- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.001
Yoğurt kürü ile kilo verilebliyor mu? İlk kez duyuyorum. Nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar işe yarıyor bilgi verebilir misiniz?
işte sen konuşurken o susucak o konuşurken sen bizde genelde ben konusuyorum ama olsun eşim Allahtan anlayışlı .. amma cadıyım hee neyse geçicek bu günler.. moralimizi bozsakta değişmiyo bazı şeyler sabırr sabırrrrr
herşey insanlar için bizler için canım haklısın ama insan sustukça ezilio gibi hissedio kendini susmayıncada tartışma her iki türlüde olmuo yani
mayısın 19 da 2 sene olucak canım daha 1 yıl 3 ay oldu .. çocuk şuan yok daha 1 sene de düşünmüyoruz .. geçim bu şekilde zor bide çocuk olunca düşünemiyorum.. tek kişinin çalışmasıyla bu devirde ne yazıkki ev döndürmek çok zor ..buda haliyle yansıyo evliliğe.. bakalım kpss sınavına giricem bu sene inşallah memurluk falan olurda bu günlerde geride kalır..
sitede de zayıflama kürleri bölümünde konusu mevcut bakabilirsiniz isterseniz. deneyip memnun kalan çok.günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yeniyor. 2 yemek kaşıgı yogurdun içine 1er çay kaşıgı zencefil zerdecal tarcın şeklinde
evet bu kürü arkadaşım kullanmıştı vücuduma hararet yaptı falan demişti işe yarıyo sanırım arkadaşım kilosu sabit kaldığı dönemler yapıyodu bunu..
Hanımlar adınız, yaşınız, boyunuz, başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz, hedefiniz şeklinde yazın. Akşama kadar tamamlayalım, topiğimizde kimler var kimler yok belli olsun. Ben de tablo hazırlarım. Cuma tartılalım, takımlarda olanlar var çünkü .
sitede de zayıflama kürleri bölümünde konusu mevcut bakabilirsiniz isterseniz. deneyip memnun kalan çok.günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yeniyor. 2 yemek kaşıgı yogurdun içine 1er çay kaşıgı zencefil zerdecal tarcın şeklinde
aynen bi sıcaklık basıyo yedikten sonrasenden de bunu duymaktan memnun oldum çünkü benim de kilom sabit uzun bi süredir ben de bu yüzden bunu deniyim tekrar dedim karışımın içindekiler zaten çok faydalı şeyler :))
Çok merak ettim ya zerdeçalı ayarlarsam başlayacağım.
güzelim bi yuvayı ayakta tutmak zordur ben 11 senelik evliyim 4 senede filörtümüz oldu tartışa tartısa birbirinizi tanıyorsunuzbenimki diyetten değil canım normlade de böleyiz artık özellikle son 1yıldır
teşekkür ederim kızlar ayrıca vakit ayırdığınız için
ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmezyaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55
benim isimleri hatırlayamama sorunum var ondan istedim aslındaadım sabriye24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
ben her gün bir öğün yapsam yeter.sakın abartıp kaşık kaşık koyma hee çay kaşı kadar oda tepeleme değil yoksa yakar kavurur mideni.. miden kaldırmaz arkadaş bizim bigün midesi fena olmuştu ölee.. bide hergün değil durduğunda kullanın yani tansiyon falan sorunu yaparmı falan iyi araştırın ..
Afiyet olsunohhh öyle yemeğimide yedim
yarım tavuk gösunu 1tatlı kzeytin yağinda domatesli biberli soteledim
bol nar ekşili salata
2dilim kepek ekmeği (acaba tavuk çokmu olmuş)
benim isimleri hatırlayamama sorunum var ondan istedim aslında
ben her gün bir öğün yapsam yeter.
Afiyet olsunhayır tavuk göğsünün kalorisi çok az bir de. Of ben biraz patatesli kol böreği yedim. Yani öğle yemeğini
salatayla geçirip spor yapacağım :18:[/QUOt
canım ogulcuklarım de sen bana 150 kilo 30 yaşındayım ınşallah ilk hedefim 99 görmek
Hanımlar adınız, yaşınız, boyunuz, başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz, hedefiniz şeklinde yazın. Akşama kadar tamamlayalım, topiğimizde kimler var kimler yok belli olsun. Ben de tablo hazırlarım. Cuma tartılalım, takımlarda olanlar var çünkü .
Çok merak ettim ya zerdeçalı ayarlarsam başlayacağım.
sakın abartıp kaşık kaşık koyma hee çay kaşı kadar oda tepeleme değil yoksa yakar kavurur mideni.. miden kaldırmaz arkadaş bizim bigün midesi fena olmuştu ölee.. bide hergün değil durduğunda kullanın yani tansiyon falan sorunu yaparmı falan iyi araştırın ..
ben önceden kullandıgım için evde varmış allahtanbi dene tok tutuyo ve bagırsak çalıştırıyo hiçbişey yapmasada.
ben önceden de kullanmıştım bi sorun yaratmadı inş yaratmaz da :)
klasik aile kavgaları işte tahammül edemiorum artık fazla sanırım
günaydın şekerlerrrrrrr
bugün itibariyle 84,1 oldum inşallah gidicek kilocuklar..gram gram veriyorum ama olsun zamandan bol bişey yok :112::112::112:
bu arada koizumirisa haklı bence çizelge oluşturmalıyız en azından kimler bizimle devam ediyo anlamak adına .. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?