- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.021
gram gramda olsa gidiyo tebrikler canım
kızlar bide merak ettim hangi illerde oturuyorsunuz...
canım benim ben 1 senelik evliyim evlenmeden önce 5 sene anlaştık hiç kavga etmedik desem yeridir öyle küçük küçük tartışmalar yani birbirimize hiç küs olarak uyumadık...(allah nazardan saklasın )
bak canım tavsiye vermek gibi olmasın (ne haddime zaten) eşine kızdığın zaman bunu hemen ona söyle küçüçükte olsa hemen söyle söylemediğin zaman birikiyo birikiyo birden patlak veriyo sonra toparlaması zor oluyo konuş herşeyi ne hissediyorsan al karşına söyle konuşmaktan kaçma canım ben 23 yaşındayım 6 senedir eşimle birlikteyim 6 senedir hiç susmadım her tartışmada konuştumanlattım zamanla ona anladı zaten sende dene sinirlenmeden konuş canım...
kızlar bide merak ettim hangi illerde oturuyorsunuz...
teşekkürler canımm
çanakkaledeyim ben tatlım daha önce istanbuldaydım ..
bende orijinal egeliyim... izmir liyim
bizde 2sene konuştuk 4senedirde evliyiz konuşuyorum hoşlanmadığım şikayetçi olduğum şeyleri sölüyorum sen nankörlük yapıosun dio bana orta yol bulmuo daha da teşvik edio beni o terlendikçe bende tersleniorum
sıkma canını canım zamana bırak düzelir çocuk faln var mı canım
benim en merak ettiğim illerden biri çanakkale ama gökçeada bi kere üniversitedeyken 18 martta geldim ama okulla geldiğimiz için gezme imkanımız pek olmamıştı
bende orijinal egeliyim... izmir liyim
yok canım çocuk 2düşüğüm var şimdide dr gidip gelioruz bazen vazgeçiorum zaten yapmaktan bu adama mı çocuk yapıcam ben diorum
allah eksikliğini göstermesin canım çocuk güzel şeydir... zamanı vardır canım
yok canım çocuk 2düşüğüm var şimdide dr gidip gelioruz bazen vazgeçiorum zaten yapmaktan bu adama mı çocuk yapıcam ben diorum
Çok geçmiş olsun .
Reglin yakın galiba.
Tatlım yıllarca çocuğu olmayan ve sonunda tedaviden vazgeçen bir ablam vardı şuan nur topu gibi kızı var Allah bağışlasın onun sözünü söylüyorum sana '' bebekler gelecekleri zamanı kendileri seçiyolar bizim isteğimizle çok nadir oluyo '' demişti.. Rabbim zamanı gelince sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize..
amin canım inş hiçbi zaman isyan etmiyorum etmedim de zaten nie ben bunları yaşıorum die bu da bizim imtihanımızmış demek ki hayırlısıysa sağlıklısıysa olsun diorum hep
merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)
merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?