- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.261
üye olduktan sonra üst bantta kalorimetre var oraya girip yiyecekleri aratıp gramlarını falan yazıp ekleye basınca o güne ekliyo eklenenleri alt tarafta gösteriyo anlatabilmişimdir umarımcanım ben kalorisepetine üye oldum ama hesaplıyamadın nasıl yapılacak
Müşteri çalmak yokfittingoya gel fittingoya
uygula tatlım hayat böle geçiyo zatenÇok beğendim :biraz dikkat çokça azim azıcık inat orta kararda sabır oldumu tamamdır
Uygulucam ben bu tarifi
günaydınnnn kızlar
günaydın canlar...
üye olduktan sonra üst bantta kalorimetre var oraya girip yiyecekleri aratıp gramlarını falan yazıp ekleye basınca o güne ekliyo eklenenleri alt tarafta gösteriyo anlatabilmişimdir umarım
Müşteri çalmak yok
MERHABA KIZLAR. bugün çok keyifsizim. şiddetli bir adet sancısı yaşıorum. ilaç aldım şimdi. az sonra da arkadaşla çarşıya çıkacağım. sabahtan beri kızımı tersliorum sancıdan dolayı ya. kendime çok kızdımdiyet devam ama spor yok bugün. bu asabilikle ve sancıyla olmaz
gunaydınnnnnnnnn kızlarrr9
ben geldim ama çok kötüyüm resmenn yaa .... yanlarımı ve karın bölgemi hissetmiyorumm cok mu kendımi yıprattım yaaaa hareket etmektennn zorlanıyorummmmm....
Kızlar ya benim kafamı en cok http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/645270-kolay-kilo-verme-yontemleri.html
Bu konu kurcalıyor mesela diyetteyim iyi güzel sağlıklı besleniyorum 3 saatte bir yiyorum ama niye yiyorum acıkmış olmuyorum ki bedenimin ihtiyacı yok ki off kafam çok karışık
ay öylee yapıcammmmm birden yüklendimm sanırsammm amaaa pes etmıycem yaa ben bır bıraktım mı bitwr herseyherkese günaydın fıstıklarrrrrrrrrr
sıcakta dikkatet kendine tatlım adet sancısı çok fena yaa Allah kolaylık versin
yarın daha hafif yap birden yüklenmişsindir kaslarının ağrıması normal o bölge eriycek demek ama eğer haraket etmekte zorlanıyorsan spor süreni baştan ayarla tatlım birden yüklenme kendine..
hayatım açlık şekerini dengeliyorsun. eğer uzun süreli aç bırakırsan şekerin düşer . vee yediğin öğünlerde daha çok yemeğe başlarsın .. vücudun kıtlık sinyali alır ve kendini korumaya geçer kiloda vermen zorlaşır ..uzun süre yemeden durabiliyorum şeklinde sakın aç bırakma kendini şeker hastalığına neden olabiliyo o tarz beslenme ..önemli olan sağlıklı kilo vermek
Kızlarr günaydınn şansıma bakın ki diyete başlayacağım gün regl oldum ama pes etmek yok regl olsam bile diyete ve spora başladım , siz de canınızı sıkmayın lütfenn
Kızlarr günaydınn şansıma bakın ki diyete başlayacağım gün regl oldum ama pes etmek yok regl olsam bile diyete ve spora başladım , siz de canınızı sıkmayın lütfenn
canım bu günlerde tartılma o zaman canım bitsin öyle tartıl
Ne tesadufbende dun oldum..bugun zor gidiyor cok cikolata derdine dusuyorum ilk gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?