- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi koizumirisa
-
bu sabah itibariyle 71.900 olmuşum geriye 8.900 var dahaaaa
durmak yok yola devam
bugün kimsecikler yok:44:
ewet ya kimsecikler yok bugün burda nerde bu millettttt
canımm tebrik ederim az kalmış yolun sonu hayırlısıyla gidicek kilolar
bende 600 gram daha vererek 84,9 oldum .. ahh ah bi 70 li rakamları görsem
ben geldimm sabah şekerleriikoizumirisa da evde değilmiş bak.. iyi bari haber aldık merak ediyodum noldu bu kızçemize diye :26::26:
evett bugünü 1200 kal ile kapamış bulunuyorum ..
kızlar siz neler yaptınız bakim bugün ?
günaydın canlarımmm
Kızlar herkese günaydınlar... Bugün ilk defa yazıorum. Uzun zamandır takipçisiyim diyet bölümünün. Kızlar çok ama çok şişmanım ve artık ciddi anlamda zayıflamak istiyorum. Beni de alır mısınız aranıza?? Birbirimizi motive ederek kilo vermemiz kolaylaşır belki(
günaydın fıstıklar .. aa bugün çokk mutluyum 3 gündür sabit duran kilom 4 günün sabahında 600 gram aşağıya inmiş bulunmakta.. vallaa bugünde inmeseydi bozcaktım rejim mejim kalmıycaktıı .. çokk mutluyum çokkkkk
günaydın aramıza hoşgeldin kaç kilosun canım bide yaşın kaç
forumda dolanırken bebe yağının faydalı olduğunu duydum bu çatlaklar için banyodan sonra sürün diyolar bide.. bu çatlakların görünümünün azalmasında limon ve kahveyi karıştırıp bulamaç yapıp çatlak bölgelere sürün 5 dk bekleyin duşa girin diyolar 2 günde 1 yapılmalıymış .. ama daha başlamadım ne yalan söliyim pek üşengecimdir böle şeylerde..
kızlar bugün diyete başlayalı tam bir ay oldu doktor bir ay önce vücudumda çok ödem olduğu söylemiti ödemde gitti yağda gittinasıl mutluyum anlatamam 106 kilo olmuşum daha vermem gereken 35 kilo var adım adım hedefe doğru gidiyorum kemdimi alkışlıyorum
evet hoş bulduk kızlar :) yaşım 33, boyum 1.67, ve kilom dün 118.6 idi. b-fit spor merkezine başladım. dün ilk defa yemeğime dikkat ettim ve akşam 6 dan sonra bir şey yemedim. bu sabah uyandığımda yani sadece bir günde 117.1 olmuştu kilom. tabii ki ilk başlarda hızlı olup sonra yavaşlayacak bu kilo vermeler. kızlar bu sefer çok kararlıyım. kendime 1 yıl süre tanıdım. birbiriimizi destekleyerek sağlıklı beslenme ve sporla olmayacak hiçbir şey yok. beni de kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
yaww koizumirisa nerde ..sesi soluğu çıkmıyo günlüğü ele geçirmiş gibiyiz
bende onu soracaktım sen benden önce davrandınhergün giriyordu bugün hiç girmemiş
işi var herhalde girer akşama belki.. diyeti bozmamıştır umarım iyi gidiyodu ..:26::26:
kızlar naber pek uğrayamadım buraya bugün
hem bu son yazılanlar nie ilk sayfada çıkıo artık ya sizde de öle mi
bozmaz bence çok kararlıydı işi vardır
internetle ilgili bir sıkıntısı vardır belki. Bırakacağını hiç sanmam.
bugün kimsecikler yok:44:
ewet ya kimsecikler yok bugün burda nerde bu millettttt
Merak etmeyin koizumirisa evde degilmis o yüzden internete giremiyomuş
Arkamdan konuşmayın kızlarben geldimm sabah şekerleriikoizumirisa da evde değilmiş bak.. iyi bari haber aldık merak ediyodum noldu bu kızçemize diye :26::26:
bu sabah itibariyle 71.900 olmuşum geriye 8.900 var dahaaaa
durmak yok yola devam
kaçak seni nerelerdesin sen konuşuruz tabi arkandan bişey demeden öle kaçıp gitmek yok
Arkamdan konuşmayın kızlarVay başıma gelenler hanımlar, dün sabah kahvaltı yaptık, sonra şilede havuzlu villası olan bir akrabamıza gidelim dedik. Vaaay benim böyle akrabalarım mı varmış falan dedim tabi. Bu adamın dedesi benim dedemin babannesiyle kardeşmiş. Akrabalığımız Hz. Adem'e dayanıyor desem yeri yani yüzelim gezelim oturalım gelelim dediler, sabah 10da çıktık yola, oraya vardığımızda saat 15ti. Öğle yemeğini 16da yedik, diyet miyet kalmadı yani, acıkmışım zaten, 6 saat yememişim. Akşam yemeğini ben daha acıkmadan 19da yedik. Bunlar bizde kalın demeye başlamaz mı. Ben reglim, yanımda ped yok, içimdeki insan öldü. Sabaha kadar öle dirile uyudum, sabah yüzmeye gittik. Meğer burası villa sitesiymiş. Havuz ortak. Benim annem kapalı, o girmedi, ben regl giremedim , bi kardeşim (5 yaşında) zıpladı durdu. Hayatımın en iğrenç tatili oldu. Oy oy. Sabah aklıma takım geldi telefonda -5 TL falan var, daha ana ekranı görmeden para bitti bağlanamadım. Son anda @galatea'nın numarası olduğu aklıma geldi, ona mesaj attım, sağolsun yazmış. Neyse ki sayfayı boş bırakmamışsınız. Eve yeni vardım bu arada hemen buraya koştum
oyy oyy ne olmuş kızçem sana bu sıcakta havuza bakmak ve girememek yazık kuzucum
evet biz burayı bastık resmen .. tabi benim çenem düşük olunca boş bırakmamak olmazdıneyse şükür kavuşturana .. neyseki kilo almamışsın bu geziden buna da şükür.. regl bitene kadar sakın sıkma kendini sonra bi anda gidiyo
Ay çok fenaydı. Ama gaza getirdi beni. Ben o sıcakta yanarken, zayıf zayıf kızlar bikinilerle sulara atlamalar . Ben de bir an önce o hale gelmeliyim
Tecrübeyle sabit seninki
Ay çok fenaydı. Ama gaza getirdi beni. Ben o sıcakta yanarken, zayıf zayıf kızlar bikinilerle sulara atlamalar . Ben de bir an önce o hale gelmeliyim
Tecrübeyle sabit seninki
hepimizin hayali zaten o canım :)))))))
bende bu sene denize bile girmedim kilolardan ama bi zayıflasam bikini giyeceğimeşim eylül 15 ten sonra için marmariste otel bakalım diyo ama bu sene hiç gidesim yok geçen sene 15 gün balayı yapmıştım tabi o zaman 78 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?