- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.121
Bence de 10 kişi olsun.
Regl döneminde olan tartılmasın. (Bu önemli)
Herkes yediklerini paylaşmak zorunda olsun.
O hafta kilo alan spor yapmak zorunda olsun.
Ekstra fikirleri bekliyorum .
Günaydıın, sporunuz bol yemeğiniz az olsuuun
canım bide bence herkesi almayalım
bazıları bi giriyo sonra girmiyo bide bundan sonra liste için bi krıter olsun mesela 80 kilo aşağısı alınmasın şimdiye kadar aldıklarımıza lafım yokkaptan sensin sen karar ver
günaydın kızlar kılasık kahvaltımla başladım ama bugun gün var hayırlısı en az zararla günü kapatmak istiyorum bana dua edin
ellerine salık canım buarada hoşkalın
günaydın kızlar.. güzel ve diyeti bozmayacağımız bi gün diliyorum herkese
aynen bende dün kalori limitimin üstüne çıktım :18:
Kizlar Benide alin araniza 78 kilo uyum .az kisi olursa topik saglam olur. Cok konuyu okuyorum ama sayfalar olmus gunler gecmis.. adapte olamiyorum konuya
günaydın kızlar kılasık kahvaltımla başladım ama bugun gün var hayırlısı en az zararla günü kapatmak istiyorum bana dua edin
ellerine salık canım buarada hoşkalın
Offf o günlerden nefret ediyorumannem zorla götürüyo ev sahibi de onu da ye yok şunu da tat
Ben dün akşam baya kaçırdım bilgisayar bozuldu sporu da yapamadım bugün yürümeyi düşünüyorum
Offf o günlerden nefret ediyorumannem zorla götürüyo ev sahibi de onu da ye yok şunu da tat
Ben dün akşam baya kaçırdım bilgisayar bozuldu sporu da yapamadım bugün yürümeyi düşünüyorum
günaydınnnnn .....
günümüz hırslı ve diyetli geçsinn...
bende sabah kalktım ılık suyumu ı.tim bol limonlu...
ve iş yerine geldimmm..kahvaltı yaptımmm.
1 dilim ekmek peynir zeytin domates..
suannn yeşilçayımı içiyorum vee 1,5 lt su aldımmm onunlaa günü başladımm sizler naptınız...
yalnız dün öldüm spor yapmaktan ilk defa bu kadar fenaaa yaptımmm .. su içinde kaldımmm
Kendine iyi baak. Bir iki kaşık kısır ve domates salatalıkla atlatmaya bak
Hedefin nedir, kendinden bahseder misin? Birkaç gün yazıp sonra bırakmazsın, hedefine kadar devam edersin değil mi? son 10 sayfayı incelersen yeni sistemi görebilirsin
Beni ikna edemiyorlar, kek ve kurabiyelerle kandırmayı beceremediler ama dün akşam yemeği yemediğim için kolay kandırıldım.
ben de seninkine yakın işte. Babam ööğleyin dışardan yiyelim dedi. Lahmacun tekliflerini geri çevirdim, ya ızgara al ya da tavuk göğsü al ben ızgara yaparım dedim.
yalnız gün dışardan yemekli ALLAHbana sabır versın
yalnız gün dışardan yemekli ALLAHbana sabır versın
ay o gün ler bekarlığımın korkulu rüyası ya koskoca tabak börek kek kısır kurabyeyle dolu yesen bi dert yemesen bidert
evlendim kurtuldum gitmiyorum artık onun yerine arkadaşlarla yürüyüşe denize fln gitmeyi tercih ediyorum
bu arada dün herkes fazla kaçırmış yemeği
Bu cumartesi annemin misafirleri var . Teyzemde marinada simit sarayı açılmış oraya davet etti. Ben teyzemle gidip diyetimi bozmayacağım. Annemle kalırsam sabırlı olmak zor olabilir.Pazar günü de yüzmeye gideceğim ama ne giyeceğim belli değil. Komşular şort al etek daha şişman gösterir diyolar üstüme de sıfır kollu bir şeyler giyerim heralde.
Bugün kimse bozmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?