44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]boy[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[TD]28.08.13 kilo[/TD]
[TD]07.09.13 Kilo[/TD]
[TD]14.09.13 kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]koizumirisa (bengisu)[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogulcuklarım[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dynasty (duygu)[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]84.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry (sabriye)[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haylazzz (sibel)[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansubilal (cansu)[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]galatea (gamze)[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]174[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumpir[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]118.6[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]115.9[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifsk (elif)[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyluld [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Grubumuz 10 kişiyle sınırlı olacak, yalnızca çıkanın yerine yenisini alacağız.
Cuma günü dışında tartılmayacağız. Çok tartılmak iyi değildir bilirsiniz. Regl döneminde tartılmayacağız, moral bozmaya gerek yok.
Kilo alırsak spor cezası alacağız.
Ne kadar kötü olursa olsun programımızı paylaşacağız, çünkü destek için buradayız, doğruyu söylemezsen amacımızdan şaşmış oluruz.
Sağlıksız diyetler yapmayacağız. 1200 kalori altında almak bizi zayıflatmaz hastalandırır. Sağlıklı ve düzenli beslenmeyle zayıflayacağız. Sağlıklı şişman sağlıksız zayıftan iyidir.
Mutlaka her gün gireceğiz ve kimseyi yalnız bırakmayacağız.

Zafere! El ele

burda olduğumuz sürece başarıcazz hep birlikteeee hadi bakalımmmmmmmmmmm:) zafereee ilerliyoruzzz kuzucuklarr:)

bu kadar laflard an sonra çok gaza geldim ben 55bile düşerim

bu arada öğlenki menüm
tavuksulu çorba 1kepçe
biraz nohut yemeği
ve cacıkkk
ekmek pilav yokkk

sabah

1/2 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1/2 kibrit kutusu tulum peynir
5 adet siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay

öğlen

3 yemek kaşığı kıymalı taze fasulye
3 dilim çok az yağda kızarmış patlıcan
yarım kase yoğurt
yarım kase salata

bu yediklerimin bile kalorisini hesaplıorum benim tahminime göre çok çıkıo açlıktan ölelim mi yaaaa:26::26:

merhaba kızlar. az önce geldim spordan. 4 gündür tartılamıorum ya sinir oldum benim baskülü annemde unuttum. tam 28 kilo verdiler kendileri darısı başımıza sağlıkla inşallah kızlar :)

Ara öğün yemiyor musun , 3 öğün beslenmemi yapıyorsun yoksa vakit mi olmadı? Menülerin güzel. Diğer yorumumdakileri aynen tekrarlıyorum.
bu yediklerimin bile kalorisini hesaplıorum benim tahminime göre çok çıkıo açlıktan ölelim mi yaaaa:26::26:
Salata ye canım, ben bol bol hazırlıyorum midem tıka basa kalorisi parmak kadar
merhaba kızlar. az önce geldim spordan. 4 gündür tartılamıorum ya sinir oldum benim baskülü annemde unuttum. tam 28 kilo verdiler kendileri darısı başımıza sağlıkla inşallah kızlar :)

Bu kadar sık tartılma zaten. MAŞALLAH kaç yaşında annen? amin amin

53 yaşında canım. 9 ay dikkat etti yemeğine, spor da yapmadı. sadeceson 1 ay kız kardeşimin düğünü için yoruldu bayağı ve gitti kilolar

benim öle bi seçeneğim yok canım biliosun çalışıorum iş yerinde ne olursa ona göre yiyebiliorum

normalde yapıyorum ara öğünde bugün geç kalktım canım birazda müsait olamadım o yüzden atladım ara öğünü

yıhhuu ben kendı gunlugumu terk edıp burdanmı yazsam :)

sabah 2 dılım ekmek
1 d. peynır
1 köz bıber
domates salatalık

bugun gec kahvaltı yaptım 10 :00

ara ogun yemedm
az önce

oglen olarak

1 kase corba 1 dılım ekmek yedım

en zor ben zayıflıcam sanırım yemek seçme şansım yok çok su içemiorum ve 10saat oturuorum Allahım nasıl gidicek bu kilolar:18:

öğlen yemeğimide yenim kızlar
1 kepçe mercimek çorbası
yoğurt
bol salata
canım bişey yemek istemedi bugün bende çorba yaptım kendime

53 yaşında canım. 9 ay dikkat etti yemeğine, spor da yapmadı. sadeceson 1 ay kız kardeşimin düğünü için yoruldu bayağı ve gitti kilolar

Vay çok güzel. Demek ki gereken sadece sabır.
benim öle bi seçeneğim yok canım biliosun çalışıorum iş yerinde ne olursa ona göre yiyebiliorum
Yanında götürmeye başla bence. Saklama kabıyla götür . Gerçi işe giderken zor olur ama açlıktan iyi .

normalde yapıyorum ara öğünde bugün geç kalktım canım birazda müsait olamadım o yüzden atladım ara öğünü
Yine de güzel, ara öğün yok diyip abartmamışsın
kendi günlüğünü terk etmene gerek yok ama artık gruptasın buradaa da olacaksın . canım 1 kase çorbayla bir dilim ekmek eşit, ekmek yerine çorba içmelisin. Bir de öğleyin sebze ve protein de olmalı, yoğurt, et, tavuk, salata, sebze yemeği tarzı şeyleri de ekle çok sağlıksız olmuş.

en zor ben zayıflıcam sanırım yemek seçme şansım yok çok su içemiorum ve 10saat oturuorum Allahım nasıl gidicek bu kilolar:18:
Öyle düşünme moralini yüksek tut. Eğer istersen her şeyi başarırsın.

zaten pek aç değildim canım sadece ikinci ara öğün saatim 15.30-16.00 arası akşam yemeğimide 18.30 da yiyorum öğle yemeğini geçersem ara öğüne kadar dayanamam diye düşündüm

ya şaka gibi leslie teyze epeyce yormaya devam ediyo beni jillian la kondisyonum arttı sanmıştım ama yeterli değilmiş demekki kollarım ve bacaklarımı ağrıtıyo demekki uzun vadede buraları inceltcek.slim six pack e girmiyorum bile en baştan yapsaydım incecik karnım olurdu

Son düzenleme:

senin kendi günlüğün yok dimi? Neden bize katılmadın

Ne yaparsan yap düzenli olunca muhakkak işe yarıyor.

senin kendi günlüğün yok dimi? Neden bize katılmadın

Ne yaparsan yap düzenli olunca muhakkak işe yarıyor.

ben swarley in günlüğünde de paylaşım yapıyorum ortak takılıyorum yani kendi günlüğüm yok

bi de 80 kilo altındakiler katılmasın diye yazmışsınız onu okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…