44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Yoğurt kürü ile kilo verilebliyor mu? İlk kez duyuyorum. Nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar işe yarıyor bilgi verebilir misiniz?

sitede de zayıflama kürleri bölümünde konusu mevcut bakabilirsiniz isterseniz. deneyip memnun kalan çok.günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yeniyor. 2 yemek kaşıgı yogurdun içine 1er çay kaşıgı zencefil zerdecal tarcın şeklinde

herşey insanlar için bizler için canım haklısın ama insan sustukça ezilio gibi hissedio kendini susmayıncada tartışma her iki türlüde olmuo yani

Evlileri baş başa bırakıyorum.

evet bu kürü arkadaşım kullanmıştı vücuduma hararet yaptı falan demişti işe yarıyo sanırım arkadaşım kilosu sabit kaldığı dönemler yapıyodu bunu..

evet bu kürü arkadaşım kullanmıştı vücuduma hararet yaptı falan demişti işe yarıyo sanırım arkadaşım kilosu sabit kaldığı dönemler yapıyodu bunu..

aynen bi sıcaklık basıyo yedikten sonra senden de bunu duymaktan memnun oldum çünkü benim de kilom sabit uzun bi süredir ben de bu yüzden bunu deniyim tekrar dedim karışımın içindekiler zaten çok faydalı şeyler :))

Hanımlar adınız, yaşınız, boyunuz, başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz, hedefiniz şeklinde yazın. Akşama kadar tamamlayalım, topiğimizde kimler var kimler yok belli olsun. Ben de tablo hazırlarım. Cuma tartılalım, takımlarda olanlar var çünkü .

ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmez yaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55

Çok merak ettim ya zerdeçalı ayarlarsam başlayacağım.

sakın abartıp kaşık kaşık koyma hee çay kaşı kadar oda tepeleme değil yoksa yakar kavurur mideni.. miden kaldırmaz arkadaş bizim bigün midesi fena olmuştu ölee.. bide hergün değil durduğunda kullanın yani tansiyon falan sorunu yaparmı falan iyi araştırın ..

benimki diyetten değil canım normlade de böleyiz artık özellikle son 1yıldır
teşekkür ederim kızlar ayrıca vakit ayırdığınız için
güzelim bi yuvayı ayakta tutmak zordur ben 11 senelik evliyim 4 senede filörtümüz oldu tartışa tartısa birbirinizi tanıyorsunuz
sonunda 2niz 1 oluyorsunuz sabret 5sene dolması lazım evliligin ben ce güzellikleri düşün mutlaka işe

adım sabriye 24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Son düzenleme:
ohhh öyle yemeğimide yedim
yarım tavuk gösunu 1tatlı kzeytin yağinda domatesli biberli soteledim
bol nar ekşili salata
2dilim kepek ekmeği (acaba tavuk çokmu olmuş)

ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmez yaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55
adım sabriye 24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
benim isimleri hatırlayamama sorunum var ondan istedim aslında

ben her gün bir öğün yapsam yeter.

ohhh öyle yemeğimide yedim
yarım tavuk gösunu 1tatlı kzeytin yağinda domatesli biberli soteledim
bol nar ekşili salata
2dilim kepek ekmeği (acaba tavuk çokmu olmuş)
Afiyet olsun hayır tavuk göğsünün kalorisi çok az bir de. Of ben biraz patatesli kol böreği yedim. Yani öğle yemeğini salatayla geçirip spor yapacağım :18:

adım haylazzz (sibel) yaşım 23 boyum 163 başlangıç kilom 115 şu anki kilom 106 hedef 70 ay kendimi yarışmaya katılıyor gibi hissettim

ben önceden kullandıgım için evde varmış allahtan bi dene tok tutuyo ve bagırsak çalıştırıyo hiçbişey yapmasada.

ben önceden de kullanmıştım bi sorun yaratmadı inş yaratmaz da :)

bu arada leslie teyzeyi çok hafife almışım 2 gündür pestilimi çıkartıyo hala o poposu niye öyle çözemesem de baya terletiyo ve yoruyo beni. hele üstüne yaptıgım slim six pack midem birbirine yapıstı sanki

klasik aile kavgaları işte tahammül edemiorum artık fazla sanırım

canım benim ben 1 senelik evliyim evlenmeden önce 5 sene anlaştık hiç kavga etmedik desem yeridir öyle küçük küçük tartışmalar yani birbirimize hiç küs olarak uyumadık...(allah nazardan saklasın)

bak canım tavsiye vermek gibi olmasın (ne haddime zaten) eşine kızdığın zaman bunu hemen ona söyle küçüçükte olsa hemen söyle söylemediğin zaman birikiyo birikiyo birden patlak veriyo sonra toparlaması zor oluyo konuş herşeyi ne hissediyorsan al karşına söyle konuşmaktan kaçma canım ben 23 yaşındayım 6 senedir eşimle birlikteyim 6 senedir hiç susmadım her tartışmada konuştumanlattım zamanla ona anladı zaten sende dene sinirlenmeden konuş canım...

gram gramda olsa gidiyo tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…