- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.061
CANIM ERKEKLER BİZİM GİBİ MALESEF İNCE DÜŞÜNMÜYOR YÜZEYSEL YAŞIYORLA HAYATI EMİN OL HEP AYNI O YUZDEN TATLILIKLA YAVAŞ YAVAŞ RABBİM İNŞALLAH BİRDE AVLAT VERSİN EN KISA ZAMANDA NASIL BAĞLANACAKSINIZ BİRBİRİNİZE
OZAMANDA ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA EDECEKSİNİZ SABIR SADECE SABIRVE DUA
sabır sabır ya sabır belkide akıllanırböle bi şarkı var demi
al işte aynı benim eşimde öle çaydanlık dibinde ben başka odadayım bana çay doldururmusun diyo ..
aman tatlım mahşallah Allah nazarlardan korusun mutluluğunuz daim olsun
benim eşim tek erkek 2 kızın üstüne doğmuş sülalesindede tek erkek düşün artık işteekv hayatta laf söletmez ama kendi sayar o ayrı
o zaman doğru yoldasın aynen devam tatlım :)
merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)[/QUOTE
HOŞGELDİN CANIMİNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞACAKSIN KIZLAR EN YAŞLINIZ BENMIYIM ARANIZDA
yaşlı mı:26::26::26: yok artık sen yaşlıysan bizde orta yaşlımı oluyorum peki genç kime deniyo
yaşlı mı:26::26::26: yok artık sen yaşlıysan bizde orta yaşlımı oluyorum peki genç kime deniyo
yaa neee 22 oldumm ben yaaabizden geçti gençlik:)
merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)
hoşbuldum canımm yasım 22 boyum 1,65 kilom 79
canım benim ben sabahları ılık su ıcıyorum ekmek yemiyıorum ve aksam 5 den sonra agzıma birsey sürmüyrum günde 2,5 lt falan su içiyorum ve 1 saat yürüyüş ve spor başlayalı 4 gün oldu bakalım bir bırakırsam birdahaa ypamamm o yüzden kendimi motive etmek için burayı açtım
merhabalar kızlar... nasılsınız bakalım :) ben bugün b fite gidemedim, havuza gittik arkadaşla, orada yüzdüm. ama diyette aksaklık yok :)) devam ! kızlar eşlerle ne yazık ki yaşanıor böyle sorunlar. Allah hepimize akıl,fikir ve sabır versin. kolay değil evlilik. kardeşlerinizi düşünün, sizi onlardan iyi kim tanır ve sever? buna rağmen evlenmeden önce aynı evde yaşarken defalarca kavga etmiyor muydunuz gün içinde. ne yapalım ? çok şey beklememek lazım. sabır... sabır... sabır... Allah yardımcımız olsun
Topiğimi takip edemez oldum
Hoşgeldiiinadın nedir, asıl hedefin ne? Adın, hedefin, yaşın, boyun, kilon şeklinde tek bir mesajda yazarsan toplamam kolay olur, sağol
Topiğimi takip edemez oldum
canım ogulcuklarım de sen bana 150 kilo 30 yaşındayım ınşallah ilk hedefim 99 görmek
ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmez yaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55
adım sabriye 24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
adım haylazzz (sibel) yaşım 23 boyum 163 başlangıç kilom 115 şu anki kilom 106 hedef 70 ay kendimi yarışmaya katılıyor gibi hissettim
cansu adımm ... hedefim tabikide kilo vermekk ,yaşım 22
boyum 1,63
kilom 79
hedefim 10 kilo :)
hahaha bastıkkkkkkkk ..
napcan kv eş durumları devreye girince konu uzuyo hayatım ..
sen neler yedin bakiim bu arada ?
Ben bugün çok kötüydü .
Sabah: 2 dilim denge light, 1 dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu yedim günü gayet güzel açtım.
Arada 6 dilim patatesli kol böreği yedim. Kol böreğinin dilim boyutu şu: Eki Görüntüle 788329 Ara öğüne bakar mısın bildiğin normal öğün.
Öğleyin dengelesin diye yağsız salata ve 8 yeşil zeytin
Arada 4 çikolata ki 268 kalori eder. Yine normal bir öğün gibi oldu.
Akşam yine dengelesin diye bir şeyler yerim heralde ama kötü bir gün. Spor da yok. Canım kımıldamak istemiyor. Diyet yapmak istemiyor. Ölmek istiyorum ya. Çok moralsizim ve hiçbir nedeni yok
aynen canım bende öleyim millet stresten sinirden yemeden içmeden kesilir benim iştahım açılıo ama yemicemmmmmmmmmm
Ben bugün çok kötüydü .
Sabah: 2 dilim denge light, 1 dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu yedim günü gayet güzel açtım.
Arada 6 dilim patatesli kol böreği yedim. Kol böreğinin dilim boyutu şu: Eki Görüntüle 788329 Ara öğüne bakar mısın bildiğin normal öğün.
Öğleyin dengelesin diye yağsız salata ve 8 yeşil zeytin
Arada 4 çikolata ki 268 kalori eder. Yine normal bir öğün gibi oldu.
Akşam yine dengelesin diye bir şeyler yerim heralde ama kötü bir gün. Spor da yok. Canım kımıldamak istemiyor. Diyet yapmak istemiyor. Ölmek istiyorum ya. Çok moralsizim ve hiçbir nedeni yok
yaa neee 22 oldumm ben yaaabizden geçti gençlik:)
daha sen dur evlenmeden yaş atmaz
Nazar var nazar . Dün dışarda 2 komşumuz ne kadar zayıflamışsın dedi hep ondan oldu, içimdeki obez uyandı
annem de bi sürü tatlı yapmış tam da benim adet oldugum dönemde. resmen direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?