- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.241
Ben buradan destek alıyorum, sağlıklı düzenli besleniyorum, hiç aç kalmıyorum. Listelerimizi incelersen anlarsın zaten. Sen de aramıza katıl aslında grup 10 kişilik ama içimden geldi valla napim
vücudum ne yemek istiyosa onu ye diyetindeyim ama kararındaHer dediğinde ayrı ayrı haklısın valla çok teşekkür edeim :) sen ne diyetindesin kaç kilo verdin ?
kızlar ben salatadan vaz geçtım ve 1 elma yedimbusefer bitecek kızlar bu iş hepımız çıtır olucaz
kıyamam sana yaa aferim vallaaa sık dişini bu mide kazınmaları geçicek bir haftaya kadar
yazdım canım.Seve seve katılırım teşekkür ederim :)) ama ben grup takım filan hiçbişey bilmiyorum dediğim gibi ilk kez bir foruma yazıyorum özel mesaj gibi bişey varmış sanırım beni ordan bilgilendirirsen sevinirim canım benim :)
afiyet olsuun . sen başaracaksın o kesin , darısı başımızakızlar ben salatadan vaz geçtım ve 1 elma yedimbusefer bitecek kızlar bu iş hepımız çıtır olucaz
vücudum ne yemek istiyosa onu ye diyetindeyim ama kararındaöle özel bir diyet yapmıyorum evde ne varsa yani ona göre dengeliyorum kendimi ... 90 la başladım ağustos 12'de ,3 haftanın içindeyim işte 6,5 kilo gitti daha verilecek bayaa kilom var bu şekilde 1 sene içinde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum .. hergün yürüyorum en azından 30 dk falan yok evde temizlik yapıyosam o gün yürüyemiyorum .. yani çookk spor seven biri değilim yürüyüşümde markete gidip maden suyu almak yakındaki yerine uzaktaki bir markete gidip alıyorum .. arada kaçamaklarımda oldu ama bi şekilde bırakmadan devam ediyorum..
Seve seve katılırım teşekkür ederim :)) ama ben grup takım filan hiçbişey bilmiyorum dediğim gibi ilk kez bir foruma yazıyorum özel mesaj gibi bişey varmış sanırım beni ordan bilgilendirirsen sevinirim canım benim :)
Eveett konu sahibimizin güzel teşvikiyle artık bende 11.nizim arkadaşlar yorumları okudukça güç geldi çok çook teşekkür ederim :)) yarın sabah aç karnına tartılıcam sabah hemen size yazarımm
kalorisepetinden bugünkü kalorimi 839 gösteriyoçok az olmuş sade 100 ml dondurma yesem mi
canım ben kalorisepetine üye oldum ama hesaplıyamadın nasıl yapılacak
yazdım canım.
Afiyet olsuun . Sen başaracaksın o kesin , darısı başımıza
Kırmızı yazmasan , çok göz alıcı oluyor, çok önemli şeyleri kırmızı yapalım diğerleri de kırmızı olunca çok abartılı oluyor.
Bu arada tavsiye konusunda bir numara olmuşsun
yaşın 18, boyun 162, kilonu 85 yazacağım (yarın yokum çünkü) , hedefin nedir toplamda kaç kilo vermek istiyorsun, adın nedir?
85 yaz sorun değil canım benim ya ortalama öyle bişey zaten sadece gram farkeder ismim de tuğçe , teşekkür ederim tekrardann :)
hedef kilon nedir?
ohh bak ne güzel evde rahatsın o zamansen dışarıya giderken yanına atıştırmalık şeyler al kuru kayısı falan eğer öğlen dışarda yemen gerekiyosa salata yemeyi tercih et ve mümkünse soslu olmasın .. yok sos varsada sorun değil yanında ekmek yemekolayı hayatından çıkar en azından bir süre zaten zamanla istemiyceksin ( bunu dediğime inanamıyorum ben kola hastasıydım. resmen bağımlıydım ama inan 3 haftadır diyetteyim ve sadece 2 bardaklık gazozlu mandalina kaçamağım oldu kolayı ağzıma sürmedim ) ayran iç hem kemiklerin içinde gayet sağlıklı .. ben ünv de zayıfladığım dönemde kepek ekmekli tost hazırlardım kendime yanındada yoğurdun içine didiklediğim haşlanmış tavuk göğsünden 4 kaşık falan onu yerdim okulda yanımda götürürdüm.. o dönem ben 15 kilo civarında vermiştim 75 ten 60 a inmiştim ama sonra dikkat etmediğimden aldım o ayrı eğer sana ısrar eden arkadaşların varsa hayır demeyi öğren ve fast foodlara gitme gidiyosanda salata vardır menülerinde genelde dediğim gibi onlardan yee ama olabildiğince dışarıda ev yemeği yapan yerlerden ye.. biraz dikkat çokça azim azıcık inat orta kararda sabır oldumu tamamdır tatlım :13: sen verirsin bu kiloları korkma kilolar senden korksun :112::112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?