44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Günde iki şişeden fazlası mide hastalığı yapar. Bir de soda kilo verdirmez gaz çıkartır Belki içine sıktığı limon işine yaramıştır. Salatana bol limon sık onun yerine bence

hastayken kilo vermek zor mu alıo bende bugün hastalandım:18:

midede şişlik yapıyo en azından çoğu kadında öle seni bilemem tatlım benim karnım şişer sancılanırım regl sonunda o sancı gider şişkinlikte gider haliyle kilo verimi hızlanır.. o bakımdan dedim şekerr
ahh ah bende 78 kiloydum evlendiğimde geçen sene o zaman kendime kilolu diyodum 92-93 gördüm tartıda şimdi o halime manken derim herhalde

Günde iki şişeden fazlası mide hastalığı yapar. Bir de soda kilo verdirmez gaz çıkartır Belki içine sıktığı limon işine yaramıştır. Salatana bol limon sık onun yerine bence

ben akşamları yemekten 2 saat sonra 1 sodanın içine yarım limonu sıkıp içiyorum ödem attırıyo en azından belim falan inceldi vee evet koizumirisacım 2 şişeden fazlası rahatsızlık verebilir midesi hassaz olanlar içmesin lütfen . ben 1 şişe içiyorum hem mineral hem ödem atıyorum hemde selülütlere iyi geldiği söleniyo ama daha ben faydasını görmedim

aynen canım evlendiğimde 78 im çook kiloluyum diye depresyona giriyordum şimdi kafamı nerelere yuram kilo aldı başını gitti

Mideniz çabuk bulanıyorsa okumayın:

Bu arada iki gündür klozet ve regl dolayısıyla tuvalete hiç girmemiştim, eve girer girmez tüm iç organlarım çıktı ıyk

doğru söylüyosun haylazcım bilinçli bir hamilelik geçircez en azından..
ee söleyin bakalım ahali bugün neler yediniz içtiniz kalorileriniz kaç ben 1198 de kaldım 1200 olamadı

menüm
sabah
1 yumurta
yarım domates
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
1 kk beyaz peynir

ara
3 şeftali :S

öğlen
4-5 yemek kaşığı kabak musakka
1 kase cacık
yeşil salata yağsız ..

akşam
3 yemek kaşığı musakka
2 yemek kaşığı taze fasulye
cacık ama salatalık azdı içinde ayran gibi içtim :)

şuan için 2 lt su 3 e tamamlıycam

Son düzenleme:

Öleceksin

Ben bugün yazmayayım yarın yazayım, sabah ve öğleyi şilede yedim malum

Öleceksin

Ben bugün yazmayayım yarın yazayım, sabah ve öğleyi şilede yedim malum

yok kız bana tam geldi yada midem küçüldü :26: bide boyum senin kadar yokki benim ablayım ama kısayım mahşallah yeni jenarasyon manken boyuyla dünyaya geliyo hareketsiz vücut ,yaş gittikçede vücudun metabolizması yavaşlıyo fazla yemişim gibi karnım şiş.. :86::86:

Benim sülalem uzun yahu, babam 195 halalarım 185 falan, ben yine annem sayesinde dengelenmişim 175 olmuşum Ben de küçükken zayıflayayım bari.
bide sabah yediğim ekmek var yaa bak onu unutmuşum 1 dilim 1 dilimdir :)))))

Yaşayabilirsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…