44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

merhaba aranıza yeni katıldım enerjiniz öyle güzelki yarın hemen diyete başlıyorum banada yardım ederseniz sevinirim inanın benım çooooooook kilo vermem gerek

canım hoş geldin. ben de yeniyim, yardımlaşarak yapılamayacak hiçbir şey yok. benim gibi kıçını kaldıramayan bir tembel bile bu kadar kararlıysa herkes yapabilir. başaracağız kızlar!!! fit olacağız. bak yukarıdaki bir bebiş ne güzel yazmış. biz geleceğin çıtırlarıyız. boyunu, yaşını, kilonu gir canım. hatta kilo çizelgesi yapmaya çalış. böyle gerçekten daha çok motive olursun. ben şimdi bir koca bardak dolusu su içeceğim, sonra hafifi bir şeyler atıştırıp yeşil çayımı içeceğim ve 10.30 da spora gideceğim. akşam da yürüyeceğim. hadi kaldırın popoları kızlar. güzel bir güne ve zayıf bir geleceğe her gün kocaman bir MERHABAAAAAAAAAAAAA diyelim

kahvaltım: 3 küçük salatalık, bir kırmızı biber. beş zeytin, iki kibrit kutusu kaşar, 2 ceviz. ekmek yemedim. hesapladım. 450 küsur kalori. hadi hayırlısı. şimdi de yeşil çayımı hazırlayacağım kızlar. görüşmek üzere....

Ben de aynen öyle verdim ilk haftamda 5 gün diyet 2 gün acısını çıkarma sonra ikinci hafta bu 3 gün , sonraki hafta 4 gün derken kilo verememe başladı.

Benimki de : 1 domates, 5 siyah zeytin, 2 dilim uno denge light, 1 dilim beyaz peynir, 1 bardak limonlu yeşil çay, maydanoz

merhaba aranıza yeni katıldım enerjiniz öyle güzelki yarın hemen diyete başlıyorum banada yardım ederseniz sevinirim inanın benım çooooooook kilo vermem gerek

aramıza hoşgeldin ... burda birbirimize destek oluyoruz sen kaç kilosun kaç kilo vermen lazım yaşın kaç ay çok oldu sanki bu sorular

aramıza hoşgeldin ... burda birbirimize destek oluyoruz sen kaç kilosun kaç kilo vermen lazım yaşın kaç ay çok oldu sanki bu sorular

hoşbulduk canım ben 30 yaşında çocuk annesiyim boyum 170 kilom galiba kendimede itiraf etmek zorundayım150 ve benim önümde cooook uzun bi yoll var çok denedim olmadı ama busefer sizinle bu işi yapacağıma inanıyorum

tatlım hoşgeldin.. çoğu kişiye sölediğim gibi en zoru karar vermek ve ilk adımda o aslında sen kafana koyduysan gerisi boş yavaş yavaş gidiyo kilocuklar önemlisi sağlıklı bir şekilde zayıflamak ..30 kilo vermek istiyomuşsun okudum bunun için önüne zaman koyma strese girersin benden sölemesi bak ben 2 haftada sinir krizi geçirip yemeğe saldırdım yok şu zaman şu kadar kilo olucam diyee yırtınıyodum üstelik ..

sana tavsiyem çizelge oluştur kendine bak o baya motive ediyo her giden kilocukta gidip çizelgeyi değiştiresin geliyo.. bide öğünlerini düzenli takip et.. insanlara kulak asma ister yargılayıcı olsunlar isterseler yemen için ısrarcı... en önemlisi sensin unutma sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atmışsın yolun açık olsun pıtırcığım

mrb canım hoşgeldin ne demek büyük bi zevkle yardım ederiz demi kızlar

ederiz tabii hep destek tam destek

saol tatlım sabah tartıda kilo almasaydım iyiydi 400 gram almışım..ama çook şişim şuan wc de çıkamadım .. tabi o kadar yiğince bağırsaklarda şaşırdı.. yarın ki kiloma göre değiştircem çizelgemi bugün bi toparlasın kendini vücut

çok teşekkür ederim desteginiz için geçek ten motivasyona cok ihtiyacim vardı ben çizergeyı nasıl oluşturucam yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…