- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi koizumirisa
-
Günaydın .
Hanımlar başım çok ağrıyor, yemek yiyesim yok , kahvaltıyı anca şimdi yaptım. Yatağa girip hiç çıkmamak bugünkü hedefim.
Benim sülalem uzun yahu, babam 195 halalarım 185 falan, ben yine annem sayesinde dengelenmişim 175 olmuşumBen de küçükken zayıflayayım bari.
Yaşayabilirsin o zaman
Günaydın .
Hanımlar başım çok ağrıyor, yemek yiyesim yok , kahvaltıyı anca şimdi yaptım. Yatağa girip hiç çıkmamak bugünkü hedefim.
hayırdır canım hasta falan mı oluosun yoksa yat dinlen tabi geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım ..:26:
hey mahşallahbenim anne tarafım uzun baba tarfım kısa .. ama rejimini sağlıklı yapmazsan boy uzaman durabilir ben ilk rejim yaptığımda 15 yaşındaydım ve 1.68 di boyum öle kaldı sağlıksız yaptım ama ben .. sen dikkat et tamammı ablacım
ayy kendimi biran akıl veren teyzeler gibi hissettim
ayyy çokkk sıcak bir gün bugün yaa.. çanakkale rüzgarıyla meşhurdur ama rüzgar bile yok :S piştimmmm
herkese merhaba kızlar. çizelge yaptım kontrol edceğim. bu arada 3 günde 3 kilo vermiş bulunmaktayım. bu sefer olacak. inanıoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm :))))
ayyyy çok açım bu akşam neden böle oldum ben zor dayanıyorum ... :S aklımda börekler dolmalar pastalar patates salataları halay çekiyo...:125::125:
herkese merhaba kızlar. çizelge yaptım kontrol edceğim. bu arada 3 günde 3 kilo vermiş bulunmaktayım. bu sefer olacak. inanıoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm :))))
tebrikler canım
inancını yitirme zaten burda hep birlikte kilo vereceğiz
duuuuuuuuuurrrr.... haaaayıııırrrr.... hele bu saatte ... yemek yok :18: bak ne güzel kilolar vermişsin. yıllardır yiyoz zaten. ha gayret... biz kadınız... yapamayacağımız hiçbir şey yokgösterelim kendimizi kızlaaaarrrr
merhaba kızlaaaaaarrrrben çok şişman olduğum için ilk günlerde 3 günde 3 kilo normal. ne yaptım söyleyeyim bebişler : az yedim. özel yemek yapmadım, sadece az yedim ve sabah bir fincan yeşil çay, öğlen bir fincan form çayı, akşam da bir fincan daha yeşil çay içtim. son yemeği 6 da yedim. sonrasında bişey yemiorum. bu arada geçen hafta b fit spora başladım ve akşam da 40 dakika yürüdüm. daha çok yeni başladım kızlar birkaç gün oldu ama arttık gerçekten yeter kızlar yeter. yemenin ve yemeğin sonu yok. hele benim gibi antakyalıysanız burada kilo vermek çok daha zor ama yaş oldu 33. kızım 4 yaşında ve okula başlayınca benim üzerimden kendisiyle alay edilmesini istemiorum. yıllar boyunca çok örselendim şişmanlık yüzünden, söylenmeyen laf, verilmeyen nasihat kalmadı. her saçma laf ateş gibi düşüordu içime kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz. hiç beddua etmeyen ben artık bunu diorum: beni kınayan iki ay içinde benim gibi olsun diorum. vicdanım hiç de sızlamıor. üzgünüm ama bu böyle. neyse, pazar pazar moralimizi bozmayalım. daha çok dertleşiriz. hepinize iyi pazarlar
Buraya yazmıyorum ama her gün girip okuyorum sizi hepinize maşallah :) geleceğin çıtırları sizi
geldim canım akşam yemedim ama bugün ne istiyosam yedim .. pişman değilim 2 haftada 1 gün olsuun o kadar kan şekerim düzeldi valla..yarın aynen devam bakalım yarın kaç kilo kalkıcam
hehehe teşekkürler tatlımm .. bizi izlemeye devam edinBuraya yazmıyorum ama her gün girip okuyorum sizi hepinize maşallah :) geleceğin çıtırları sizi
merhaba kızlaaaaaarrrrben çok şişman olduğum için ilk günlerde 3 günde 3 kilo normal. ne yaptım söyleyeyim bebişler : az yedim. özel yemek yapmadım, sadece az yedim ve sabah bir fincan yeşil çay, öğlen bir fincan form çayı, akşam da bir fincan daha yeşil çay içtim. son yemeği 6 da yedim. sonrasında bişey yemiorum. bu arada geçen hafta b fit spora başladım ve akşam da 40 dakika yürüdüm. daha çok yeni başladım kızlar birkaç gün oldu ama arttık gerçekten yeter kızlar yeter. yemenin ve yemeğin sonu yok. hele benim gibi antakyalıysanız burada kilo vermek çok daha zor ama yaş oldu 33. kızım 4 yaşında ve okula başlayınca benim üzerimden kendisiyle alay edilmesini istemiorum. yıllar boyunca çok örselendim şişmanlık yüzünden, söylenmeyen laf, verilmeyen nasihat kalmadı. her saçma laf ateş gibi düşüordu içime kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz. hiç beddua etmeyen ben artık bunu diorum: beni kınayan iki ay içinde benim gibi olsun diorum. vicdanım hiç de sızlamıor. üzgünüm ama bu böyle. neyse, pazar pazar moralimizi bozmayalım. daha çok dertleşiriz. hepinize iyi pazarlar
hehehe teşekkürler tatlımm .. bizi izlemeye devam edin
vallaa haklısın canım annanem bile laf söledi yaww ömründe rejim yapmamış insan.. Allahtan eşim imdadıma koşuyo öle anlarda ben bu şekilde seviyorum karımı diyo
merhaba aranıza yeni katıldım enerjiniz öyle güzelki yarın hemen diyete başlıyorum banada yardım ederseniz sevinirim inanın benım çooooooook kilo vermem gerek
geldim canım akşam yemedim ama bugün ne istiyosam yedim .. pişman değilim 2 haftada 1 gün olsuun o kadar kan şekerim düzeldi valla..yarın aynen devam bakalım yarın kaç kilo kalkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?