- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.081
sakın moralini bozma canım bugun bozdunmu diyeti yarın eski düzene dönünce veriyosun merak etme.
Ben bugün çok kötüydü .
Sabah: 2 dilim denge light, 1 dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu yedim günü gayet güzel açtım.
Arada 6 dilim patatesli kol böreği yedim. Kol böreğinin dilim boyutu şu: Eki Görüntüle 788329 Ara öğüne bakar mısın bildiğin normal öğün.
Öğleyin dengelesin diye yağsız salata ve 8 yeşil zeytin
Arada 4 çikolata ki 268 kalori eder. Yine normal bir öğün gibi oldu.
Akşam yine dengelesin diye bir şeyler yerim heralde ama kötü bir gün. Spor da yok. Canım kımıldamak istemiyor. Diyet yapmak istemiyor. Ölmek istiyorum ya. Çok moralsizim ve hiçbir nedeni yok
şişman bir kadın olmak - @5761206 - itü sözlük
özel veya devlet dairelerinde çalışan bir bayanın zayıfsa hanımefendi, şişmansa abla diye seslenilmesine sebep olabilecek durum.
Afiyet olsun canım. Yağ olmasın, akşam salatanı ye sorun olmaz. Dert etme kendineBenim adım gamze 16 yaşındayım 72 kiloyum boyum 174 tekirdağda oturuyorum
Kızlar bugün giremedim dışarıdaydım çiğköfte dürüm yemiş bulundum ara öğün niyetine yarın daha iyyi olcak inşallah
evet malesef dış görünüş önemli değil dense de herşey dış görünüşle başlıyor bencebu arada canım kaç ayda ne kadar kilo verdin merak ettim
canım ogulcuklarım de sen bana 150 kilo 30 yaşındayım ınşallah ilk hedefim 99 görmek
ehem ehemm hemen söylüyorum adım duygu yada dynasty yaz farketmez yaşım 28 , başlangıç kilom 90 şuanki kilom 84,1,hedefim 55
adım sabriye 24yaşındayım 73kiloyla başladım 10gün oldu şu an 71.400 oldum hedefim 63 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
adım haylazzz (sibel) yaşım 23 boyum 163 başlangıç kilom 115 şu anki kilom 106 hedef 70 ay kendimi yarışmaya katılıyor gibi hissettim
cansu adımm ... Hedefim tabikide kilo vermekk ,yaşım 22
boyum 1,63
kilom 79
hedefim 10 kilo :)
benim adım gamze 16 yaşındayım 72 kiloyum boyum 174 tekirdağda oturuyorum
kızlar bugün giremedim dışarıdaydım çiğköfte dürüm yemiş bulundum ara öğün niyetine yarın daha iyyi olcak inşallah
Eki Görüntüle 788366 Herkes zayıf olmak istemiyor
Amerika'da yaşayan 42 yaşındaki Donna Simpson, iki yıl içerisinde 450 kilo olmak istiyor.
Bu amacına ulaşmak için günde 12 bin kalorilik bir diyet uygulayan Simpson, sağlığının yerinde olduğu konusunda ısrar etse de, market alışverişine çıkarken özel bir tekerlekli sandalye kullanıyor.
"Favori yemeğim sushi, bir oturuşta tam 70 büyük parça yiyebiliyorum" diyen Simpson, "Tatlıları da çok seviyorum, en sevdiğimse donutlar" sözleriyle "iştahını" açıklıyor.
XXXXXXXL (evet, tam yedi X) giysiler giyen bir çocuk annesi kadın, olabildiğince çok aburcubur yiyip, olabildiğince az hareket ediyor.
Şimdiden Guinness Rekorlar Kitabı'na "dünyanın en şişman annesi" olarak giren Simpson, 2007 yılında 241 kiloyken doğum yaptı.
Kızının riskli doğumu esnasında tam 30 görevlinin çalışması gerekti.
Şu anda sadece altı metre yürüdükten sonra, oturup dinlenme ihtiyacı duyan kadın, "450 kilo olmak istiyorum" diyor ve ekliyor: "Ancak zor olacak. Kızımın peşinden koşturmak bana kilo kaybettiriyor"
Simpson'ın erkek arkadaşı 49 yaşındaki Philippe de, daha fazla yemek yemesi için ona "destek" oluyor.
Philippe, şişman insanlar için kurulmuş internet sitesinde Donna'yla tanışmış.
Donna, Philippe sadece 68 kilogram ağırlığında olsa da, kendisinin kilo almasını çok sevdiğini söylüyor.
Hedefine ulaşmak için günde 12 bin kalori alan Donna (ortalama bir kadın, günde ancak 2 bin kalori alabilir), yemek için haftada 750 dolar harcıyor.
Donna'nın geliriniyse, kurduğu internet sitesi sağlıyor.
Bu siteye üye olan erkekler, onu yemek yerken izlemek için para veriyorlar.
Donna bu durumu şöyle açıklıyor:
"Ben yemek yemeye, insanlar da ben yerken izlemeye bayılıyorlar. Bu insanları mutlu ediyor ve kimseye zarar vermiyorum."
En şişman olmak istiyor! - Milliyet
Böyle şeyler paylaşma valla içimdeki şeytan şişman seven adamlar da var boşver diyeti diyo ama hoşlandıgim cocuk 180 boy 55 kilo anca bir de futbol oynuyo acaip fit
akşam yemekleri yenmiştir artık menüde neler var kızlar
Ben bugün çok kötüydü .
Sabah: 2 dilim denge light, 1 dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu yedim günü gayet güzel açtım.
Arada 6 dilim patatesli kol böreği yedim. Kol böreğinin dilim boyutu şu: Eki Görüntüle 788329 Ara öğüne bakar mısın bildiğin normal öğün.
Öğleyin dengelesin diye yağsız salata ve 8 yeşil zeytin
Arada 4 çikolata ki 268 kalori eder. Yine normal bir öğün gibi oldu.
Akşam yine dengelesin diye bir şeyler yerim heralde ama kötü bir gün. Spor da yok. Canım kımıldamak istemiyor. Diyet yapmak istemiyor. Ölmek istiyorum ya. Çok moralsizim ve hiçbir nedeni yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?