- Konu Sahibi koizumirisa
-
bide kızlar yemekten sonra sade sodanın içine limonun çeyregini sıkıp içen birine faydası olmuş zayıflama konusunda hemde normal yemiş ben bugün öğlen denedim öğlenden öğlene içiyim diyorum bakalım
hastayken kilo vermek zor mu alıo bende bugün hastalandım:18:
ahh ah bende 78 kiloydum evlendiğimde geçen sene o zaman kendime kilolu diyodum 92-93 gördüm tartıda şimdi o halime manken derim herhaldebende bu sene denize bile girmedim kilolardan ama bi zayıflasam bikini giyeceğimeşim eylül 15 ten sonra için marmariste otel bakalım diyo ama bu sene hiç gidesim yok geçen sene 15 gün balayı yapmıştım tabi o zaman 78 kiloydum
bide kızlar yemekten sonra sade sodanın içine limonun çeyregini sıkıp içen birine faydası olmuş zayıflama konusunda hemde normal yemiş ben bugün öğlen denedim öğlenden öğlene içiyim diyorum bakalım
Günde iki şişeden fazlası mide hastalığı yapar. Bir de soda kilo verdirmez gaz çıkartırBelki içine sıktığı limon işine yaramıştır. Salatana bol limon sık onun yerine bence
Eki Görüntüle 784346
48e kadar bedeni bulunanlar, bazılarında 56 falan da var :
http://www................./mahsul/mayo-elbise-siyahbeyazguemues-gri-baskili-947115/
http://www................./mahsul/mayo-siyah-943897/
http://www................./mahsul/vuecut-sekillendiren-etekli-mayo-siyah-945454/
hastayken kilo vermek zor mu alıo bende bugün hastalandım:18:
midede şişlik yapıyo en azından çoğu kadında öle seni bilemem tatlım benim karnım şişer sancılanırım regl sonunda o sancı gider şişkinlikte gider haliyle kilo verimi hızlanır.. o bakımdan dedim şekerr
ahh ah bende 78 kiloydum evlendiğimde geçen sene o zaman kendime kilolu diyodum 92-93 gördüm tartıda şimdi o halime manken derim herhalde
ben akşamları yemekten 2 saat sonra 1 sodanın içine yarım limonu sıkıp içiyorum ödem attırıyo en azından belim falan inceldi vee evet koizumirisacım 2 şişeden fazlası rahatsızlık verebilir midesi hassaz olanlar içmesin lütfen. ben 1 şişe içiyorum hem mineral hem ödem atıyorum hemde selülütlere iyi geldiği söleniyo ama daha ben faydasını görmedim
aynen canım evlendiğimde 78 im çook kiloluyum diye depresyona giriyordum şimdi kafamı nerelere yuram kilo aldı başını gitti
olsun canım bu da bize ders olsun bidaha almayız işte ..
bu günleri hatırlıycaz yerken kendimizi dengeliycez
doğru söylüyosun haylazcım bilinçli bir hamilelik geçircez en azından..
ee söleyin bakalım ahali bugün neler yediniz içtiniz kalorileriniz kaç ben 1198 de kaldım 1200 olamadı
menüm
sabah
1 yumurta
yarım domates
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
1 kk beyaz peynir
ara
3 şeftali :S
öğlen
4-5 yemek kaşığı kabak musakka
1 kase cacık
yeşil salata yağsız ..
akşam
3 yemek kaşığı musakka
2 yemek kaşığı taze fasulye
cacık ama salatalık azdı içinde ayran gibi içtim :)
şuan için 2 lt su 3 e tamamlıycam
Öleceksin
Ben bugün yazmayayım yarın yazayım, sabah ve öğleyi şilede yedim malum
yok kız bana tam geldi yada midem küçüldü :26: bide boyum senin kadar yokki benim ablayım ama kısayımmahşallah yeni jenarasyon manken boyuyla dünyaya geliyo hareketsiz vücut ,yaş gittikçede vücudun metabolizması yavaşlıyo fazla yemişim gibi karnım şiş.. :86::86:
bide sabah yediğim ekmek var yaa bak onu unutmuşum 1 dilim 1 dilimdir :)))))
bende bugün 1097 de kaldım yani fittingo öyle diyo şimdi bi meyve yiyeyim bari
günaydınnn şekerler
Günaydın .
Hanımlar başım çok ağrıyor, yemek yiyesim yok , kahvaltıyı anca şimdi yaptım. Yatağa girip hiç çıkmamak bugünkü hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?