44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Dün şarkıyı dinleyince bir gazla neomarine gittim. 1 saat orada yürüdüm,1 saat de eve gelirken yürüdüm. Normalde 2 hamburger menüyü 10-11 liraya alıp kalori bombası yapan ben (2 menüyü de ben yemiyordum tabi) soya soslu tavuk ve salata aldım

Uzun bir tabakta biraz tavuk (sebzeli) biraz makarna ve salata, çok lezzetliydi ve süper diyetti

Her neyse, yeni bir güne GÜNAYDIN

bayılıyorum hall of fame e yaa

tatlım günlük yaptığın bi spor var mı yürüyosun galiba ondan başka :44:

9.00- Sporu falan unuttuk pıt pıt pıt yemek yedik.
Yumurta salatası (haşlanmış yumurta, maydonoz, tuz, soğan, pul biber)
2 dilim tahıllı ekmek
domates salatalık
11.30- 9lu çay
Misafirdeydik hiçbir şey yemedim.
12.30- kraker (128 kal)

Eveet, meraba diyet günlüğüm.

Spora başladım. Yarım saat ip atlama+karın kası hareketleri yapıyordum. Yarın 45dkya çıkarıp kalça hareketini de ekleyeceğim.

Ramazan çok zor geçiyor. En azından kilo almayayım diye düşünüyorum.

Bu pazar hedefim 104 olmak. Hayırlısı.

tatlım yazdıklarını tek tek okudum,maşallah ne kadar akıllı ve bilinçli bir genç kızsın sen öyle
henüz çok küçüksün önünde seni bekleyen koskoca bir hayat var ve sen o hayatı bir iki abur cubura değişme tatlım
yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde bir yılda tüm kilolarını kalıcı olarak verebilirsin.sakın pes etme,buradan da kopma mutlaka her gün günlüğüne gel ve yaz tatlım bu seni motive edecektir
takımların cuma yarışmalarını biliyormusun? onlardan birine katılman seni daha bir tetikleyecektir şiddetle tavsiye ediyorum
ben sana linki yazarım,oraya kendini tanıtır ve bir takımdan davet gelir ve başlarsın
bende 3 yıl önceside 106 kiloları görmüş biriyim.15aralık 2012 de 103 kilo ile başladım kilo vermeye,7 ayın sonunda şimdi 89 kiloyum,aslında 3 ay önce 85 leri gördüm ama motivasyonum düştü bi ara ben 90 a çıktım şimdi 89 um ve tekrar azimle devam edicem,emeklerim boşa çıkmasın.inşallah da 2014 haziranına kilo sorunum olmadan giricem.
sende azimle yılmadan sağlıklı bir şekilde devam et bitanem,kimse için değil sadece ve sadece kendin için yap

zayıflama takımlarına katılmak için link
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-465.html

Ben 90+ günlüklerine yazıyordum zaten ama bıraktım. Pek sevemedim galiba yarışma şeklini. Bakıyorum herkes kilo veriyor moralim bozuluyor yapamıyorum diye kıskançlık başa bela.

Teşekkür ederim ayrıca

BEYAZ EKMEKTEN NEFRET EDİYORUM!

Evet, basit şeker yemeyin diye boşuna demiyorlar. Basit şeker hemen kana karışır şeker yükselir, insülin hemen dengeler, bu da çabuk acıkmaya ve yedikçe yemeye sebep olur yazısı şehir efsanesi değilmiş.

Sahurda beyaz ekmek yedim ve her an acımdan ölebilirim. AÇIM BEN AÇ ühühühü

canım sahurda,2 adet kepekli tost yap kendine,1 haşlanmış yumurta,bir bardak light süt seni uzun süre tok tutacaktır,sütünede tarçın eklersen kandaki şekeride dengeliyor
ayrıca iftar sahur arası 2.5 litre kadar su içmelisin.su içilmeden kilo verilmiyor malesef.suyuda birden 1 litre olarak değilde bölerek iç mesela iftardan yatana kadar 1.5 ltre bitirsen.sahura kalkınca yarım litre,sahurdan sonrada yarım litre içsen sana olur 2.5 litre
birde en önemli şeylerden biri meyveleri mutlaka yarım çay bardağı süt yada 2 kaşık yoğurtla tüketmeliyiz.meyve şekeri çok acıktırıyor ve kan değerlerini oynatıyor.yoğurt ve süt bu şekeri dengeliyor

oruç mu tutuyorsun ben oruçken asla kilo veremem

İnan inan yaparsın sen :)Dün akşamdan 71 kilo ile başladım bakalım nolucak abur cubur yemiyorum bol su içiyorum bayramda 67 olmayı istiyorum

Dün akşam çıktım kendime ekmek almaya. sürekli pide yiyordum. bu böyle gitmez, tahıllı ekmeklerime döneyim dedim. Ruşeymli çok tahıllı ekmek aldım ama baya ekmeğin 3-4 katı fiyatınaymış. Neyseciğime. Gece kalkıp nasıl tost yapacağımın hayallerini kurup uyudum ve kalktığımda saat 5'ti Sahursuz tutuyorum bugün.

Suyu çok seviyorum, özellikle ramazan dolayısıyla sürekli su içiyorum. Haşlanmış yumurtanın tok tuttuğunu duydum ama ben rafadan veya haşlanmış yumurta yiyemiyorum. 3. sınıfta falan bakıcım vardı her sabah sadece rafadan yumurta yapardı, beceriksizdi anlayacağın. soğudum yumurtadan. Ama bu süt taktiğini ilk kez duydum. İşime yarar teşekkür ederim.

Regli bekliyorum artık. 20 günde olurdum normalde. bugün 23. gün. olmadım.
Sonra molaa! Regl olunca ayça kaya'nın diyetlerini yapacağım. deneyelim bakalım.

Zayıflayınca annemler bana bi akıllı telefon alacaklar ödül olarak (95 kilo civarı olunca)
Sonracığıma karın kası yapacağım. Çok sevimli bir şey bence.
bkz :

Yeni bi facebook açacağım, yeni fotoğraflar, yeni ben, yeni facebook.
Kendime elbise ve etek alacağım, renkli pantolonlar alacağım, kapri bile alacağım, hiç giymediğim şeyler listemin hepsini alacağım.
Hayattan tat almayı öğreneceğim, tek tadın yemekler olmadığının farkına varacağım.
İnsanlar güzel derken cümlenin başına "yüzün" cümlenin sonuna "ama" eklemeyecekler.
Özgüvenim olacak.
Voleybol oynarken utanmayacağım, zıplayabileceğim, dans edeceğim.
VAZGEÇMEYECEĞİM.
HAYAL ETMEKLE KALMASINI İSTEMİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…