44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Yoğurt kürü ile kilo verilebliyor mu? İlk kez duyuyorum. Nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar işe yarıyor bilgi verebilir misiniz?

günaydın şekerlerrrrrrr
bugün itibariyle 84,1 oldum inşallah gidicek kilocuklar.. gram gram veriyorum ama olsun zamandan bol bişey yok :112::112::112:

bu arada koizumirisa haklı bence çizelge oluşturmalıyız en azından kimler bizimle devam ediyo anlamak adına ..
:13:

tebrikler canım darısı başımıza

klasik aile kavgaları işte tahammül edemiorum artık fazla sanırım

Allah yardımcın olsun canım .. zor evlenince eskiden küçücük şeylere tahammül ederken evlendikten sonra yaşananlar birikince sabrı kalamayabiliyo insanların ben öleyim en azından benimde bu günlerde hiç tadım tuzum yok..

saol canım seninde Allah yardımcın olsun o kadar basit ve küçük şeyler ki artık kar topu gibi toplana toplana çığ olmaya başladı susamıyorum
neyse topigin konusunun dışına çıktım kusura bakmayın

önemli değil canım sıkıntılarda bu topiğin konusu.. streste kilo vermeyi engelleyebiliyo..dertleşerek motive edicez birbirimizi yeri geldiğince.. bende öleyim aynı durumdayız normalde çokk sabırlıyımdır ama nedense artık ufacık şeylerde patlayabiliyorum.. böyle durumlarda bu günlerde geçicek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum .. imtihan dünyası sonuçta herşey sabırla geçiyo günlük yaşıyoruz resmen..

kaç senelik evlisin canım sen çocuk var mı

klasik aile kavgaları işte tahammül edemiorum artık fazla sanırım
:26:Üzüldüm canım yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı anlat hiç olmadı dert ortağı oluruz.
Tebrikler canım, diğerleri de okeylesin diye bekliyorum ama haydin hanımlar çizelge yapalım mı???
ara öğünnn 1 çay bardagı süttttt
Afiyet olsuun , ben kahvaltıyı yeni yaptım. domates, maydanoz, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim uno denge light
Benim de bugün bi moralim bozuk neden bilmiyorum. Diyet yapasım bile yoktu. Ama yemekler beni mutlu etmeyecek, bu diyet değil bu benim yaşam tarzım diye diye rahatlattım kendimi.

Topiğin konusu biziz canım düşünme öyle.

o tahammulsuzluk diyettendir sinirlenince 10 dk kendinizle başbaşa kalın emin olun işe yarıyo kan şekerimi düşüyor nedir
sabır cooook sabır geçecek hepsi

benimki diyetten değil canım normlade de böleyiz artık özellikle son 1yıldır
teşekkür ederim kızlar ayrıca vakit ayırdığınız için

kaç senelik evlisin canım sen çocuk var mı

mayısın 19 da 2 sene olucak canım daha 1 yıl 3 ay oldu .. çocuk şuan yok daha 1 sene de düşünmüyoruz .. geçim bu şekilde zor bide çocuk olunca düşünemiyorum.. tek kişinin çalışmasıyla bu devirde ne yazıkki ev döndürmek çok zor ..buda haliyle yansıyo evliliğe.. bakalım kpss sınavına giricem bu sene inşallah memurluk falan olurda bu günlerde geride kalır..

Dynasty ve sbry moralinizi bozmayın sonuçta her şey insan için :*

herşey insanlar için bizler için canım haklısın ama insan sustukça ezilio gibi hissedio kendini susmayıncada tartışma her iki türlüde olmuo yani

herşey insanlar için bizler için canım haklısın ama insan sustukça ezilio gibi hissedio kendini susmayıncada tartışma her iki türlüde olmuo yani

işte sen konuşurken o susucak o konuşurken sen bizde genelde ben konusuyorum ama olsun eşim Allahtan anlayışlı .. amma cadıyım hee neyse geçicek bu günler.. moralimizi bozsakta değişmiyo bazı şeyler sabırr sabırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…