- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.041
hoşşşşşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm
gel tabi gel motive her daim mevcut bizde bu kilolar olduğu süreceama gidicek kararlıyız
kaç yaşındasın cansucum bide boyun ve kilon kaç ve nasıl bir diyet yöntemi düşünüyosun ?
hoşgeldin canım aramıza biraz kendinden bahseder misin
hoşbuldum canımm yasım 22 boyum 1,65 kilom 79
canım benim ben sabahları ılık su ıcıyorum ekmek yemiyıorum ve aksam 5 den sonra agzıma birsey sürmüyrum günde 2,5 lt falan su içiyorum ve 1 saat yürüyüş ve spor başlayalı 4 gün oldu bakalım bir bırakırsam birdahaa ypamamm o yüzden kendimi motive etmek için burayı açtım
merhabalar kızlar... nasılsınız bakalım :) ben bugün b fite gidemedim, havuza gittik arkadaşla, orada yüzdüm. ama diyette aksaklık yok :)) devam ! kızlar eşlerle ne yazık ki yaşanıor böyle sorunlar. Allah hepimize akıl,fikir ve sabır versin. kolay değil evlilik. kardeşlerinizi düşünün, sizi onlardan iyi kim tanır ve sever? buna rağmen evlenmeden önce aynı evde yaşarken defalarca kavga etmiyor muydunuz gün içinde. ne yapalım ? çok şey beklememek lazım. sabır... sabır... sabır... Allah yardımcımız olsun
gayet güzel ..canım ama 5 erken değilmi kan şekerin düşer ve halsiz hissedebilirsin kendini önündede uzun bir zaman var aslında .. hedefin kaç kilo olmak canım ?
ben eşime takılıyorum arada benim kocaman bir çocuğum var aslında diyee.. annelerine yaptıkları nazları genelde eşlerede yapıyolar eve kedi köpek getirmekten tut önündeki meyvayı soyup ağzına yedirmeye kadar .. erkek anneleri fazla üstüne düşüyo erkek çocuklarının ondan çekiyoruz böle :)
gayet güzel ..canım ama 5 erken değilmi kan şekerin düşer ve halsiz hissedebilirsin kendini önündede uzun bir zaman var aslında .. hedefin kaç kilo olmak canım ?
ben eşime takılıyorum arada benim kocaman bir çocuğum var aslında diyee.. annelerine yaptıkları nazları genelde eşlerede yapıyolar eve kedi köpek getirmekten tut önündeki meyvayı soyup ağzına yedirmeye kadar .. erkek anneleri fazla üstüne düşüyo erkek çocuklarının ondan çekiyoruz böle :)
al işte aynı benim eşimde öle çaydanlık dibinde ben başka odadayım bana çay doldururmusun diyo ..kesinlikle canım kv suçu onada sölüorum ben haklısın dio gülüo yanında sehpada su durur benden ister karşı koltuktan
ben o konuda daha rahatım eşim ailesinden hiç sevgi görmemiş anne baba ayrılmış el bebek gül bebek büyümemiş çoçukluğunu benimle yaşıyo yaşı 30 ama gönlü çoçuk sanki beraber sifirdan başladık hayata bana hep sen benim en büyük sansımsın diyo
canım 6 da işten cıkıyorum o yüzden akşam kahvaltısı yapıyorum iş yerinde eve 30 dakikalık mesafe var yürüyerek gidiyorum eve gıdınce birsey yemıyorummm.. 10 kılo vermek hedefimm bu şekilde sürdürürsem dilerimmm vericemmm oyüzden birileriyle aynı işlemi yapmam gerekli yapa bileyim .. yoksa çok zorr
yok canım çocuk 2düşüğüm var şimdide dr gidip gelioruz bazen vazgeçiorum zaten yapmaktan bu adama mı çocuk yapıcam ben diorum
al işte aynı benim eşimde öle çaydanlık dibinde ben başka odadayım bana çay doldururmusun diyo ..
