44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

aman allahım benim koçişim gercekten melekmiş yav
aman dilimi ısırayım nazar değecek
bizde aksine ben çook naz yaparım

tek erkek olunca daha nazlı oluyorlar anneler el bebek gül bebek büyütüyorlar tabi

Topiğimi takip edemez oldum

merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)

Hoşgeldiiin adın nedir, asıl hedefin ne? Adın, hedefin, yaşın, boyun, kilon şeklinde tek bir mesajda yazarsan toplamam kolay olur, sağol

Amiin

canım ogulcuklarım de sen bana 150 kilo 30 yaşındayım ınşallah ilk hedefim 99 görmek

ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmez yaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55

adım sabriye 24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

adım haylazzz (sibel) yaşım 23 boyum 163 başlangıç kilom 115 şu anki kilom 106 hedef 70 ay kendimi yarışmaya katılıyor gibi hissettim

cansu adımm ... hedefim tabikide kilo vermekk ,yaşım 22
boyum 1,63
kilom 79
hedefim 10 kilo :)

Akşama liste hazırlayacağım hanımlar, eksik olanlar bu mesajı alıntılayıp kendini de eklesin, herkes kendinden önceki alıntılayanın mesajına kendini eklerse en son mesajda hepimiz ekli oluruz.

hahaha bastıkkkkkkkk ..
napcan kv eş durumları devreye girince konu uzuyo hayatım ..
sen neler yedin bakiim bu arada ?

Ben bugün çok kötüydü .

Sabah: 2 dilim denge light, 1 dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu yedim günü gayet güzel açtım.
Arada 6 dilim patatesli kol böreği yedim. Kol böreğinin dilim boyutu şu: Ara öğüne bakar mısın bildiğin normal öğün.
Öğleyin dengelesin diye yağsız salata ve 8 yeşil zeytin
Arada 4 çikolata ki 268 kalori eder. Yine normal bir öğün gibi oldu.
Akşam yine dengelesin diye bir şeyler yerim heralde ama kötü bir gün. Spor da yok. Canım kımıldamak istemiyor. Diyet yapmak istemiyor. Ölmek istiyorum ya. Çok moralsizim ve hiçbir nedeni yok

Ve şu an canım nasıl kıymalı kol böreği istedi anlatamam. Kendi kendimi yoldan çıkardım resmen.

aynen canım bende öleyim millet stresten sinirden yemeden içmeden kesilir benim iştahım açılıo ama yemicemmmmmmmmmm

bugunu bi gözden geçirelim bakalım

sabah 9:2 kuru kayısı
10:yogurt karışımı
10 buçuk:1 mürdüm eriği
11 buçuk: 1 yumurta, 3 kuru üzüm, 2 yeşil zeytin, 2 lokma ekmek, 1 lokma krep( tadına baktım sadece ),salata domates biber
2 buçuk:yogurt karışımı
4:5 kuru üzüm, 1 kepekli galeta,1 mürdüm eriği
5 buçuk:yogurt karışımı
6: 6 kasık zeytinyaglı bamya yemeği, 1 kepekli galeta, 1 salatalık yarım domates

galetayı ekmek yerine kullanıyorum :)) güzel yemişim kalorileri saymıyorum aç kalmamaya çalışıyorum sadece ve kalmıyorum da 6 dan sonra da bişey yemiyorum.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım kaç kalori oldu hesapladın mı canım... sakın sakın bozmak yok
zayıflayınca yapacaklarını düşün canım bende oluyorum öyle arada herşeyi yemek istiyorum ama dur diyorum kendime

sakın moralini bozma canım bugun bozdunmu diyeti yarın eski düzene dönünce veriyosun merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…