- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.141
Dün kilo almamışım bir de bilmem ilginizi çeker mi ama ben d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1375041109183971_tall.jpg bu programı yapıyorum cant hold us en sevdigim şarkı :) 10 dk falan sürüyo hareketler sıkılmıyorum
yalnız gün dışardan yemekli ALLAHbana sabır versın
hemen kendımden bahsedeyım ..
31 yas
170 boy
78 kiloo
HEDEF 67
5 yıllık evlıyım calısmıyorum ..her yıl dahada kılo almaya basladım .. dur demek ıstıyorum.
eskı 67 lı gunlerımı ıstıyorum .. kendımı bu kıloda aynada gormek benı uzuyor..
plates yapmaya basladım .. arada yuruyusle devam edıcem ...
aslında yenı uyeyım .. ama sıksık okuyup takıp edıyorum.. eger gercekten 10 kısı sınırlamanız olursa 10 kısıyı tanımak takıp etmek sohbet etmek .. daha cok hırslandırır ve keyıflı hale getırırı dusuncesındeyım. herhangı bır topıge uzun sayfalar sonunda gırdıgımde bu hıssıyatı almıyorum ..
merhaba arkadasım hıcbırseyde gozun kalmasın ama yedıgın yemegı sınırlandır .. et tuket yanında pilav vs yıceksen 3 kasık olsun ekmek yeme salataya dayan :))) ne aldıysak su gunlerden arkadas toplantılarından aldık.. evde dıkkat edıyoruz dısarda veya güm
Benim bi mayom vardı etekliydi gayet iyi duruyodu gerçi nasılsa kilo verip fıstık olucam bikini alıyım dedim aldım ve yaz bitti giymek niyetinde degilim
yemeği kendin seçebiliyorsan tavuk şiş tarzı bir şeyler söyle, yanında salata oluyor lavaşı da yemezsen mis. Ama herkese aynı yemekse az yemeye bakacaksın. Diyeti bozma sana güveniyoruz
Bu cumartesi annemin misafirleri var . Teyzemde marinada simit sarayı açılmış oraya davet etti. Ben teyzemle gidip diyetimi bozmayacağım. Annemle kalırsam sabırlı olmak zor olabilir.Pazar günü de yüzmeye gideceğim ama ne giyeceğim belli değil. Komşular şort al etek daha şişman gösterir diyolar üstüme de sıfır kollu bir şeyler giyerim heralde.
Bugün kimse bozmayacak
Evet kaynaşmamız kolay olur. Seni de listeye ekliyorum. Ben 10 kişiyi bile zor takip ediyorum inan ki. Listeyi ve kuralları tamamlayıp yarın sabah yayınlarım. Sonra da tam gaz başlarız. Önerilerinizi bekliyorum . Aramıza hoşgeldiin
inşallah teşekkurler destek içinbu arada vejeteryen pıza cokmu kalorı sizce:26:
inşallah teşekkurler destek içinbu arada vejeteryen pıza cokmu kalorı sizce:26:
haklısın canım allahtan ayda 1 kere yoksa yanmıştım :18:dedimya en az hasarı hedefliyorum inşallah
tsk canım 10 kısı ıdeal suan ..
sımdıden cok fzla sayfa olmus bıle,, bız anca organıze olucaz :)
su yaptıgın tabloyu her hafta bası veya cumadan cumaya ( hafta sonu esler olunca bılgısayar basına oturulmuyor) yenıleyelım kımın ne yaptıgını görelım ...
"İki dilim pizzada 100 kalori indirim yapmak için şarküteri eklenmiş pizza yerine vejetaryan olanları tercih ediniz. Ayrıca şarküterili pizzadan daha az tuz almış olacaksınız. Canınız pizza istiyor ise önden 1 kase yeşil salata + 2 dilim vejeteryan pizza + 1 adet sade soda ile size daha sağlıklı ve tokluk hissinizi artıracak bir mönü."
Pazar Vatan
adımGözümden kaçmak değilde, yaş boy kilo ekleyenleri yazdım sadece ondan kusura bakma. Vay bee ne kalabalıkmışız.
Aslında benim için çok önemli. japonlara göre uzun bir kız japonlara göre kısa bir erkeğe aşık oluyor. Onu anlatıyor. Ben de o zamanlar sınfın en uzunuydum, herkes benden kısa, erkekler ergenliğe girmemiş falan, aşık değildim ama boy takıntısı vardı yani. Ama güzelmiş nickin yunan mitolojisi falan çok hoşuma gider.
canım yeni sisteme geçtikYaşını, boyunu, kilonu, hedef kilonu, adını yazıp yolluyorsun, listeye ekliyorum. çünkü çok kalabalıklaştık takip edemez hale geldim. Bu arada diyetin çok güzel. Salatayı da patates, yağ, mayonez, havuç, mısır, bezelye olmadığı sürece kaseyle sınırlama doyana kadar ye Umarım salçayı yağsız pişirmişsindir, domates rendesiyle yaparsan rendenin suyuyla pişer. Köfte kızartma değilse ve ekmeksizse (tavuk köftesi nasıl bilmem) gayet güzel bence Taktiklerini bekliyoruz, 77den 70e bir ayda düşmekle 105ten 100e 1 ayda düşmek arasında dağlar kadar fark var. Sen zayıf olmana rağmen vermişsin.
Bugün diyet yapmadım
sabah 2 dilim denge light 1 dilim beyaz peynir domates maydanoz dereotu
ara 6 dilim (kol böreğinin dilimlerinin börekçi tipi olduğunu düşünün küçük küçük doğranmış yani) patatesli kol böreği
Öğle Dengelesin diye yağsız salata, 8 yeşil zeytin
Ara çikolata 4 parça (tanesi 67 kal)
Akşam da dışardaydık çardakta oturduk baya bir normal galeta yedim.
Spor da yok kötü bir gündü .
Teyzem beni takip ediyormuş, selamlar sevgiler
Hanımlar, yeni sisteme geçtik () Adınız yaşınız boyunuz kilonuz hedef kilonuz başlangıç kilonuz şeklinde yazın. Listeye eklenin. Çok kalabalıklatık takip edebileyim, herkes birbirini tanısın istiyorum. Herkes birbirinin ne yediğini, ne yaptığını bilir takip eder destek daha rahat olur. Bu cumaya kadar tamamlayalım.
1 ayda 7 kilo mükemmel maşallah. Neler yaptın biraz anlatır mısın
hoşgeldin canım .. çok güzel kilo vermişsin mahşallahboyun ve yaşın kaç tatlım ?
adım
elif yaşım 20 boyum 165 başlangıç kilom 77 hedef kilom 65 şuan ki kilom 70
sağol canım :) boyum 165 yaşım 20 :)
Aramıza hoşgeldin
5 kilo mu vereceksin :O . aramızdan çabuk ayrılacaksın yani
10 kişilik grup tamamlandı ama bundan sonra fazlalıkları fazla olanları alsak daha iyi olacak.
1 ayda verdim canım yediklerimi fast food olmamak üzere pek kısıtlamadım o gün evde ne varsa onu yedim. abur cubur ve sağlıksız olan şeyler dışındapeki ne kadar sürede verdin bu kiloyu baska neler yaptınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?