44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

hangi birini getiriyim canım işe ya zaten meyvelerimi falan getiriorum sabah 6.30 bi çıkıorum evden akşam 19.30evde oluyorum bu saatler içinde işim dolayısıyla oturuorum üstüne üstlük

evde çay kaşığı bulamadım yogurt karışımı için. kasıgın arkasıyla kattım içine tozları ama biraz fazla koymuşum sanırım içim yanıyor şuan

evde çay kaşığı bulamadım yogurt karışımı için. kasıgın arkasıyla kattım içine tozları ama biraz fazla koymuşum sanırım içim yanıyor şuan

yoğudun içine zencefil zerdeçal bide tarçın koydun dimi bende yapıyordum onu şimdi ara ara yapıyorum onu spordan önce yapınca daha faydalı oluyormuş ben çok araştırmıştım yapmadan önce

yoğudun içine zencefil zerdeçal bide tarçın koydun dimi bende yapıyordum onu şimdi ara ara yapıyorum onu spordan önce yapınca daha faydalı oluyormuş ben çok araştırmıştım yapmadan önce

evet onu yapıyorum canım.dikkat etmiyorum ona da günde 3 kere yapıyorum işte sabah ögle akşam :)

ben swarley in günlüğünde de paylaşım yapıyorum ortak takılıyorum yani kendi günlüğüm yok

bi de 80 kilo altındakiler katılmasın diye yazmışsınız onu okudum
Senin kaç kilo fazlan vardı ki?

hangi birini getiriyim canım işe ya zaten meyvelerimi falan getiriorum sabah 6.30 bi çıkıorum evden akşam 19.30evde oluyorum bu saatler içinde işim dolayısıyla oturuorum üstüne üstlük
O da doğru. Bilemedim şimdi.

Öğle yemeğinde ½ yarım tavuk göğsü 1tk yağda, 2 yk yoğurt, yağsız salata .

merak etme canım elımdekı dıyetdısyenden aldıgım bır lıste

veyaları oldugu zaman secenek sunuyorsun kendıne saglıklı yanııı

vallaa kimi yerde 1,68 kimi yerde 1,69 uzuyıp kısalıyorum herhalde istediğini yaz tatlım ..

sayı sınırına karışamam canım ama 20 yide geçmesek fena olmaz hani... yani senin günlüğün sen karar ver

merhaba fıstıklar ve çıtır adayları :)) napıyosunuz bakiimm benim anca bitti işlerim az kalsın gelemiyodum nette sorun çıktı bir ara :26:

buu arada kızlar ben 83,5 olmuşum..
tam okuyamadım ama 80 sınırımı var listeye girmek için 80 kilonun altına düşünce devam edemiycekmiyiz? :26:

Son düzenleme:
bide kızlar kırmızı pul biber metabolizmayı hızlandırıomuş kızlar belki biliosunuzdur ben bugün duydum öğlen icraata geçirdim ve az öncede sonucunu almış bulunmaktayım malum benim metabolizma bayabi yavaş

kim uyduruyo bunları
bundan sonra giricekler için geçerli canım o

Ben de yapmıştım, günlükte paylaşmıştım. Gerçekten çok işe yarıyor. tavuğuma da hem pul biber hem karabiber attım

Hanımlar 80 sınırı falan yok
,Onu sadece konuştuk. 80 sınırı derken herkesin vermesi gereken kilolar aynı olsa daha iyi olur babındaydı. Yoksa 80e gelenin gruptan çıkacağı falan şehir efsanesi , asıl kurallar şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nlugum-katilmak-isteyen-117.html#post31710182

hıı tartılmadan nasıl durcam bakalım sabah wc den sonra pıt diye üstünde bitiyorum tartının ... tartı bilee yadırgar vallaa haftada 1 tartılınca:82:

hıı tartılmadan nasıl durcam bakalım sabah wc den sonra pıt diye üstünde bitiyorum tartının ... tartı bilee yadırgar vallaa haftada 1 tartılınca:82:

aynen her sabah eksileri görünce motive oluyo insan ama gitmemişse de moral bozukluğu haftada bir eyidir eyi

Benim bilgisayarım bozuk bu arada telden giriyorum herkesin yazdıklarını okuyorum ama cevap sıkıntılı oluyo

Benimkide bozuk kardeşiminkiniş kullanıyorum haftasonu giremezsem kardeşim bilgisayara dokundurmuyordur.

bende öleydim eskiden ama her yediğim lokmayı tartıda görünce sinir oldum o yüzden sabah 1 kere tartılıyorum yoksa sinir oluyorum

ben suçu suya atmaya alıştım

bugünkü menüm allak bullak evi temizleyince akşamım öğlenim bir oldu ne yazıkki ..:26:

sabah 1 yumurta
1 orta domates
1 bardak çay
1 kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 y zeytin

akşam / öğlen: 5 yk kıymalı patlıcan (tencerede kızartılmadan az yağlı)
4 yk yoğurt
5 yk kıymalı makarna
2 lt su

biliyorum çok absürd.. ama yarına düzene girer temizlik yaparken yemeğe odaklanamadım

canım akşam da öğlen de aynı şeyleri mi yedin yoksa toplamı mı bu? Makarna fazla olmuş eğer ikisinde de aynı şeyi yediysen. Suyu da dün4 lt içince azalttın mı bugün Güzel onun dışında

geleceğin first ladyleri ben çıkıyorum işten görüşürüz
yarın tatil evdeyim hafta sonum zaten tatil ohhh 3gün yatıcam
evdeyken fazla giremiorum bilginize bide yarın hsg (rahim filmi) var dua edin bana bazıları çok acıo dio bazıları çok abartılıcak bişey yok dayanırsın dio şu anlık bi korku yokta yarın oraya gidince nolurum bilemem
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…