o zaman doğru yoldasın aynen devam tatlım :)
merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)[/QUOTE
HOŞGELDİN CANIMİNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞACAKSIN KIZLAR EN YAŞLINIZ BENMIYIM ARANIZDA
al işte aynı benim eşimde öle çaydanlık dibinde ben başka odadayım bana çay doldururmusun diyo ..
aman tatlım mahşallah Allah nazarlardan korusun mutluluğunuz daim olsun
benim eşim tek erkek 2 kızın üstüne doğmuş sülalesindede tek erkek düşün artık işteekv hayatta laf söletmez ama kendi sayar o ayrı
o zaman doğru yoldasın aynen devam tatlım :)
öyle deme canım bak 6 senni vermizsin bu adama demekki değiyor rabbim size hayırlısından evlatlar varsın inşallah alttan almaya çalış o sakınse sen kendini ifade et herşey duzelir bozma moralini
HOŞGELDİN CANIMİNŞALLAH HEDEFİNE ULAŞACAKSIN KIZLAR EN YAŞLINIZ BENMIYIM ARANIZDA
aynen canım benimkide sülalede tek erkek kv elleriyle yedirmiş resmen yemeği şimdi ben çekiorum
merhabaaa bendeee aranızaaa geldimmm bendee zayıflamayaaa calsıyorummmm .. Birbirimizi motive etmeye geldimm ..:)[/quote
hoşgeldin canımInşallah hedefine ulaşacaksın Kızlar en yaşlınız benmıyım aranızda
benceee degilsin ilahi sen :) bizde 8 sene sonraa senle bir olcaz:)
yaa alemsin hee 30 yaş yaşlı demekmi
büyüycekler onlarda benim tavsiyem arada naz yap vallaa ben hasta bile olmasam hastayım diyorum bugün çokk yoruldum diyorum ayda 1 güncük bilee yetiyo bana ..hergün yapmıyorumki bıktırmıyım ama arada zevkli oluyoo çeksin birazcıkta nazımı dimi ama
ne zaman büyüyecek acaba kocaman adam oldu 31yaşında küçük deil ki canım hasta olduğum zamanlarda ya kv ya görümceme hizmet ettirir bana kendi hiçbişey yapmaz yine 1.bebeğim düştüğünde gelmedi bile ben evdeydim kanamam var die dr gittim dr düşük yapıosun dedi kürtaj olucan kv vardı yanımda aradım söledim eşime geliyim mi dedi bende annen var nasılolsa gelme dedim tabi içimden gelmesini istiorum tamam o zaman dedi kapattı suratıma tlfneyse ben topigin dışına çıkıyorum yine yafff
ne zaman büyüyecek acaba kocaman adam oldu 31yaşında küçük deil ki canım hasta olduğum zamanlarda ya kv ya görümceme hizmet ettirir bana kendi hiçbişey yapmaz yine 1.bebeğim düştüğünde gelmedi bile ben evdeydim kanamam var die dr gittim dr düşük yapıosun dedi kürtaj olucan kv vardı yanımda aradım söledim eşime geliyim mi dedi bende annen var nasılolsa gelme dedim tabi içimden gelmesini istiorum tamam o zaman dedi kapattı suratıma tlfneyse ben topigin dışına çıkıyorum yine yafff
CANIM ERKEKLER BİZİM GİBİ MALESEF İNCE DÜŞÜNMÜYOR YÜZEYSEL YAŞIYORLA HAYATI EMİN OL HEP AYNI O YUZDEN TATLILIKLA YAVAŞ YAVAŞ RABBİM İNŞALLAH BİRDE AVLAT VERSİN EN KISA ZAMANDA NASIL BAĞLANACAKSINIZ BİRBİRİNİZE
OZAMANDA ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA EDECEKSİNİZ SABIR SADECE SABIRVE DUA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?