- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.221
kızlar ben günden geldin 1 tane lahmacun yedim 4 -5 çatalda incirli tatlı sızce çokmu olmuş akşam sadece salata yemegi düşunuyorum
kızlar bugün inanılmaz sıcak ya insanın sıcakta yemek yiyesi gelmiyo çoook terledim yav
Sevgili ablalarım belki de yaşıtlarım ,
Ben siteye yeni kayıt oldum ve ilk kez bir foruma yazıyorum gerçekten artık caıma tak etti 18 yaşındayım fakat 85 kiloyum boyum 1.62 hiç bir şey yakışmıyor arkadaşlarım beni dışlıyor her gün ağlıyorum nerdeyse haftada 3 kere diyete girip çıkıyorum ama bir türlü istikrarlı olamıyorum ve en azından 5-8 kilomu derhal vermek istiyorum yani okul açılıcak o yüzden ve sizin gibi deneyimli , iyi insanların tecrübelerinden yararlanmak isterim . Vaktiniz olur da cevaplarsanız yardım ederseniz çok sevinirim .Kendinize iyi bakın...
bugün bir sabah yedim bide 4,5 ta ondan 2 öğün bende o şekilde yedim biliyorum makarna fazla oldu ama oldu artık dikkat edicem artık yarınacanım akşam da öğlen de aynı şeyleri mi yedin yoksa toplamı mı bu? Makarna fazla olmuş eğer ikisinde de aynı şeyi yediysen. Suyu da dün4 lt içince azalttın mı bugünGüzel onun dışında
vallaa ben dayanamazdım tebrik ediyorum seni .. benim eşim yapsa ağzından girer burnundan çıkar alırdım o pilicanım ben en son ayın 22 sinde tartıldım doktor bana 10 günde bir tartıl dedi böylece tartıda kesin sonucu daha iyi alırsın dedinormalde bende tartılmadan duramıyorum bu huyumu bilen eşim tartının pilini aldı cüzdanında taşıyo 10 günde bir eşim tartıyo arada gizlice pili alsam diyorum ama sürekli beraberiz
bidaha pazartesi tartılacağım artık ondan sonra haftada bi tartılırım buraya yazılacak yaaaa
canım çok geçmiş olsun stres yapma daha zorlanırsın ...geleceğin first ladyleri ben çıkıyorum işten görüşürüz
yarın tatil evdeyim hafta sonum zaten tatil ohhh 3gün yatıcam
evdeyken fazla giremiorum bilginize bide yarın hsg (rahim filmi) var dua edin bana bazıları çok acıo dio bazıları çok abartılıcak bişey yok dayanırsın dio şu anlık bi korku yokta yarın oraya gidince nolurum bilemem
öpüyorum hepinizi
bu aradakızlar şu yogurt karışımını 1 hafta dan fazla yapılmıyacak diye bişey vamısankı ben oyle birşeymi okudum
canım çokk iyi anlıyorum seni o yaşlarda bende kiloluydum.. yaşın genç olduğundan metabolizman bizlere göre daha hızlı çalışır rahat kilo verirsin ,ama sen genede en başta doktara gidip testlerini yaptır tatlım. tamamen sağlığından emin ol ondan sonraa kafan rahat başla diyetine..biz hep burdayızz istediğin zaman aklına takılanları sorabilirsin ..Sevgili ablalarım belki de yaşıtlarım ,
Ben siteye yeni kayıt oldum ve ilk kez bir foruma yazıyorum gerçekten artık caıma tak etti 18 yaşındayım fakat 85 kiloyum boyum 1.62 hiç bir şey yakışmıyor arkadaşlarım beni dışlıyor her gün ağlıyorum nerdeyse haftada 3 kere diyete girip çıkıyorum ama bir türlü istikrarlı olamıyorum ve en azından 5-8 kilomu derhal vermek istiyorum yani okul açılıcak o yüzden ve sizin gibi deneyimli , iyi insanların tecrübelerinden yararlanmak isterim . Vaktiniz olur da cevaplarsanız yardım ederseniz çok sevinirim .Kendinize iyi bakın...
