44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ben buradan destek alıyorum, sağlıklı düzenli besleniyorum, hiç aç kalmıyorum. Listelerimizi incelersen anlarsın zaten. Sen de aramıza katıl aslında grup 10 kişilik ama içimden geldi valla napim

Seve seve katılırım teşekkür ederim :)) ama ben grup takım filan hiçbişey bilmiyorum dediğim gibi ilk kez bir foruma yazıyorum özel mesaj gibi bişey varmış sanırım beni ordan bilgilendirirsen sevinirim canım benim :)

Her dediğinde ayrı ayrı haklısın valla çok teşekkür edeim :) sen ne diyetindesin kaç kilo verdin ?
vücudum ne yemek istiyosa onu ye diyetindeyim ama kararında öle özel bir diyet yapmıyorum evde ne varsa yani ona göre dengeliyorum kendimi ... 90 la başladım ağustos 12'de ,3 haftanın içindeyim işte 6,5 kilo gitti daha verilecek bayaa kilom var bu şekilde 1 sene içinde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum .. hergün yürüyorum en azından 30 dk falan yok evde temizlik yapıyosam o gün yürüyemiyorum .. yani çookk spor seven biri değilim yürüyüşümde markete gidip maden suyu almak yakındaki yerine uzaktaki bir markete gidip alıyorum .. arada kaçamaklarımda oldu ama bi şekilde bırakmadan devam ediyorum..

yazdım canım.
kızlar ben salatadan vaz geçtım ve 1 elma yedim busefer bitecek kızlar bu iş hepımız çıtır olucaz
afiyet olsuun . sen başaracaksın o kesin , darısı başımıza

Kırmızı yazmasan , çok göz alıcı oluyor, çok önemli şeyleri kırmızı yapalım diğerleri de kırmızı olunca çok abartılı oluyor.

Bu arada tavsiye konusunda bir numara olmuşsun

Eveett konu sahibimizin güzel teşvikiyle artık bende 11.nizim arkadaşlar yorumları okudukça güç geldi çok çook teşekkür ederim :)) yarın sabah aç karnına tartılıcam sabah hemen size yazarımm

Eveett konu sahibimizin güzel teşvikiyle artık bende 11.nizim arkadaşlar yorumları okudukça güç geldi çok çook teşekkür ederim :)) yarın sabah aç karnına tartılıcam sabah hemen size yazarımm

yaşın 18, boyun 162, kilonu 85 yazacağım (yarın yokum çünkü) , hedefin nedir toplamda kaç kilo vermek istiyorsun, adın nedir?

Son düzenleme:

hepberaber başaracaz hep beraber:13:

Çok beğendim :biraz dikkat çokça azim azıcık inat orta kararda sabır oldumu tamamdır

Uygulucam ben bu tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…