- Konu Sahibi koizumirisa
-
vallaa bugün sapıttım .. dondurmalar dolmalar havalarda uçuştu bakalım yarın kaç kilo olucam
Nasıl oldu bu iş ? kokoreçe bile hayır demiştin oysaki :2:
en sevdiğim dondurmacıdan el yapımı keçi sütlü dondurmayla kapımda biten eşim sayesindeama akşam yemeğini az yersem kurtarabilirim belki .. umut dünyası işte
Eşini sopayla dövsek mi acaba hep birlikteşaka yapıyorum tabi. Peki o zaman akşam yemeğiyle kurtar. Bundan sonra bozmak yok sen bozarsan ben bozarsam kim verecek bu kiloları ?
Canımcım limonlu maden suyu dediğin şey maden suyuna limonu kendin mi sıkıyorsun yoksa hazır limonlu maden suyu mu ? Çünkü hazırları 40-50 kalori filan haberin olsun.içindeki meyve aroması yüzündenzayıflayıp çıtır olmayayım diye yapıyo ondan.. döverim şekerim ben.. hem döverim hem severimşaka bi yana şiddete karşıyız tabee.. yok 2 limonlu maden suyu üstüne bol su ben götürürüm o dondurmaları falan .. panik yook kontrole alırız .. )
vallaa bugün sapıttım .. dondurmalar dolmalar havalarda uçuştu bakalım yarın kaç kilo olucam
acıktım ben yaaaa ne yesem aceppp :)))
Nasıl oldu bu iş ? kokoreçe bile hayır demiştin oysaki :2:
en sevdiğim dondurmacıdan el yapımı keçi sütlü dondurmayla kapımda biten eşim sayesindeama akşam yemeğini az yersem kurtarabilirim belki .. umut dünyası işte
Eşini sopayla dövsek mi acaba hep birlikteşaka yapıyorum tabi. Peki o zaman akşam yemeğiyle kurtar. Bundan sonra bozmak yok sen bozarsan ben bozarsam kim verecek bu kiloları ?
valla canım yanımda benim o vardı sadece ondan attım ağzıma hafta sonu ya iş yerine pek bişey getirmedim yarın falan çalışmıyorum dio o kadarcıktan da bişey olmaz heralde
Herkes akşam salata yiyecek öyleyse
Pardon ya bir tane yemişsin, beni bi tane kesmeyeceği için direk bi paket diye düşündüm
"Bütün Fransız kadınları bu yöntemle zayıflıyor..." sloganıyla hayatımıza giren mösyö Dukan, her ne kadar işe yarayan bir diyet şekli de olsa, ben Fransız'ın icat ettiği şeyden korkarım arkadaş. Sokakta b.ka basmamak için topuklu ayakkabıyı, aylardır yıkanmadığı belli olmasın diye parfümü, tırnak dibinin kiri belli olmasın diye french manikürü icat eden bu milletin, bu diyeti de "aman bulaşık çıkmasın" mantığıyla bulduğuna eminim.
ALINTI
Çok güldüm buna.
Her diyet zayıflatıyor ama hepsi sağlıklı değilBen fransada yasiyorum. Dukan diyeti cidden zayiflatiyor. Fransiz bayan arkadasimin biri zayifladi bu diyetle. Ama bu diyet bana gore degil, yapamam ben.
Ah ah. O günleri de göreceğiz İNŞALLAHbi 65 kilo olsam var yaaa manken gibi hatun olucam :)
Canımcım limonlu maden suyu dediğin şey maden suyuna limonu kendin mi sıkıyorsun yoksa hazır limonlu maden suyu mu ? Çünkü hazırları 40-50 kalori filan haberin olsun.içindeki meyve aroması yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?