44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Verdiğin link anlaşılmıyor . cant hold us'ı da dinleyeyim.

Hanımlar hall of fame i mutlaka dinleyin, klibini izleyin ya da çevirisini okuyun. Gerçekten çok destekleyici bir şey

Evet kaynaşmamız kolay olur. Seni de listeye ekliyorum. Ben 10 kişiyi bile zor takip ediyorum inan ki. Listeyi ve kuralları tamamlayıp yarın sabah yayınlarım. Sonra da tam gaz başlarız. Önerilerinizi bekliyorum . Aramıza hoşgeldiin

haklısın canım allahtan ayda 1 kere yoksa yanmıştım :18:dedimya en az hasarı hedefliyorum inşallah

dayan canım dayan... yiyecekler sene yanılmasın sakın

tsk canım 10 kısı ıdeal suan ..

sımdıden cok fzla sayfa olmus bıle,, bız anca organıze olucaz :)

su yaptıgın tabloyu her hafta bası veya cumadan cumaya ( hafta sonu esler olunca bılgısayar basına oturulmuyor) yenıleyelım kımın ne yaptıgını görelım ...

inşallah teşekkurler destek için bu arada vejeteryen pıza cokmu kalorı sizce:26:

"İki dilim pizzada 100 kalori indirim yapmak için şarküteri eklenmiş pizza yerine vejetaryan olanları tercih ediniz. Ayrıca şarküterili pizzadan daha az tuz almış olacaksınız. Canınız pizza istiyor ise önden 1 kase yeşil salata + 2 dilim vejeteryan pizza + 1 adet sade soda ile size daha sağlıklı ve tokluk hissinizi artıracak bir mönü."

Pazar Vatan

haklısın canım allahtan ayda 1 kere yoksa yanmıştım :18:dedimya en az hasarı hedefliyorum inşallah

sorma bır ara gunlerım 4 de cıkmıstı .. ıste o ara ben uçtum
koca bır hafta tıkır tıkır yap.. gun de zorlamalar karsısında yenık dus .. kendıme cok kızıyorum.. daha önce sankı yemedıgın bırseymı .. ıradesıssın dıyorum ama neye yarar busene teke dusurdum

evet her tartı gününde verilen kilolar tablosu olacak .

saol canım piza isterlerse vejeteryan isteyeyim akşam olanları yazarım byby

adım

elif yaşım 20 boyum 165 başlangıç kilom 77 hedef kilom 65 şuan ki kilom 70

1 ayda 7 kilo mükemmel maşallah. Neler yaptın biraz anlatır mısın

genelde az ama sık beslendim. saat 8 den sonra meyve dahil hiç birşey yemedim günde 2.5 litre suyumu içtim kaçamağı sadece haftanın 1 gnü 1 öğün yaptım ve aç karnına asla ve asla meyve tüketmedim porsiyonlarımı sınırladım. kepek ekmeği tahıl ekmeği çavdar ekmeği olsun hepsini hayatımdan çıkarttım tuzu ve yağı çıkarttım. yağszda lezzetli yemekler yapabildiğimi farkettim. salata ile yoğurt ile porsiyonlarımı süsleyerek diyette değilde normal bir öğün yiyormuş gibi kendimi şartladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…