44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Herkes zayıf olmak istemiyor
Amerika'da yaşayan 42 yaşındaki Donna Simpson, iki yıl içerisinde 450 kilo olmak istiyor.
Bu amacına ulaşmak için günde 12 bin kalorilik bir diyet uygulayan Simpson, sağlığının yerinde olduğu konusunda ısrar etse de, market alışverişine çıkarken özel bir tekerlekli sandalye kullanıyor.
"Favori yemeğim sushi, bir oturuşta tam 70 büyük parça yiyebiliyorum" diyen Simpson, "Tatlıları da çok seviyorum, en sevdiğimse donutlar" sözleriyle "iştahını" açıklıyor.
XXXXXXXL (evet, tam yedi X) giysiler giyen bir çocuk annesi kadın, olabildiğince çok aburcubur yiyip, olabildiğince az hareket ediyor.
Şimdiden Guinness Rekorlar Kitabı'na "dünyanın en şişman annesi" olarak giren Simpson, 2007 yılında 241 kiloyken doğum yaptı.
Kızının riskli doğumu esnasında tam 30 görevlinin çalışması gerekti.
Şu anda sadece altı metre yürüdükten sonra, oturup dinlenme ihtiyacı duyan kadın, "450 kilo olmak istiyorum" diyor ve ekliyor: "Ancak zor olacak. Kızımın peşinden koşturmak bana kilo kaybettiriyor"
Simpson'ın erkek arkadaşı 49 yaşındaki Philippe de, daha fazla yemek yemesi için ona "destek" oluyor.
Philippe, şişman insanlar için kurulmuş internet sitesinde Donna'yla tanışmış.
Donna, Philippe sadece 68 kilogram ağırlığında olsa da, kendisinin kilo almasını çok sevdiğini söylüyor.
Hedefine ulaşmak için günde 12 bin kalori alan Donna (ortalama bir kadın, günde ancak 2 bin kalori alabilir), yemek için haftada 750 dolar harcıyor.
Donna'nın geliriniyse, kurduğu internet sitesi sağlıyor.
Bu siteye üye olan erkekler, onu yemek yerken izlemek için para veriyorlar.
Donna bu durumu şöyle açıklıyor:
"Ben yemek yemeye, insanlar da ben yerken izlemeye bayılıyorlar. Bu insanları mutlu ediyor ve kimseye zarar vermiyorum."

En şişman olmak istiyor! - Milliyet

sakınnnnnnn sen toparlarsın bak ne güzel herkez fark ediyor zayıfladıgını daha çokk aşka gelecek ve başaracaksın senı en iyi ben anlarım senin yaşında bende seningibi idim o yüzden kendimden çokkk senin zayıflamanı istiyorum başaracaksın mazaları
giymek istediklerini düşün

Benim adım gamze 16 yaşındayım 72 kiloyum boyum 174 tekirdağda oturuyorum

Kızlar bugün giremedim dışarıdaydım çiğköfte dürüm yemiş bulundum ara öğün niyetine yarın daha iyyi olcak inşallah

Afiyet olsun canım. Yağ olmasın, akşam salatanı ye sorun olmaz. Dert etme kendine

evet malesef dış görünüş önemli değil dense de herşey dış görünüşle başlıyor bence bu arada canım kaç ayda ne kadar kilo verdin merak ettim

Aynen öyle.
Ben 5 ayda verdim Aslında bir haftada 5 bir hafta 3 bir hafta 1.5 bir haftada 2.4 şeklinde verdim ama haftaların arası o kadar çoktu ki, hepsi 5 ay yapıyor.

canım ogulcuklarım de sen bana 150 kilo 30 yaşındayım ınşallah ilk hedefim 99 görmek
ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmez yaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55

adım sabriye 24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

adım haylazzz (sibel) yaşım 23 boyum 163 başlangıç kilom 115 şu anki kilom 106 hedef 70 ay kendimi yarışmaya katılıyor gibi hissettim

cansu adımm ... Hedefim tabikide kilo vermekk ,yaşım 22
boyum 1,63
kilom 79
hedefim 10 kilo :)

ekli olmayan kalmasın hanımlar

Son düzenleme:
Ahh neler yaptım ben akşam yemeğinden sonra sade dondurma 1 tane de kurabiye yedim ilk günden berbat ettim ama yılmıcam
Sporu 2 katına çıkarıyım bugün

Böyle şeyler paylaşma valla içimdeki şeytan şişman seven adamlar da var boşver diyeti diyo ama hoşlandıgim cocuk 180 boy 55 kilo anca bir de futbol oynuyo acaip fit

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[TD]28.08.13 Kilo[/TD]
[TD]07.09.13 Kilo[/TD]
[TD]14.09.13 Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogulcuklarım[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dynasty (duygu)[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]84.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry
(sabriye)[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haylazzz (sibel) [/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansubilal (cansu)[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]galetea (gamze)[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]174[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]72[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kendimi eklemeyi unutmuşum, listede eksik kısımlarınız, yanlış kısımlarınız için haber verin, yarına kadar toparlayayım, haftaya cumaya da düzeni oturtmuş oluruz

Son düzenleme:
Böyle şeyler paylaşma valla içimdeki şeytan şişman seven adamlar da var boşver diyeti diyo ama hoşlandıgim cocuk 180 boy 55 kilo anca bir de futbol oynuyo acaip fit

Çok zayıf hele de erkek için işin iş. Ayy şişman seven bir tane erkekle karşılaşmışlığım yok, kadının yemek yiyişini izlemek için para vere var
akşam yemekleri yenmiştir artık menüde neler var kızlar

Annem gelmedi akşam yenmedi.

şişman olmak,

"en sevdiğim pantolonum"
"en sevdiğim gömleğim"
"en sevdiğim şortum"
"en sevdiğim takım elbisem"

kalıplarına aşina olmaktır. en sevdiğin pantolonunun, gömleğinin, şortunun, takım elbisenin ise tek bir özelliği olduğunu fark edersin sonra. bunların hepsi içine girebildiklerindir aslında.

https://eksisozluk.com/entry/33444246

Hata, eksik varsa veya katılmak istiyorsanız yazın hanımlar.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]boy[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[TD]28.08.13 kilo[/TD]
[TD]07.09.13 kilo[/TD]
[TD]14.09.13 kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]koizumirisa (bengisu)[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogulcuklarım[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dynasty (duygu)[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]84.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry (sabriye)[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haylazzz (sibel)[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]163 [/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansubilal (cansu)[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]galatea (gamze)[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]174[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Biri gelirse tekrar hazırlamayayım diye [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

akşam yemeği dediğim gibi yedim ama sonra bi atak oldu benimde saymadım bile bir dünya zeytin yağlı dolma yedim soğuk soğuk çoookk pişmanım yaa :18::18::18::18:

Bugün pişmanlıklar günü olmuş resmen, neyse yarın kimseyi diyetten sapmış görmek istemiyorum. Bugün istediğiniz kadar sapın Benim gibi kaptan olmaz olsun

Galatea'nın anlamı "Pygmalion tarafından oyulmuşŸ mermerden yapılan ve daha sonra Pygmalion'un ricası üzerine Afrodit tarafından hayat verilen heykel kız"mış. Vay bee. Ben de bu nick ne alaka diyordum. Bir de benimkine bak anime karakteri :/ :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…