- Konu Sahibi koizumirisa
-
merhaba aranıza yeni katıldım enerjiniz öyle güzelki yarın hemen diyete başlıyorum banada yardım ederseniz sevinirim inanın benım çooooooook kilo vermem gerek
valla sana kötü örnek olmak istemem ama ben haftanın 6 günü dikkat edip bir gün vahşice yiyerek 2,5 ayda 15 kilo vermiştim bundan 7 yıl önce. tabii bunu yapma ama 2 haftada bir canının istediğini yemişsin çok mu?? afiyetler olsunn :)
merhaba aranıza yeni katıldım enerjiniz öyle güzelki yarın hemen diyete başlıyorum banada yardım ederseniz sevinirim inanın benım çooooooook kilo vermem gerek
kahvaltım: 3 küçük salatalık, bir kırmızı biber. beş zeytin, iki kibrit kutusu kaşar, 2 ceviz. ekmek yemedim. hesapladım. 450 küsur kalori. hadi hayırlısı. şimdi de yeşil çayımı hazırlayacağım kızlar. görüşmek üzere....
güzel bir kahvaltı afiyet olsun :)Benimki de : 1 domates, 5 siyah zeytin, 2 dilim uno denge light, 1 dilim beyaz peynir, 1 bardak limonlu yeşil çay, maydanoz
mrb canım hoşgeldin ne demek büyük bi zevkle yardım ederiz demi kızlar
ben 170 boyundayım kilomu hiç sormahoşgeldiinKilon boyun yaşın nedir? Hedefin ne? Nasıl bir diyet yapıyorsun?
Kızlar kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz
Kızlar kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz
ben 170 boyundayım kilomu hiç sormaama şimdilik hedefim 30 kiloyu bi çikarmak istiyorum bu bedenden
bellibi diyet listem yok aslında az yıgıp çok hareket etmeyı planlıyorum tabı inşallah
niye çekiniyorsun :26:
aramıza hoşgeldin ... burda birbirimize destek oluyoruz sen kaç kilosun kaç kilo vermen lazım yaşın kaç ay çok oldu sanki bu sorular
mrb canım hoşgeldin ne demek büyük bi zevkle yardım ederiz demi kızlar
valla sana kötü örnek olmak istemem ama ben haftanın 6 günü dikkat edip bir gün vahşice yiyerek 2,5 ayda 15 kilo vermiştim bundan 7 yıl önce. tabii bunu yapma ama 2 haftada bir canının istediğini yemişsin çok mu?? afiyetler olsunn :)
tatlım hoşgeldin.. çoğu kişiye sölediğim gibi en zoru karar vermek ve ilk adımda o aslında sen kafana koyduysan gerisi boş yavaş yavaş gidiyo kilocuklarönemlisi sağlıklı bir şekilde zayıflamak ..30 kilo vermek istiyomuşsun okudum bunun için önüne zaman koyma strese girersin benden sölemesi bak ben 2 haftada sinir krizi geçirip yemeğe saldırdım yok şu zaman şu kadar kilo olucam diyee yırtınıyodum üstelik ..
sana tavsiyem çizelge oluştur kendine bak o baya motive ediyo her giden kilocukta gidip çizelgeyi değiştiresin geliyo.. bide öğünlerini düzenli takip et.. insanlara kulak asma ister yargılayıcı olsunlar isterseler yemen için ısrarcı... en önemlisi sensin unutma sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atmışsın yolun açık olsun pıtırcığım
ederiz tabii hep destek tam destek
saol tatlım sabah tartıda kilo almasaydım iyiydi 400 gram almışım..ama çook şişim şuan wc de çıkamadım .. tabi o kadar yiğince bağırsaklarda şaşırdı.. yarın ki kiloma göre değiştircem çizelgemi bugün bi toparlasın kendini vücut
çok teşekkür ederim desteginiz için geçek ten motivasyona cok ihtiyacim vardı ben çizergeyı nasıl oluşturucam yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?