Sevgili ablalarım belki de yaşıtlarım ,
canım seni çok iyi anlıyorum aynı durumları yaşadım ben 23 yaşındayım bu yaşta bu kiloya geleceğim aklıma gelmezdi bir senede aldım bu kiloları... öncelikle bi doktara git canım bende 1 bucuk ay oldu başlayalı emin ol sende başarırsın sadece biraz sabır canım
ama unutma ağlamak hiçbirşeyi çözmüyor canım üzülme aynı şeyleri neredeyse hepimiz yaşıyorum biz karar verdik sıra sende canım...
bugün bir sabah yedim bide 4,5 ta ondan 2 öğün bende o şekilde yedim biliyorum makarna fazla oldu ama oldu artık dikkat edicem artık yarınasuyu 3 lt dayandırdım cnm daha içerim bu sıcakta içmeden duramıyorumki..
vallaa ben dayanamazdım tebrik ediyorum seni .. benim eşim yapsa ağzından girer burnundan çıkar alırdım o pili
canım çok geçmiş olsun stres yapma daha zorlanırsın ...
2 gün yapıp 2 gün yapmamanı tavsiye ederim sonuçta mideyi yakıyo .. ben haftada 2 gün yapılıyo diye duymuştum..
canım çokk iyi anlıyorum seni o yaşlarda bende kiloluydum.. yaşın genç olduğundan metabolizman bizlere göre daha hızlı çalışır rahat kilo verirsin ,ama sen genede en başta doktara gidip testlerini yaptır tatlım. tamamen sağlığından emin ol ondan sonraa kafan rahat başla diyetine..biz hep burdayızz istediğin zaman aklına takılanları sorabilirsin ..
o zaman ilk başta yapabilceğine inanmalısın tatlım .. bu adımı ilk tek başına atmalısın otur düşün .. bu şekilde mutlumusun .. mutlu değilsinki buraya yazdın .. o zaman yapacağın ilk şey seni ne motive ederse onu hayal etmek zayıfken alıcağın kıyafetler içinde sen mi? ya da zayıfken çatlatacağın insanlarmı.. bu tarz seni zayıflamaya iten düşünceyi otur enine boyuna düşün tatlım eğer kafanda oturtursan gerisi geliyor.. ondan sonra yapacağın ilk şey ben neler yedimde bu kadar kilo aldım diye yaz bir kağıda ama dürüst ol sonuçta bizler vücudumuza ne verdiysek onlar dürüstçe sergiliyoCevap için teşekkür ederim :) doktora gitmiştim 3 ay önce her şeyim normal ama irade yok motivasyon yok spor yapmaya azim yok(
o zaman ilk başta yapabilceğine inanmalısın tatlım .. bu adımı ilk tek başına atmalısın otur düşün .. bu şekilde mutlumusun .. mutlu değilsinki buraya yazdın .. o zaman yapacağın ilk şey seni ne motive ederse onu hayal etmek zayıfken alıcağın kıyafetler içinde sen mi? ya da zayıfken çatlatacağın insanlarmı.. bu tarz seni zayıflamaya iten düşünceyi otur enine boyuna düşün tatlım eğer kafanda oturtursan gerisi geliyor.. ondan sonra yapacağın ilk şey ben neler yedimde bu kadar kilo aldım diye yaz bir kağıda ama dürüst ol sonuçta bizler vücudumuza ne verdiysek onlar dürüstçe sergiliyozaten kağıda yazdığın şeyleri gördükçe kendi hatalarınıda farkedeceksin .. hem bak diyetisyenle 3 kilo verebilmişsin demekki bazı şeyleri biliyosun .. birde kendine çizelge oluştur ve fittingo.com dan kalorini takip et tatlım .. 18 yaşında olduğuna göre 1100-1200 kalori altına düşmemeye çalış tatlım sonrada oturr annenle konuş :) evde kızartmalara en azından birkaç hafta ara versin miden küçülünceye kadar sonra zaten canın ölee aman aman istemiycek istersede yersin ama kararında..
evett ondan sonra yapıcaklarında en ağır öğünü sabah öğlen orta derece akşamda hafif yemek 3 kerede ara vermek...bağırsaklarını çalıştırcak şeyler yee vee vücudunu vitaminsiz proteinsiz bırakma ..
Menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim denge light, 1 dilim beyaz peynir, 8 yeşil zeytin, domates, maydanoz, dereotu
Ara: Yarım paket form bisküvi (88.5 kal)
Öğle: yarım tavuk göğsü 1 tatlı kaşığı yağda, salata (yağsız),1 şişe maden suyu
Ara: 4 kuru kayısı
akşam bir şey yemedim. Sonra alışverişe gittik LCW'de 40'dan 46ya bütün şortlar oldu bana. Şortların güzel özelliği işte. Bir bikini üstü, bir kolsuz badi, bir de şort aldık, yarın ben olmayacağım, plaja gidiyorum .
Çok iyi atlatmışsın. Tatlı olmasa ayran olsa tam süpermiş. Salatanın yanına yoğurdunu koy afiyet olsun tedbir iyidirkızlar ben günden geldin 1 tane lahmacun yedim 4 -5 çatalda incirli tatlı sızce çokmu olmuş akşam sadece salata yemegi düşunuyorum
Benim de spor yapasım gelmedi 41 dereceymiş havakızlar bugün inanılmaz sıcak ya insanın sıcakta yemek yiyesi gelmiyo çoook terledim yav
Çok kırıldım, ben 15 yaşındayım dışladın resmenSevgili ablalarım belki de yaşıtlarım ,
Kalorisepetinden bugünkü kalorimi 839 gösteriyoçok az olmuş sade 100 ml dondurma yesem mi
Gerçekten çok teşekkür ederim yazıyı okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam annem zaten 3 yıldır evde hiç kalorili bişey yapmıyo tüm aile zayıflamamı istiyo ama bi şekilde dışarda ya da arkadaşımda yiyorumartık bi dur demem gerek
Çok iyi atlatmışsın. Tatlı olmasa ayran olsa tam süpermiş. Salatanın yanına yoğurdunu koy afiyet olsun tedbir iyidir
Benim de spor yapasım gelmedi 41 dereceymiş hava
Çok kırıldım, ben 15 yaşındayım dışladın resmen,
Benim 40 kg fazlam var senin 30 yani nedir bu moral bozukluğu anlamadım. Hiç üzülme başaracağım de ve başar. Başlayınca sonu geliyor hemen emin ol.
Yatmadan 3 saat önce ye. Geçe bırakma tebrikler
canım beniim özür dilerim yaşıma yakın biri olucağını tahmin edememiştim :) aynıyız hemen hemen bende 30-35 kilo vermek istiyorum senin şu an uyguladığın bir şey var mı
ohh bak ne güzel evde rahatsın o zamansen dışarıya giderken yanına atıştırmalık şeyler al kuru kayısı falan eğer öğlen dışarda yemen gerekiyosa salata yemeyi tercih et ve mümkünse soslu olmasın .. yok sos varsada sorun değil yanında ekmek yemekolayı hayatından çıkar en azından bir süre zaten zamanla istemiyceksin ( bunu dediğime inanamıyorum ben kola hastasıydım. resmen bağımlıydım ama inan 3 haftadır diyetteyim ve sadece 2 bardaklık gazozlu mandalina kaçamağım oldu kolayı ağzıma sürmedim ) ayran iç hem kemiklerin içinde gayet sağlıklı .. ben ünv de zayıfladığım dönemde kepek ekmekli tost hazırlardım kendime yanındada yoğurdun içine didiklediğim haşlanmış tavuk göğsünden 4 kaşık falan onu yerdim okulda yanımda götürürdüm.. o dönem ben 15 kilo civarında vermiştim 75 ten 60 a inmiştim ama sonra dikkat etmediğimden aldım o ayrı eğer sana ısrar eden arkadaşların varsa hayır demeyi öğren ve fast foodlara gitme gidiyosanda salata vardır menülerinde genelde dediğim gibi onlardan yee ama olabildiğince dışarıda ev yemeği yapan yerlerden ye.. biraz dikkat çokça azim azıcık inat orta kararda sabır oldumu tamamdır tatlım :13: sen verirsin bu kiloları korkma kilolar senden korksun :112::112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?