Ama bu diyet bana gore degil, yapamam ben.

Bugünkü listem:

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, sucuklu menemen, 1 kk beyaz peynir
Ara: kayısılı çay, 2 mısır-pirinç patlağı (46 kal)
Öğle: 5 yk pilav, 8 yk taze fasulye, 1 kase yoğurt
Ara: 30 dk zumba
Ara: kraker (120 kal)
Akşam: Salata (yağsız) , 2 kk beyaz peynir, 3 yeşil 1 siyah zeytin, 1 dilim tam bug ekmeği

akşam oturdum bitane karnıyarığı yedim yaa sabahtan beri yemedim akşam tutamadım şu boğazımı hep bu kv yüzünden yapma diorum yapıo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…