- Konu Sahibi koizumirisa
-
bizim topik baya canlılıgını yitirdi neler yemişim bi gözden geçirmek için buraya yazayım bari.
çok geç kahvaltı ediyorum 12 ye dogru onu ögle yemegi sayıyorum artık ama 8de uyanıyorum
8de:2 kuru kayısı
9 gibi yogurt zencefil zerdecal tarcın karışımı
10 buçuk gibi de bir şeftali
11 buçuk gibi kahvaltı: bir yumurta,yarım susamlı galeta, 3 kuru üzüm, salata domates
2de: yogurt zencefil zerdecal tarcın
3 buçukta: 1 susamlı galeta 5 kuru üzüm 1 mürdüm eriği
5 buçukta:yogurt zencefil zerdecal tarcın
6da: bir küçük bir orta biber dolması bol acılıbir salatalık yarım domates
baya karışık gibi gözüküyo ama yemeklerden yarım önce yogurt kürünü yedim biraz ondan böyle oldu. ve çok tok tutuyo hiç açıkmadım neredeyse. tatilden önceki kiloma da geri döndüm bugun demekki şişmiş vucudum susuzluktan yolculuktan falandiyete devam tam gaz inşallah hızlıca gider.
günaydın kızlar
günaydınnnnn
yok canım bu sıralar moralim bozuk pek giresim gelmio nete falan
Günaydıın
Neden ne oldu özel bir şey mi
günaydın şekerlerrrrrrr
bugün itibariyle 84,1 oldum inşallah gidicek kilocuklar..gram gram veriyorum ama olsun zamandan bol bişey yok :112::112::112:
bu arada koizumirisa haklı bence çizelge oluşturmalıyız en azından kimler bizimle devam ediyo anlamak adına .. :13:
tebrikler canım darısı başımıza
klasik aile kavgaları işte tahammül edemiorum artık fazla sanırım
Allah yardımcın olsun canım .. zor evlenince eskiden küçücük şeylere tahammül ederken evlendikten sonra yaşananlar birikince sabrı kalamayabiliyo insanların ben öleyim en azından benimde bu günlerde hiç tadım tuzum yok..
saol canım seninde Allah yardımcın olsun o kadar basit ve küçük şeyler ki artık kar topu gibi toplana toplana çığ olmaya başladı susamıyorum
neyse topigin konusunun dışına çıktım kusura bakmayın
önemli değil canım sıkıntılarda bu topiğin konusu.. streste kilo vermeyi engelleyebiliyo..dertleşerek motive edicez birbirimizi yeri geldiğince.. bende öleyim aynı durumdayız normalde çokk sabırlıyımdır ama nedense artık ufacık şeylerde patlayabiliyorum.. böyle durumlarda bu günlerde geçicek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum .. imtihan dünyası sonuçta herşey sabırla geçiyo günlük yaşıyoruz resmen..
:26:Üzüldüm canım yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı anlat hiç olmadı dert ortağı oluruz.klasik aile kavgaları işte tahammül edemiorum artık fazla sanırım
Tebrikler canım, diğerleri de okeylesin diye bekliyorum ama haydin hanımlar çizelge yapalım mı???günaydın şekerlerrrrrrr
bugün itibariyle 84,1 oldum inşallah gidicek kilocuklar..gram gram veriyorum ama olsun zamandan bol bişey yok :112::112::112:
bu arada koizumirisa haklı bence çizelge oluşturmalıyız en azından kimler bizimle devam ediyo anlamak adına .. :13:
Afiyet olsuun , ben kahvaltıyı yeni yaptım. domates, maydanoz, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim uno denge lightara öğünnn 1 çay bardagı süttttt
Benim de bugün bi moralim bozuk neden bilmiyorum. Diyet yapasım bile yoktu. Ama yemekler beni mutlu etmeyecek, bu diyet değil bu benim yaşam tarzım diye diye rahatlattım kendimi.tabikide vericeksiniz tatlım bak burda yazıyosun demekki bişeyler için çabalıyosun ..
önemli olan sabır bu hafta ölee çok kasmadımda kendimi daha düzenimide tam oturtamadım
darısı tüm bizim gibi kilosundan müzdarip insanların başına inşallah
Topiğin konusu biziz canım düşünme öyle.saol canım seninde Allah yardımcın olsun o kadar basit ve küçük şeyler ki artık kar topu gibi toplana toplana çığ olmaya başladı susamıyorum
neyse topigin konusunun dışına çıktım kusura bakmayın
önemli değil canım sıkıntılarda bu topiğin konusu.. streste kilo vermeyi engelleyebiliyo..dertleşerek motive edicez birbirimizi yeri geldiğince.. bende öleyim aynı durumdayız normalde çokk sabırlıyımdır ama nedense artık ufacık şeylerde patlayabiliyorum.. böyle durumlarda bu günlerde geçicek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum .. imtihan dünyası sonuçta herşey sabırla geçiyo günlük yaşıyoruz resmen..
kaç senelik evlisin canım sen çocuk var mı
Dynasty ve sbry moralinizi bozmayın sonuçta her şey insan için :*
herşey insanlar için bizler için canım haklısın ama insan sustukça ezilio gibi hissedio kendini susmayıncada tartışma her iki türlüde olmuo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?