44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

tebrik ederim canımmmm

tebrik ederim canımmmm

teşekkür ederim tatlım :) inşallah hedefimize ulaştığımızıda gösrürüz hep beraber :)

Hoşgeldin ,günaydın cnm demin cevap yazamadım .. tatlım hepimizin kilo problemi var ilk adım İSTEMEK ve bu yola BAŞLAMAK gerisi kendiliğinden geliyo ..
bak sende istemişsin gelmişsin ne güzel hep beraber veririz umarım kilocuklarımızı

boyun , yaşın ve kilon kaç bu arada tatlım ?

doğru söylüyosun canım bozmak yok aynen devam ediyorum .. inşallah bu sefer istediğim kiloya indikten sonra tekrar kilo almam en çok korktuğum o sabitleyemiyorum ..al ver ,al ver vücut çatlak doldu yaa

evet canım ya benimde göbeğimde var çatlaklar krem falan hiçbir işe yaramıyor

evet canım ya benimde göbeğimde var çatlaklar krem falan hiçbir işe yaramıyor

forumda dolanırken bebe yağının faydalı olduğunu duydum bu çatlaklar için banyodan sonra sürün diyolar bide.. bu çatlakların görünümünün azalmasında limon ve kahveyi karıştırıp bulamaç yapıp çatlak bölgelere sürün 5 dk bekleyin duşa girin diyolar 2 günde 1 yapılmalıymış .. ama daha başlamadım ne yalan söliyim pek üşengecimdir böle şeylerde..

kızlar bugün diyete başlayalı tam bir ay oldu doktor bir ay önce vücudumda çok ödem olduğu söylemiti ödemde gitti yağda gitti nasıl mutluyum anlatamam 106 kilo olmuşum daha vermem gereken 35 kilo var adım adım hedefe doğru gidiyorum kemdimi alkışlıyorum

emin ol üşengeçlik konusunda sende aynı durumdayımdır bi gün yaparım devamı pek gelmez ama bunuda bi deniyeyim

evet hoş bulduk kızlar :) yaşım 33, boyum 1.67, ve kilom dün 118.6 idi. b-fit spor merkezine başladım. dün ilk defa yemeğime dikkat ettim ve akşam 6 dan sonra bir şey yemedim. bu sabah uyandığımda yani sadece bir günde 117.1 olmuştu kilom. tabii ki ilk başlarda hızlı olup sonra yavaşlayacak bu kilo vermeler. kızlar bu sefer çok kararlıyım. kendime 1 yıl süre tanıdım. birbiriimizi destekleyerek sağlıklı beslenme ve sporla olmayacak hiçbir şey yok. beni de kabul ettiğiniz için teşekkür ederim

1 ayda 9kilo çookk süper bir rakam tebrik ediyorum senii tatlımmm gitmezmi ödem de yağda dile kolay 9 kilo vermişsin .. o 35 kiloyuda beraberce vericez inşallahh ..

Son düzenleme:

bende kendime 1 yıl süre tanıdım tatlım .. tabiki kabul ederiz senide.. birlikten kuvvet doğar destek oluruz her daim motive var :13:en çok sevdiğim şeyde burada bu zaten :))

1 ayda 9kilo çookk süper bir rakam tebrik ediyorum senii tatlımmm gitmezmi ödem de yağda dile kolay 9 kilo vermişsin .. o 35 kiloyuda beraberce vericez inşallahh ..

çooook teşekkür ederim canım burada birbirimize destek oldukça kilo vermek daha kolay oluyo zaten acelemiz yok yavaş yavaş velelim yeter ki sağlıklı ve kalıcı olsun

birlikten kuvvet doğar

kızlar naber pek uğrayamadım buraya bugün
hem bu son yazılanlar nie ilk sayfada çıkıo artık ya sizde de öle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…