44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

canım bide bence herkesi almayalım
bazıları bi giriyo sonra girmiyo bide bundan sonra liste için bi krıter olsun mesela 80 kilo aşağısı alınmasın şimdiye kadar aldıklarımıza lafım yok kaptan sensin sen karar ver

bikaç gündür aynı kilodayım gram gitmio hep bu kocamın yüzünden strese sokuo beni zayıflıcam iyice çıtır olcam die korkuo ondan galiba bide ayıptır sölemesi benim tuvalet problemim var haftada bi iki yani ondan mı acaba ki :26:

Kizlar Benide alin araniza 78 kilo uyum .az kisi olursa topik saglam olur. Cok konuyu okuyorum ama sayfalar olmus gunler gecmis.. adapte olamiyorum konuya

Kizlar Benide alin araniza 78 kilo uyum .az kisi olursa topik saglam olur. Cok konuyu okuyorum ama sayfalar olmus gunler gecmis.. adapte olamiyorum konuya

Hedefin nedir, kendinden bahseder misin? Birkaç gün yazıp sonra bırakmazsın, hedefine kadar devam edersin değil mi? son 10 sayfayı incelersen yeni sistemi görebilirsin

günaydın kızlar kılasık kahvaltımla başladım ama bugun gün var hayırlısı en az zararla günü kapatmak istiyorum bana dua edin

ellerine salık canım buarada hoşkalın

Offf o günlerden nefret ediyorum annem zorla götürüyo ev sahibi de onu da ye yok şunu da tat

Ben dün akşam baya kaçırdım bilgisayar bozuldu sporu da yapamadım bugün yürümeyi düşünüyorum

Offf o günlerden nefret ediyorum annem zorla götürüyo ev sahibi de onu da ye yok şunu da tat

Ben dün akşam baya kaçırdım bilgisayar bozuldu sporu da yapamadım bugün yürümeyi düşünüyorum

günaydınnnnn .....
günümüz hırslı ve diyetli geçsinn...
bende sabah kalktım ılık suyumu ı.tim bol limonlu...
ve iş yerine geldimmm..kahvaltı yaptımmm.
1 dilim ekmek peynir zeytin domates..
suannn yeşilçayımı içiyorum vee 1,5 lt su aldımmm onunlaa günü başladımm sizler naptınız...

yanlız dün öldüm spor yapmaktan ilk defa bu kadar fenaaa yaptımmm .. su içinde kaldımmm

ay o gün ler bekarlığımın korkulu rüyası ya koskoca tabak börek kek kısır kurabyeyle dolu yesen bi dert yemesen bidert
evlendim kurtuldum gitmiyorum artık onun yerine arkadaşlarla yürüyüşe denize fln gitmeyi tercih ediyorum

bu arada dün herkes fazla kaçırmış yemeği

Beni ikna edemiyorlar, kek ve kurabiyelerle kandırmayı beceremediler ama dün akşam yemeği yemediğim için kolay kandırıldım.

ben de seninkine yakın işte. Babam ööğleyin dışardan yiyelim dedi. Lahmacun tekliflerini geri çevirdim, ya ızgara al ya da tavuk göğsü al ben ızgara yaparım dedim.

Dün kilo almamışım bir de bilmem ilginizi çeker mi ama ben d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1375041109183971_tall.jpg bu programı yapıyorum cant hold us en sevdigim şarkı :) 10 dk falan sürüyo hareketler sıkılmıyorum

Hedefin nedir, kendinden bahseder misin? Birkaç gün yazıp sonra bırakmazsın, hedefine kadar devam edersin değil mi? son 10 sayfayı incelersen yeni sistemi görebilirsin

hemen kendımden bahsedeyım ..

31 yas
170 boy
78 kiloo

HEDEF 67

5 yıllık evlıyım calısmıyorum ..her yıl dahada kılo almaya basladım .. dur demek ıstıyorum.
eskı 67 lı gunlerımı ıstıyorum .. kendımı bu kıloda aynada gormek benı uzuyor..

plates yapmaya basladım .. arada yuruyusle devam edıcem ...

aslında yenı uyeyım .. ama sıksık okuyup takıp edıyorum.. eger gercekten 10 kısı sınırlamanız olursa 10 kısıyı tanımak takıp etmek sohbet etmek .. daha cok hırslandırır ve keyıflı hale getırırı dusuncesındeyım. herhangı bır topıge uzun sayfalar sonunda gırdıgımde bu hıssıyatı almıyorum ..

ay canım ben saat 5 den sonra hiçbir sekilde birsey yemedimm ... 1/5 süt içtim spora baslarkennnn cok iii geldi o 1 lt su içtim yani dün 4 lt su içtimm...

yalnız gün dışardan yemekli ALLAHbana sabır versın

merhaba arkadasım hıcbırseyde gozun kalmasın ama yedıgın yemegı sınırlandır .. et tuket yanında pilav vs yıceksen 3 kasık olsun ekmek yeme salataya dayan :))) ne aldıysak su gunlerden arkadas toplantılarından aldık.. evde dıkkat edıyoruz dısarda veya güm

Bu cumartesi annemin misafirleri var . Teyzemde marinada simit sarayı açılmış oraya davet etti. Ben teyzemle gidip diyetimi bozmayacağım. Annemle kalırsam sabırlı olmak zor olabilir.Pazar günü de yüzmeye gideceğim ama ne giyeceğim belli değil. Komşular şort al etek daha şişman gösterir diyolar üstüme de sıfır kollu bir şeyler giyerim heralde.

Bugün kimse bozmayacak

Benim bi mayom vardı etekliydi gayet iyi duruyodu gerçi nasılsa kilo verip fıstık olucam bikini alıyım dedim aldım ve yaz bitti giymek niyetinde degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…