- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.181
evde çay kaşığı bulamadım yogurt karışımı için. kasıgın arkasıyla kattım içine tozları ama biraz fazla koymuşum sanırım içim yanıyor şuan
yoğudun içine zencefil zerdeçal bide tarçın koydun dimi bende yapıyordum onu şimdi ara ara yapıyorum onu spordan önce yapınca daha faydalı oluyormuş ben çok araştırmıştım yapmadan önce
Senin kaç kilo fazlan vardı ki?ben swarley in günlüğünde de paylaşım yapıyorum ortak takılıyorum yani kendi günlüğüm yok
bi de 80 kilo altındakiler katılmasın diye yazmışsınız onu okudum
O da doğru. Bilemedim şimdi.hangi birini getiriyim canım işe ya zaten meyvelerimi falan getiriorum sabah 6.30 bi çıkıorum evden akşam 19.30evde oluyorum bu saatler içinde işim dolayısıyla oturuorum üstüne üstlük
Senin kaç kilo fazlan vardı ki?
O da doğru. Bilemedim şimdi.
Öğle yemeğinde ½ yarım tavuk göğsü 1tk yağda, 2 yk yoğurt, yağsız salata .
vallaa kimi yerde 1,68 kimi yerde 1,69 uzuyıp kısalıyorum herhalde
dynasty ve sbry boyunuz nedir?
Kızlar sayı sınırımız ne olsun? Ben hiç kimsenin yazdığı boşta kalmasın istiyorum, hep cevap vermeye çalışıyorum, o yüzden çok kalabalıklaşmamız iyi değil siz ne dersiniz?
kim uyduruyo bunlarımerhaba fıstıklar ve çıtır adayları :)) napıyosunuz bakiimm benim anca bitti işlerim az kalsın gelemiyodum nette sorun çıktı bir ara :26:
buu arada kızlar ben 83,5 olmuşum..
tam okuyamadım ama 80 sınırımı var listeye girmek için 80 kilonun altına düşünce devam edemiycekmiyiz? :26:
bundan sonra giricekler için geçerli canım o
Ben de yapmıştım, günlükte paylaşmıştım. Gerçekten çok işe yarıyor. tavuğuma da hem pul biber hem karabiber attımbide kızlar kırmızı pul biber metabolizmayı hızlandırıomuş kızlar belki biliosunuzdur ben bugün duydum öğlen icraata geçirdim ve az öncede sonucunu almış bulunmaktayımmalum benim metabolizma bayabi yavaş
kim uyduruyo bunları
Hanımlar 80 sınırı falan yok,Onu sadece konuştuk. 80 sınırı derken herkesin vermesi gereken kilolar aynı olsa daha iyi olur babındaydı. Yoksa 80e gelenin gruptan çıkacağı falan şehir efsanesi , asıl kurallar şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nlugum-katilmak-isteyen-117.html#post31710182
hıı tartılmadan nasıl durcam bakalımsabah wc den sonra pıt diye üstünde bitiyorum tartının ... tartı bilee yadırgar vallaa haftada 1 tartılınca :82:
hıı tartılmadan nasıl durcam bakalımsabah wc den sonra pıt diye üstünde bitiyorum tartının ... tartı bilee yadırgar vallaa haftada 1 tartılınca :82:
aa günde bir kere miben 6dan az tartılınca tartıyı özlüyorum
aynen her sabah eksileri görünce motive oluyo insan ama gitmemişse de moral bozukluğu haftada bir eyidir eyi
Benim bilgisayarım bozuk bu arada telden giriyorum herkesin yazdıklarını okuyorum ama cevap sıkıntılı oluyo
bende öleydim eskiden ama her yediğim lokmayı tartıda görünce sinir oldum o yüzden sabah 1 kere tartılıyorum yoksa sinir oluyorum
bugünkü menüm allak bullak evi temizleyince akşamım öğlenim bir oldu ne yazıkki ..:26:
sabah 1 yumurta
1 orta domates
1 bardak çay
1 kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 y zeytin
akşam / öğlen: 5 yk kıymalı patlıcan (tencerede kızartılmadan az yağlı)
4 yk yoğurt
5 yk kıymalı makarna
2 lt su
biliyorum çok absürd.. ama yarına düzene girer temizlik yaparken yemeğe odaklanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?